نمیدونی مگه عمو محسن کره ای تشریف دارند و اعلام کردند تو جام ملتها هم طرفدار کره هست نه ایران؟؟؟؟
نمیدونی مگه عمو محسن کره ای تشریف دارند و اعلام کردند تو جام ملتها هم طرفدار کره هست نه ایران؟؟؟؟
براي هوادار كره شمالي فرقي نميكنه تيمش با كي بازي داشته باشه !
من كره اي نيستم ولي كره اي ها را دوست دارم![]()
آقا حالا اشکال نداره.ایشالا 44 سال دیگه
البته با یه برنامه ریزی اصولی و از همین امروز چرا که فردا خیلی دیره.
44 سال ديگه نه عزيزم . 6 ماه ديگه
همين كه كره شمالي اومد تو جام جهاني بايد يه الگو براي ما باشه .
اگر هم بازيكناش رو نميدزديدن و دخالتي در كارهاي فني تيم نميشد به هيچ وجه اين نتايج مقابل پرتغال و ساحل عاج به دست نمي آمد .
به كره شمالي افتخار ميكنم![]()
حالا مگه کیو دزدیدن(ببخشید پناهنده شدن) که این قدر جوش میزنی.
اگر هم بازيكناش رو نميدزديدن و دخالتي در كارهاي فني تيم نميشد به هيچ وجه اين نتايج مقابل پرتغال و ساحل عاج به دست نمي آمد .
یه جوری می گی انگار هر کدوم هم تراز با یکی از کرایف، دی استفانو، زیدان و مارادونا بودن.
کره شمالی با حضور خود در جام جهانی ، آوراژ گل زده این مسابقات را بالا برد و اجازه نداد بازیها کم گل پیگیری شود.
از این بابت به خودم می بالم.
منظورت از شش ماه دیگه چیه نکنه جام ملتهای اسیا را میگی
اونجا هم مثل اینجا فکر کنم فقط بتونید با امارات بجنگید تو گروه تازه اگه بازیکناتون دوباره فرار نکن برن یه جا دیگه![]()
باز اینجا باز شد و یک سری !! شروع به بحث کردن !
چقدر باید تاسف خورد !
بازيكن دزدي بازيكن دزديه ؛ هيچ فرقي نميكنه كيو بدزدن . وقتي بازيكن ميدزدن هم تمرني ها مختل ميشه هم تيم ضعيف ميشه و هم در روحيه كل تيم تاثير منفي ميزاره .
قهرماني در جام ملت هاي آسيا هم يقينا به دل همه هواداران خواهد نشست
اونجا متاسفانه با خودمون هستن قراره خودمون رو شكست بدن
با انيكه سرمربي عزيزمون اين تيم رو مثل كف دستش ميشناسه![]()
بله بله درسته. واقعیت این هست که اگه مهد فوتبال دنیا کشور دوست و برادر "مادیو" هم یه سری مشکلات نداشت و بازکناش خوب کار میکردن و کادر فنی قوی داشت امسال نه تنها تو جام حهانی بود بلکه شصت درصد قهرمان میشه.
آقا من لذت میبرم از این تاپیک خدایی اگه ببندینش من افسردگی مزمن میگیرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)