تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 57 اولاول ... 38444546474849505152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 568

نام تاپيک: کلوپ Sony VAIO F Series

داره خودمونی میشه hekhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام hekhek جان؛ ممنون از راهنمایی های خوبی که اینجا و بخش سونی میدی؛ کار بقیه بچه ها رو راحت کردی منم که با موبایل تایپ میکنم دهنم...
    دنبال سایت واسه صحبت من نگرد چون هیچ سایتی نمیاد فروش لپ تاپ هاش رو روی بعضی مدل ها با این بحث محدود کنه و از این گذشته زیاد هم فرقی ندارن؛ سلیقه ایه...
    ولی در کل این مطلب همین جوریه که ذکر شد؛ یه سایت فقط این صحبت رو توی معرفی کانفیگ لپ تاپ هاش دیدم که مطرح میکنه اونم kamancomputer.com ؛ حالا سایت رو هم بیخیال مدرک معتبر تر از لپ تاپ خودم؟ دقیقا پشتش نوشته
    Made in U.S.A with foreign components
    باطریش هم نوشته ساخت ژاپن؛ روی جعبش هم همون که بالا گفتم...
    و این هم که میگن فرق نداره همون جور که گفتم به این برمیگرده که قطعات داخلی لپ تاپ ها اکثرا همون چینی هستند؛ ولی خب سر هم کردن و تحویل کانفیگ های مخصوص مربوط به کشور های متفاوته؛ تا جایی هم که خاطرمه بعضی مدل های خاص سونی هم هنوز ساخت ژاپنن؛ البته نه سری اف...
    در ضمن کل این حرف ها باعث بد دلیه بچه هایی که چین دارن نشه ها؛ همشون عالین و حرف ندارن این سری مخصوصا سری 12!
    سلام mk_4th
    بله پشت لپتاپ من هم همینا نوشته
    Made in U.S.A with foreign components
    از روی همین کاملا مشخصه که کارخونه تو آمریکا نیست و اینا به سفارش آمریکاست
    بگذریم.به قول شما این مهم نیست و مهم قطعاتش هست.
    ولی نکته ای که میخواستم بگم اینه که سری های ساخته شده چه چینی و چه آمریکایی اکثر قطعاتش چینی نیست و میشه گفت که حدود 3 درصدش چینی هست
    مثلا باتری که شما فرمودید ژاپنیه یا مانیتورشم ژاپنیه باز
    همین عامل باعث شده که لپ تاپ سونی فوق العاده باشه خصوصا به قول شما f12

داره خودمونی میشه mk_4th's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

نه hekhek جان؛ این حرفا چیه که میفرمایی...
    Made in usa with foreign components یعنی ساخته شده در آمریکا با قطعات خارجی...
    روی جعبت هم پس اگه لپ تاپت آمریکاییه نگاه کنی به طور واضح نوشته اسمبل در آمریکا؛ یعنی کارخونه اش اونجاس...
    این هم که میگم قطعات چینی منظورم باطری و ال سی دی و بقیه قطعات مربوط به سونی نیست؛ منظورم رم و هارد و درایو و مادربورد و ... ایناست که خودتم میدونی که همه یه جورایی چینین!
    گفتم توی کمان کامپیوتر هم میتونی نگاه کنی؛ سایت نسبتا معتبر و قابل اطمینانیه واسه همه محصولات سونی...
    البته این بحث زیاد واسه بقیه بچه ها خوب نیست و باعث سردرگمیشون توی انتخاب میشه؛ پس ادامه اش جالب نیست... ولی به اون مطلب صفحه قبل من شک نکن؛ بچه هایی که من رو اینجا میشناسن میدونن حرفی رو از رو هوا نمیزنم
    راستی تو مافیا 2 رو نصب کردی رو لپ تاپت؟ چه جوریاس؛ میخوام تا ترم شروع نشده و درسام سنگین نشده تمومش کنم

3. این کاربر از mk_4th بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه hekhek جان؛ این حرفا چیه که میفرمایی...
    Made in usa with foreign components یعنی ساخته شده در آمریکا با قطعات خارجی...
    روی جعبت هم پس اگه لپ تاپت آمریکاییه نگاه کنی به طور واضح نوشته اسمبل در آمریکا؛ یعنی کارخونه اش اونجاس...
    این هم که میگم قطعات چینی منظورم باطری و ال سی دی و بقیه قطعات مربوط به سونی نیست؛ منظورم رم و هارد و درایو و مادربورد و ... ایناست که خودتم میدونی که همه یه جورایی چینین!
    گفتم توی کمان کامپیوتر هم میتونی نگاه کنی؛ سایت نسبتا معتبر و قابل اطمینانیه واسه همه محصولات سونی...
    البته این بحث زیاد واسه بقیه بچه ها خوب نیست و باعث سردرگمیشون توی انتخاب میشه؛ پس ادامه اش جالب نیست... ولی به اون مطلب صفحه قبل من شک نکن؛ بچه هایی که من رو اینجا میشناسن میدونن حرفی رو از رو هوا نمیزنم
    راستی تو مافیا 2 رو نصب کردی رو لپ تاپت؟ چه جوریاس؛ میخوام تا ترم شروع نشده و درسام سنگین نشده تمومش کنم
    مرسی از راهنماییهات
    بچه ها را ولش کن
    خودم خیلی قبولت دارم
    نه من اصلا بازی نمیکنم
    Last edited by hekhek; 12-09-2010 at 18:43.

5. 2 کاربر از hekhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

سلام دوستان.
    من دیروز رفته بودم یکی از نمایندگی های سونی گفت اصلا سری F سونی نبر چون خیلی مشکل داره میخواستم بدونم واقعا اینطوریه؟؟؟واسه خودم جای تعجب داشت

7. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان.
    من دیروز رفته بودم یکی از نمایندگی های سونی گفت اصلا سری F سونی نبر چون خیلی مشکل داره میخواستم بدونم واقعا اینطوریه؟؟؟واسه خودم جای تعجب داشت
    بعضی از سری های سونی مشکل گرم شدن داشته که خود سونی با فراخوان و آپدیتی که کاربران انجام میدادند این مشکل بر طرف شد
    بیشتر تو سری های cw,f11 این مشکل بود ولی الان و تو سری های جدید این مشکل اصلا وجود نداره
    مثلا f12 این مشکلا نداره

9. 2 کاربر از hekhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

نظر لطفته عزیزم ...
    خب و باز هم قضیه ی این فروشنده های عزیز!!! میلاد جان اگه نظرت روی سری 12 هست بخر ببر با خیال راحت این سری یکی از با کیفیت و قوی ترین مشخصات فنی رو توی تمام لپ تاپ های موجود داراست مخصوصا واسه کارهای غیر از بازی مثل کارای محاسباتی و مهندسی حرف نداره؛ البته واسه بازی هم بگم که از دیشب هم مافیا رو نصب کردم روش؛ فول اچ دی با رزولوشن 1920*1080 با حداکثر تنظیمات واسم اجراش کرد!! کجایند دوستان ایرادگیر؟ البته چون به نظرم این جور به سیستم فشار میاد؛ 2, 3تا از گزینه هاش رو یه کم کمتر کردم؛ تا همین نیم ساعت پیش هم داشتم 2, 3 ساعت ممتد بازیش میکردم؛ بدون کول پد؛ فنش همش کار میکرد و باد داغ هم بیرون میداد ولی داغی ناجور و زیادی حس نکردم... اونا که مافیا رو روی فول اچ دی و تنظیمات بالا بازی کردن میدونن بدون کول پد چه جور میشه لپ تاپ! بزنم به تخته ...

11. 2 کاربر از mk_4th بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

به نظرتون چه جوری میشه لولا های لپ تاپ رو روون یا به قول معروف روغن کاری کرد!؟ یه خورده همچین سفت به نظرم باز میشه؛ نمیدونم چرا؛ ولی فکر کنم دیروز این طور نبودا! مثل این که چش خورد شایدم توهم زدم!

13. این کاربر از mk_4th بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظرتون چه جوری میشه لولا های لپ تاپ رو روون یا به قول معروف روغن کاری کرد!؟ یه خورده همچین سفت به نظرم باز میشه؛ نمیدونم چرا؛ ولی فکر کنم دیروز این طور نبودا! مثل این که چش خورد شایدم توهم زدم!
    آقا توهمه.بابا بیخیال
    چه بلاهایی که دیگه سر این لپتاپ بدبخت نیاوردی
    اونم لپتاپ نو سری f

15. این کاربر از hekhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

نه بابا بلا که سرش نمیارم خودم از اون وسواسی هام! واسه همین وسواسمم میگم سفته میخوام نرم شه اخه به نظرم این جور سفت بمونه آخر مانیتورش تاب برداره سره به زور باز شدن!... ولی در کل زیاد هم نازنازی بارش نمیارم؛ باید لپ تاپ روز های سخت شه! 2 ملیون پول رفته پاش که مثل چی کار کنه!

17. این کاربر از mk_4th بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

نه بابا بلا که سرش نمیارم خودم از اون وسواسی هام! واسه همین وسواسمم میگم سفته میخوام نرم شه اخه به نظرم این جور سفت بمونه آخر مانیتورش تاب برداره سره به زور باز شدن!... ولی در کل زیاد هم نازنازی بارش نمیارم؛ باید لپ تاپ روز های سخت شه! 2 ملیون پول رفته پاش که مثل چی کار کنه!
    یه سوال رفیق
    من به احتمال 89.89% این لپ تاپ رو بگیرم اما:
    1.وزنش اذیتت نمیکنه؟تا حالا بیرون بردی با خودت؟
    2.عمر باتریش در بد بینانه ترین حالت چه قد هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •