نه برا چی خوشحال باشه سرعتش باید حداقل 2 برابر این باشه.
![]()
نه برا چی خوشحال باشه سرعتش باید حداقل 2 برابر این باشه.
![]()
صبا نت از خود ایرانسل بهتره ولی من خودم تجربش و نداشتم کلا وایمکس شانسی هستش و وقتی شلوغ بشه
توقع نداشته باشید از ای دی اس ال بهتر باشه
در مورد مودم هم اکثر D link ها به گفته خود ای اس پی ها تقلبی هستند
زاکسل در کل بهتره TP link هم مارک ارزون و خوبی هستش
ISP شرکت سرویس دهنده هستش دوست من به این معنا که نسیت به ما تعهد داره که مشکلات ما رو حل کنه و واسته ی ما بین مخابرات باشه در نتیجه هیچ کار خودش رو نمی تونه با این جمله که مشکل از ما نیست از مخابرات هستش توجیه کنه اگر هم باشه به ما مربوط تیست کاملا مشکل خودشون هستش و حتی اگر نتونم به ما سرویس بدتد باید کاملا پولمون رو به ما برگر دونند اینا رو گفتم که اگر یک بار دیگه اینطوری جواب شمارو دادند شما قانع نشید
از 12 ماه ما 9 ماهش کلا همین جواب رو می دن
سلام
من الان 2 روزه از صبا نت گرفتم . 512 کیلوبایتش اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیده بان نت اس ام اس داده از 2 تا 9 آذر نیم بها . احتمالا تو این 7 روز سرعتم نصف میشه![]()
فکر نکنم اینطور باشه
من پارس انلاین داشتم از این اس ام اس ها زیاد میزد ولی فرقی نمیکرد
سرعت شبانه صبا نت چطوره؟
چه طرحی و چند گرفتین ؟
فعلا برام 512 1 گیگ رایگان گذاشته برای تست که بعدا" خواستم تمدید کنم
دیشب برای دانلود گذاشتم فقط 600مگ گرفت
دیده باننت خیلی دچار مشکل 3 هفته هستش زرت بر می داره می گی از مخابرات هستش خوب تو چکاره ای پس
الان سرعت 2 تا 7 شما چقدر هستش؟
شرکت صبا نت هم جدیدا کرمان نمایندگی اورده و ارائه می ده
ولی سایت هنوز نداره
ادرسش و شماره تلفن ها به شرح زیر
ضمنن قیمت سرویس هاش هم در همه جا یکسان پس حواستون جمع باشه :
لیست فیمت های سرویس افتصادی :
لیست قیمت سرویس های نامحدود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به اطلاع هموطنان شهر کرمان می رساند ، شرکت نداگسترصبا در راستای توسعه نقاط تحت پوشش و خدمت رسانی گسترده در سراسر کشور ، اقدام به راه اندازی سرویسهای ADSL در شهر کرمان (مراکز ولیعصر (عج) ، سیدالشهدا ، اسدی ، آیات ا... مطهری و صدوقی) نموده است ، لذا جهت ثبت نام و بهره مندی از سرویسهای پرسرعت صبانت می توانید به نمایندگیهای این شرکت به آدرس کرمان چهارراه ولیعصر مجتمع تجاری اطلسی واحد 210 مراجعه یا با شماره تلفن 2262608-0341 تماس حاصل فرمایید. لازم به ذکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
است در آینده نزدیک مراکز مخابراتی صدوقی 2 ، الغدیر ، شهید باهنر ، شهید مفتح ، و هندوزاده نیز تحت پوشش قرار خواهند داشت.
شرکت صبا نت هم جدیدا کرمان نمایندگی اورده و ارائه می ده
ولی سایت هنوز نداره
ادرسش و شماره تلفن ها به شرح زیر
ضمنن قیمت سرویس هاش هم در همه جا یکسان پس حواستون جمع باشه :
لیست فیمت های سرویس افتصادی :
لیست قیمت سرویس های نامحدود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به اطلاع هموطنان شهر کرمان می رساند ، شرکت نداگسترصبا در راستای توسعه نقاط تحت پوشش و خدمت رسانی گسترده در سراسر کشور ، اقدام به راه اندازی سرویسهای ADSL در شهر کرمان (مراکز ولیعصر (عج) ، سیدالشهدا ، اسدی ، آیات ا... مطهری و صدوقی) نموده است ، لذا جهت ثبت نام و بهره مندی از سرویسهای پرسرعت صبانت می توانید به نمایندگیهای این شرکت به آدرس کرمان چهارراه ولیعصر مجتمع تجاری اطلسی واحد 210 مراجعه یا با شماره تلفن 2262608-0341 تماس حاصل فرمایید. لازم به ذکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
است در آینده نزدیک مراکز مخابراتی صدوقی 2 ، الغدیر ، شهید باهنر ، شهید مفتح ، و هندوزاده نیز تحت پوشش قرار خواهند داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)