تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 451 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه zooghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

تو سی دی همراه این لپ تاپ ان 61

به جز درایور ها نرم افزار های کاربریشم هست؟ مثلا همین پرفورمنس و .... مثلا اگر وقتی یکی خرید سریعا درایو سی رو فرمت کنه نرم افزار هاشو از کجا بیاره ؟ ( مثلا یکی بخواد 64 بیتی آلتیمیت 7 رو نصب کنه )

البته با عذر خواهی از بچه های کلوپ چون دیدم که همه براشون سوال بوده منم دارم اینجا میگم:

Asus G73JH و Asus G51GX دیروز وارد بازار ایران شد و رسمآ هم عرضه شد. اینم کانفیگاشون:

G73JH
    CPU Core i7 620QM 1.6---2.66 Turbo 6m Cache
    Ram 4G DDR3
    HDD 1Tb
    VGA ATI Radeon 5870 With 1G GDDR5 Vram
    Display LED BL 17.3
    Blu-Ray with DVD RW
    USB 3
    Win 7
    گارانتی ویستا(الماس) به قیمت 2.250.000 تومان
    میشه لینک بدید ؟ من پیداش نمیکنم هرجایی که میفروشه لطفا لینک بدید. من چیزی پیدا نکردم
    تو سایت خودش زده فول اچ دی ولی با کلی پردازنده میده یعنی کلی کانفیگ داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنونم

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو سی دی همراه این لپ تاپ ان 61

به جز درایور ها نرم افزار های کاربریشم هست؟ مثلا همین پرفورمنس و .... مثلا اگر وقتی یکی خرید سریعا درایو سی رو فرمت کنه نرم افزار هاشو از کجا بیاره ؟ ( مثلا یکی بخواد 64 بیتی آلتیمیت 7 رو نصب کنه )

میشه لینک بدید ؟ من پیداش نمیکنم هرجایی که میفروشه لطفا لینک بدید. من چیزی پیدا نکردم
    تو سایت خودش زده فول اچ دی ولی با کلی پردازنده میده یعنی کلی کانفیگ داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنونم
    Utility های خود ایسوس تمامآ داخل DVD هست اما نرم افزارهای جانبی مثل انتی ویروس و ... که اصلآ مهم نیستندخیر.در مورد G براتون P.M دادم.

3. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hasibi01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

دوست عزيز اين اولين لپ تاپم نيست ! و همچنين سالهاست به شكل حرفه اي دارم با كامپيوتر كار ميكنم!
    البته همه كه مثل شما متخصص نيستند ....
    بنده وارد محيط نصب شدم كه اين اتفاق افتاد؛استاد!
    ببخشید قصد توهین نداشتم ولی ظاهرا شما رو ناراحت کردم که عذرخواهی میکنم.

در مورد مشکلتون اول از همه از دی وی دی که گرفتین مطمئن هستید؟ روی سیستم دیگه ای امتحانش کردین؟ و مطلب دیگه اینکه اگه بتونید با یه نرم افزار هارد منجیر بوت ایبل (بنظر من اکرونیس از همه بهتره) هاردتون رو کنترل کنید خیلی مفیده. امکان داره پارتیشن های هارد صدمه دیده باشن. اگه اطلاعات خاصی روی سیستم ندارید میتونید هارد رو دوباره پارتیشن بندی کنید تا از سلامتش مطمئن شید.

البته بهترین گزینه همونیه که خودتون فرمودید و اونم استفاده از گارانتیه. چه مشکل نرم افزاری باشه چه سخت افزاری اونا خیلی بهتر از من و شما میتونن برطرفش کنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

4

اقا سلام من دنبال G73ام کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اقا فک کنم کلا کانفیگ سیستما رو اشتباه نوشتی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اق این کانفیگارا اشتب نوشتی

داره خودمونی میشه N61JQ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان 90 درصد مشكلاتم حل شده ....

فقط تنها مشكلم كم شدن ظرفيت هارد هست ...
    فكر كنم سر جمع 480 گيگ ميتونم ببينم ؟ چطور ميشه اين موضوع رو رفع كرد؟

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض سلام به همه

سلام. منم دارم N61JQ میخرم. قیمتش تو بازار خیلی نوسانی بود. شایدم من جای اشتباه رفتم.

قیمتش تو بازار رضا با هارد 500 و بدون بلوری : 1.36
    تو همون مغازه با هارد 640 و بلوری : 1.450
    با هارد 640 و بدون بلوری هم بود : 1.4

بعد رفتم پارسیان. اونجا با هارد 640 و بلوری بود : 1.44

تو بازار ایران هم چند جا قیمتای مختلف دادن.
    با هارد 640 و بلوری داشتن همشون. میگفتن 1.4 و 1.450 و 1.490 ... من که حسابی گیج شدم. باید از کجا بگیرم ؟
    گارانتیش که همه الماسه ولی هر چی میپرسیدم نمایندگی کدومه معلوم نبود. همه میگفتن ما نمایندگیش هستیم. منم داشتم نمایندگی میزدم که دیدم خسته هستم گفتم ولش ... چند روز دیگه میزنم.

خب اگه کسی آدرس داره که قیمتش خوبه و کیف مناسب هم داره بده مام بخریم. لطفا سریعتر.

ام اس آی یه مدل با همین سی پی یو و گرافیک داره میده 1.89. به نظرم گرون میده ولی یه مزیت داره. دو تا گرافیک داره !!!! کار گرافیکی نداشته باشی میتونی بزاری رو گرافیک خود اینتل که مصرف باتری نصف بشه(تقریبا میگم) ولی به نظر من که نمیصرفه. اون مدل G71 و G73 هم یه جایی داشت که فکر کنم 2.25 و 2.3 بود قیمتش.

در مورد اچ پی هم تحقیقاتی که کردم به نتیجه رسیدم مشکل خراب شدن و گارانتیش و همین طور وسایل تعمیرش یکم خطرناکه و نمیصرفه بخرم.
    سونی هم نمیخرم چون داغتر از ایسوس کار میکنه و خرابیش هم بیشتره .میدونم رزولوشن خوبی داره. 1600 در 900 ولی به نظر من زیاد فنتا کوچیک میشه !!!! بهتره همین 1360 در 768 رو استفاده کنم .... مدلایی که ایسوس و اچ پی و دل میزنن همه همین رزولوشن رو دارن.

دیدم در مورد عینک سه بعدی سوال میشه. خب این عینک مکانیزم ساده و خلاقانه ای داره و نیازی هم به مانیتور خاصی نداره. با هر مانیتوری میشه استفاده کرد. درر واقع باید درایور کارت گرافیک رو تنظیم کنین و یا فیلمی که میذارین برای تماشا خودش با این فناوری ساخته شده باشه. بدون عینک یه این فیلما نگاه کنین چون تصاویر ترکیب شدن بد دیده میشن ولی با عینک دو تصویر تفکیک شده به چشم شما میرسه که باعث سه بعدی دیده شدن تصویر میشه.

یکی آدرس بده که حسابی موندم از کجا بخرم !!!!

پروفشنال hasibi01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

دوستان 90 درصد مشكلاتم حل شده ....

فقط تنها مشكلم كم شدن ظرفيت هارد هست ...
    فكر كنم سر جمع 480 گيگ ميتونم ببينم ؟ چطور ميشه اين موضوع رو رفع كرد؟
    شما میتونید از Disk managment خود ویندوز و یا نرم افزار Paragon Partition Manager استفاده کنید. البته من هنوز همون Acronis Bootable رو توصیه میکنم. چون خودم که با اون دوتای اول سیستم رو پارتیشن بندی کردم کلی مشکل برام ایجاد شد و در نهایت مجبور به استفاده از Acronis شدم. که مشکلاتم حل شد (حداقل تا حالا که مشکلی دیگه پیش نیومده).
    لینک های دانلود Acronis هم توی بخش مباحث آموزشی لپ تاپ هست که باید اونو تو ویندوز Xp یه سیستم دیگه نصب کنید و اونجا با استفاده از این نرم افزار یه دیسک Bootable بسازید و لپ تاپ رو با اون دیسک بوت کنید. تا بتونید از این نرم افزار استفاده کنید. چون من نتونستم روی ویندوز 7 (هم 64 و هم 32 بیت) نصبش کنم.

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

دوست گلم دمای CPU دائمآ در حال تغییره حتی در حالت Idle.چون یکسری از DLL های ویندوز دائمآ در حال Run هستند.در مورد فرکانس هم معمولآ نرم افزار های تست حالت اورکلاک متناوب دارند.این CPU همونطور که تو پستهای اول هم گفته بودم تا 4000 سرعتش قابل افزایش است.مثلآ همین نرم افزار اورست.

یعنی مشکلی نداره سیستم ؟
    آخه 10 درجه دماش بالاتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •