تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 74 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 735

نام تاپيک: ◄◄ Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز همونطور که گفتم honey comp هنوز یه ماه نیست اومده. تازه میشه از app های سیستم عامل پایین تر هم استفاده کرد.در ضمن مطمئن باشید تعداد نرم افزارهای Android از ios جلو می زنه چون ios فقط مال آیپده ولی اکثر تبلت ها andorid دارن.
    برین آمار رو ببینید کاربران آندروید چند درصد افزایش پیدا کردن.

اگه نظرات کاربران سایت های معتبر رو بررسی کنید همه دم از xoom می زنن.اصلا شما خودتون مقایسه کنید:
    حیف که پاییز گذشت ، شما هر وقت دوست داری جوجه ها رو بشمار
    iOS هم فقط مال آی پد نیست و برا چند تا دیگه گجت اپل هم هست به گمانم !!!!
    هم کاربران آندروید و هم ناراضیان آندروید افزایش یافتن ، به خصوص مورد دوم !! حتما باید 2 میلیون گالکسی تب فروش بره و 16 درصدش برگشت داده بشه بعد تازه سامسونگ و گوگل بفهمن که آندروید 2.2 به درد تبلت نمیحوره !!
    با این وجود هم هنوز چند تا کمپانی که از ننش قهر میکنه میبینی تبلت 2.2 زده !!!
    خدا به خیر کنه ...
    ولی همین آی پد درب داغون فقط 2 درصد برگشتی داشته ، فقط 2 درصد !! همین iOS که آندروید میخواد ازش سبقت غیر مجاز بگیره

2. این کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

درسته، خبرگزاری های رسمی مثل WSJ و NYT (نه وبلاگ هایی که برا افزایش بازدیدشون هرکاری می کنن) صحبت هایی کردن از عرضه یک آیپد دیگه در امسال، با منطق جور در نمیاد ولی خب احتمالش صفر نیست.. گرچه بعیده. این خبرگزاری ها تا منبع معتبری برای حرفشون نداشته باشن چیزی رو منتشر نمی کنن، ولی خب اینطور نیست که همیشه حرفشون درست باشه. صحبت هاشون در خیلی مواقع اشتباه از آب در اومده. فقط این نتیجه رو میشه گرفت که زمانی که اینها چیزی منتشر می کنن، حداقل اپل احتمال اون قضیه رو بررسی می کرده.

AT&T .. نسخه GSM در ایران کار می کنه، نسخه Verizon بر اساس CDMA هست و با شبکه مخابراتی ایران کار نمی کنه.
    دادا میشه با همراه اول یا ایرانسل به اینترنت وصل شد؟یا باید حتما از این 3g هایی که تو خرداد میاد بگیریم؟؟
    سوال دیگه این که من یه آیپاد دارم..تو تهران کجا خوب میخرنش؟

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

اصلا آقا سالی که نکوست از بهارش پیداست .
    وقتی تو 1 سال 100 تا اومده تو 2 سال 200 تا میاد .
    تو 3 سال 300 . تا .
    ایشاللا 10 سال دیگه به هزار تا میرسه .
    ..
    ول کنین بابا بحثارو .
    هر کی هر چی داره با همون حال کنه .
    شما برین با آندرویدتون صفحه رو Lock / Unlock کنین حال کنین .
    تازه حتی قفلشم اومده . Andriod Lock XT
    ...
    آقا اصلا اگه آندروید 100 تا App داره 110 تاش واسه آیفون اومده .
    ..
    به چی مینازین . ؟؟؟
    منم همین امروز از سیدیا نصبش کردم باحاله...

وريزون اعلام كرد همين جمعه آي پد 2 رو عرضه خواهد كرد

منبع : 9to5mac
    چه خوووب از جمعه تو توتیوب میچرخیم به دنبال یک رویو

5. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حیف که پاییز گذشت ، شما هر وقت دوست داری جوجه ها رو بشمار
    iOS هم فقط مال آی پد نیست و برا چند تا دیگه گجت اپل هم هست به گمانم !!!!
    دوست عزیز هم من می دونم هم خودت که منظور من محدود بودن گجت هاییه که سیستم عاملشون ios هست.

هم کاربران آندروید و هم ناراضیان آندروید افزایش یافتن ، به خصوص مورد دوم !! حتما باید 2 میلیون گالکسی تب فروش بره و 16 درصدش برگشت داده بشه بعد تازه سامسونگ و گوگل بفهمن که آندروید 2.2 به درد تبلت نمیحوره !!
    با این وجود هم هنوز چند تا کمپانی که از ننش قهر میکنه میبینی تبلت 2.2 زده !!!
    خدا به خیر کنه ...
    ولی همین آی پد درب داغون فقط 2 درصد برگشتی داشته ، فقط 2 درصد !! همین iOS که آندروید میخواد ازش سبقت غیر مجاز بگیره
    فعلا که من نه از سامسونگ حرف می زنم نه آندروید 2.2 .

حرف من زومه:ما usb داریم. رزولوشن بالاتر داریم. فلش رو ساپورت خواهیم کرد، کارت micro sd و ... ولی شما فقط خوشگلترید
    Last edited by hajoo; 05-03-2011 at 19:01.

آخر فروم باز yas_6969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

فعلا که من نه از سامسونگ حرف می زنم نه آندروید 2.2 .

حرف من زومه:ما usb داریم. رزولوشن بالاتر داریم. فلش رو ساپورت خواهیم کرد، کارت micro sd و ... ولی شما فقط خوشگلترید
    شما همون سامسونگ و بخرید ما هم میریم اپل و میگیریم دعوا نداره که هرکس لذت خودش و میبره،مرور زمان معلوم میکنه کدوم بهتر هستش.
    ولی تنها چیزی که من میدونم تمام شرکت ها از اپل تقلید کردن و گوشی های هوشمند بیرون دادن.شما یه نگاه به منوی سامسونگ wave بکنی متوجه منظور من میشی

8. این کاربر از yas_6969 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yas_6969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

راستی اینم بخونید بد نیست:

اپل قابل تقدیر ترین شرکت دنیا

نشریه بین المللی Fortune برای چهارمین سال متوالی اپل را به عنوان قابل تقدیرترین شرکت دنیا برگزید و عنوان برتر در این زمینه را به آن اختصاص داد.

نشریه Fortune طی گزارش خود در این باره نوشت: «شرکت اپل همواره با محصولات جدید خود بر محبوبیتش نزد کاربران می افزاید و علاوه بر افزایش کارایی نسل جدید محصولات الکترونیکی، به زیبایی آنها نیز توجه خاص دارد که همین مسئله موجب شده است تا برای چهارمین سال متوالی به عنوان قابل تقدیرترین شرکت دنیا برگزیده شود».

در این گزارش آمده است که با توجه به خروج مجدد "استیو جابز" مدیرعامل اپل از این شرکت در ماه ژانویه برای مداوا، شرکت اپل همچنان به فعالیت خود ادامه می دهد و بدون هیچ گونه وقفه پروژه ها را دنبال می کند که در این زمینه روز گذشته رایانه لوحی iPad 2 معرفی شد.
    شرکت اپل در آخرین فصل از سال 2010 میلادی موفق شد سود خود را دو برابر نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن افزایش دهد که کارشناسان حضور iPad بین کاربران و عرضه گوشی هوشمند آیفون از طریق شرکت مخابراتی وریزون را از عوامل اصلی این اتفاق می دانند.
    رتبه دوم از لیست قابل تقدیرترین شرکت های دنیا به گوگل اختصاص دارد و پس از آن به ترتیب شرکت های Berkshire Hathaway، Southwest Airlines و Procter & Gamble قرار گرفته اند. دیگر شرکت های فناوری که نامشان در بین 10 شرکت برتر این لیست به چشم می خورد آمازون و مایکروسافت با رتبه های هفتم و نهم هستند.

از دیگر شرکت های فناوری که در این لیست وجود دارند می توان به IBM در رتبه دوازدهم، General Electric در رتبه سیزدهم، 3M در رتبه پانزدهم، سیسکو در رتبه بیست وهشتم، اینتل در رتبه سی ودوم، Best Bye در رتبه سی وششم، سامسونگ در رتبه سی وهشتم، Netflix در رتبه چهلم، eBay در رتبه چهل وپنجم،سونی در رتبه چهل وششم و اوراکل در رتبه چهل وهشتم اشاره کرد.

10. 3 کاربر از yas_6969 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خیلی ببخشید . چیه این عیب های بچه گانه و تکراری ؟
    خداییش چیز دیگه ای ندارید که بخواید با اپل مبارزه کنید ؟
    اولیش که اصلا مشکلی نیست که بخوایم بهش فکر کنیم !! چون اپل خیلی کلش بیشتر موتو کار میکنه که درباره گذاشتن و نذاشتن پورت USB فکر کنه و در ضمن با یه رابط 25 تومنی قضیه حله و مطمئن باشید اگه اضافه کردن پورت USB کار مناسبی بود اپل درنگ نمیکرد
    نه الان و نه هیچ وقت نمیتونید غیر از این ها بد دیگه ای درباره iPad بگید . نمی گم بی عیبه ولی میگم ای کاش با یه سری دلایل منطقی با اپل مبارزه میکردید
    ما فقط خوشگل تریم ؟ بادمجون هم رفت قاطی میوه ها ؟؟ یکم دقت کنید !؟
    65000 = 100 ؟؟؟؟؟؟
    ولی تنها چیزی که من میدونم تمام شرکت ها از اپل تقلید کردن و گوشی های هوشمند بیرون دادن.شما یه نگاه به منوی سامسونگ wave بکنی متوجه منظور من میشی
    اصطلاح Copycat درباره اینها کمه ...
    Last edited by *Ali*; 05-03-2011 at 21:35.

12. این کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خیلی ببخشید . چیه این عیب های بچه گانه و تکراری ؟
    خداییش چیز دیگه ای ندارید که بخواید با اپل مبارزه کنید ؟
    اولیش که اصلا مشکلی نیست که بخوایم بهش فکر کنیم !! چون اپل خیلی کلش بیشتر موتو کار میکنه که درباره گذاشتن و نذاشتن پورت USB فکر کنه و در ضمن با یه رابط 25 تومنی قضیه حله و مطمئن باشید اگه اضافه کردن پورت USB کار مناسبی بود اپل درنگ نمیکرد
    نه الان و نه هیچ وقت نمیتونید غیر از این ها بد دیگه ای درباره iPad بگید . نمی گم بی عیبه ولی میگم ای کاش با یه سری دلایل منطقی با اپل مبارزه میکردید
    ما فقط خوشگل تریم ؟ بادمجون هم رفت قاطی میوه ها ؟؟ یکم دقت کنید !؟
    65000 = 100 ؟؟؟؟؟؟
    شما بسیار از روی تعصب صحبت می کنین.اخه عزیز من داشتن usb خیلی مهمه،فکرشون کار کرد یا نکرد رو من نمیدونم ولی برای خیلی ها از جمله من وجود usb خیلی مهم هست.در ضمن فاکتور های دیگه ای هم معرفی کردم
    اصلا شما هر چی در چنته دارین رو کنین ببینیم

14. این کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان iPad 2 هم از Flash پشتیبانی نمی کنه ؟؟؟

داره خودمونی میشه alonestar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    56+6

پيش فرض

باسلام و عرض ادب
    عذر میخوام یهویی میام وسط بحثتون
    من فقط چند تا سوال دارم و نتیجه گیری باخودتون
    آقایونی که اینقدر میگین اپل خوبه تا حالا با آیپد کار کردین یا نه؟
    و آقایونی که میگین زوم موتورولا خوبه با اون کار هم کردین و یا فقط هردو از برندها دیدین و خوشتون اومده و یا یه کم بیشتر جلو رفتین و مشخصات فنی دیدین و دو تا فیلم و دارین باهم میجنگین؟
    درمورد سوال و جوابهایی که شده هم چند تا موضوع رو لازم میدونم بگم اول اینکه چشم انسان تا یه حد رزولوشن رو ساپورت میکنه یعنی تا یه حدی احساس بهتر شدن تصویر رو داری از یه حد که رد شد تنها خصوصیتی که داره مصرف بیشتر باطری برای اونه.شما که میگی ما فلش رو ساپورت خواهیم کرد خداییش یه چیزی رو بگو من بفهمم شرکت موتورولا مال باباتون و یا فامیلتون هس؟
    برای خیلی ها داشتن یو اس بی مهمه از جمله خود من اما برای این موضوع در آیپد چاره اندیشی شده و هر کس نیاز به این پورت داره یه کوچولو خرج میکنه اینطور نیست؟
    اما درمورد کارت اس دی میخوام بدونم در مورد سرعت نور چیزی میدونین؟اونوقت دیگه هوس داشتن کارت اس دی و اینها رو هم نمیکنین اگه فقط سرعت انتقال داده ها رو ببینین واقعا کسر شان بود اگه میخواستیم اس دی رو روی آیپد ببینیم.
    در مورد تعداد اپلیکیشنها و این موارد از اینکه احتمال اینکه رقیب گوگلی بتونه تعداد بیشتری اپلیکیشن رو در آینده ی نزدیک فراهم کنه بسیار زیاده اما یه کم به کیفیت appها هم توجه کنین اونموقع شاید یه چیزی بیشتر از تعداد براتون مهم باشه من به شخصه ترجیح میدم یا اپلیکیشنی وجود نداشته باشه برام یا کار با اون لذت بخش باشه.بدون هیچ تعصبی روی هیچ برند خاصی اینو میگم که خرید آیپد بسیار عقلانی تر از خرید تب لت های دیگه هس.جهت اطلاعتون میگم که از لحاظ مهندسی هم a4و همa5از پردازنده های ساخت اپل بی نظیر هستند و اونهایی که به شدت دنبال سخت افزار هستند اگه یه تحقیق کوچولو در مورد این پردازنده ها داشته باشند میفهمند که داستان سخت افزار قدیم موتورولا که توسط اپل به کار گرفته میشد و با سایر پردازنده های زمان خودش که فاصله بسیار زیادی با اون وجود داشت الان دوباره تکرار شده شما فقط کافیه یه مدت کوتاه با آیپد کار کنی تا بفهمی چقدر همه چی سر جاش هس نه اینکه امروز بگن گوگل 2.3 و فردا بگن گوگل3 و پس فردا هم بگن این دو تا رو یکی میکنیم میکنیمش گوگل 2.4 واقعا این یه ضعف بزرگهخصوصا اینکه به همه اجازه ی به روز رسانی داده نمیشه خوب دقت کنین.
    درمورد ساپورت فلش من موافق نظر اپل نیستم اما اونها استدلالهای خودشون رو دارن و از انصاف نگذریم بیراه هم نمیگن.اگر هم از آیپد استفاده کنین میگین که رزولوشن اون اینقدر هست که احساس نیاز نکنین که باید بالاتر میبود.ولی کلا اگه بحث منطقی میکنین هم نرم افزار رو ببینین و هم سخت افزار هر کدوم بدون اون یکی به درد نمیخوره و الان به نطر من آیپد حتی اگه سخت افزارش ضعیفتر هم باشد(درحالیکه فکر نمیکنم )(الان گیر میدن آقا رمش کمتره و سی پی یوش تک هسته ایه)بازهم با نرم افزار مناسب و ایجاد تعادل بین نرم افزار و سخت افزار اقبال بسیار بهتری نسبت به سایر رقبا داره و علت فروش زیاد اون هم به همین دلیله.
    فکر کنم کم کم زیاد شد.به درود.
    Last edited by alonestar69; 05-03-2011 at 23:21.

17. این کاربر از alonestar69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •