نوشته شده توسط Knight-
ديگه نميدونم از اين همه محبتي كه نسبت به من داريد چي بگم واقعا اقايي خيلي ازت ممنونم كه واسه چند دقيقه هم كه شده وقتتو بهم دادي و اين اينارو واسم نوشتي
خيلي اقايي اميدوارم كه بتونم جبران كنم خوبيهاتو
نوشته شده توسط Knight-
ديگه نميدونم از اين همه محبتي كه نسبت به من داريد چي بگم واقعا اقايي خيلي ازت ممنونم كه واسه چند دقيقه هم كه شده وقتتو بهم دادي و اين اينارو واسم نوشتي
خيلي اقايي اميدوارم كه بتونم جبران كنم خوبيهاتو
دوباره سلام
اينم قسمت دومش. ترجمه شما هم خوبه. فقط بنظر من بعضي جاها براي روان تر شدن جملها كمي تغييرات لازم بود.
کرم های خاکی : مفید یا آفت ؟
كرمهاي خاكي در زيستگاههاي متنوعي در سرتاسر.............نوشته شده توسط piishii
كرمهاي خاكي - كه اغلب خزندگان شب , كرمهاي باغي , كرمهاي قرمز و يا بسادگي همان كرم ناميده ميشوند - از نظر بسياري از افراد منابع ارزشمندي هستند.نوشته شده توسط piishii
آنها بعنوان طعمه ي ماهيگيري استفاده شده , منبع پروتئيني براي غذا بوده و مهمتر از همه نقش بسيار مهم و منحصربفردي است كه در بهبود بخشيدن وضعيت خاك ايفا ميكند.نوشته شده توسط piishii
(فقط اگه جاي "هرچند" رو عوض كني جمله درسته ديگه)نوشته شده توسط piishii
هرچند با ظهور کنترل کننده هاي شیمیایی آفات, کرمهای خاکی بطورنا خواسته هدف بسیاری از آفت کش ها شده اند.
اغلب آفت كشهايي كه موثر تشخيص داده شده اند در عمل طيف وسيعتري از محيط را تحت تاثير قرار ميدهند (در عمل تاثير منفي روي محيط نيز دارند) و ممكن است بطور ناخواسته به كرمهاي.............نوشته شده توسط piishii
مواد مضر بلعيده شده توسط کرم های خاکی ممکن است وارد چرخه ي غذايي شوند (خيلي هم بد ترجمه نكردين شما)نوشته شده توسط piishii
کرمهای خاکی متعلق به راسته ی Annelida و رده ی Oligochaeta هستند که شامل بالغ بر 7000 گونه است.
بدنشان دراز و لوله مانند است, دارای دو انتهای باریک و بطور معمول طولی از 1 تا 6 اینچ دارند.
نوع خاصي از كرمهاي خاكي استراليا چندين فوت درازا دارند.نوشته شده توسط piishii
يكي ديگر از خصوصيات راسته ي Annelida داشتن بدنی بند بند است که بزرگ شدگی چندین عدد از این بندها clitellum كه اندامي غده مانند براي توليد مثل است را ايجاد ميكند.نوشته شده توسط piishii
آنها هر روز بدون اينكه كسي متوجه آنها باشد در تكاپو هستند (به زندگي خود ادامه ميدهند) مگر اينكه باران شديدي آنها را به سطح خاك بكشاند يا ماهيگيري احتياج به طعمه داشته باشد يا اينكه حضور آنها در زمين بازي گلف نظم بازي را برهم بزند.نوشته شده توسط piishii
سلام
اينم فعلا تا اينجا داشته باش.
کرمهای خاکی . دوستان کشاورزی
در حاليكه كار ساخت لايه هاي سطحي خاك در طبيعت به آهستگي انجام ميگيرد , قرنهاست كه بشر با اصول كشاورزي غلط (ضعيف) در حال تخريب اين منبع گرانبها در مدت زمان كوتاهي بالغ بر عمر يك انسان بوده است.نوشته شده توسط piishii
در غياب جمعيت گرانبهاي جانوران خاكزي , براي ساخت يك اينچ از خاك سطحي شايد 500 تا 1000 سال زمان نياز باشد.نوشته شده توسط piishii
اگرچه در شرايط مساعد , كرمهاي خاكي , اين موجوداتي كه از نظر انسانها بي ارزش هستند , ميتوانند اين فرايند را تسريع كرده و زمان آنرا تنها به 5 سال برسانند.نوشته شده توسط piishii
از آنجايي كه كشاورزي و درنهايت تمدن به حاصلخيز نگهداشتن خاك سطحي بستگي دارد , ما حداكثر تلاشمان را ميكنيم تا شرايط مناسب براي فعاليت كرمهاي خاكي براي ساخت خاك را ايجاد كنيم.نوشته شده توسط piishii
Last edited by love-to-learn; 22-10-2006 at 21:58.
اگه بود منو هم خبر كنيد فيلم كتاب (pdf) يا هر چيز ديگري در موزد هدوه
ببينم اصلا چيزي درمورد هدوه كه الترونيكي باشه ( منظورم ماله كامپيوتره ) هست يا نه هرچي كه باشه ؟ اگه بود من خيلي نياز دارم برام بزاريد
با تشكر
message by En
------------------
AlslamoAlicom
i am sami from KSA, i want learn فارسي language because it is fun to learning a new language
so do can help me please?
================================================== ===
message by Ar
-----------------
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
أنا سامي من المملكة العربية السعودية وأريد أن أتعلم اللغة الفارسية لأنه شيء ممتع أن أتعلم لغة جديدة
هل ستساعدوني؟
it's really easy for you=-=-=-=-=-=-
because about 60% of persian words are
originaly arabic
but there's a problem
they don't accept it here
by the way
how much persian do you know?
may be you can teach us arabic!
سلام علیکم ورحمه الله یا سامی اشلون؟ کیف صحتک؟
عزيزان سي دي ديكشنري پديده ميخواستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)