آخه این همه پاس پاس میکنید چه فایده کلان چندبار سزار رو به زحمت انداختین!؟
آخه این همه پاس پاس میکنید چه فایده کلان چندبار سزار رو به زحمت انداختین!؟
دوست من اونقدر سزارو بزحمت انداختیم که بهترین بازیکن زمین شد!!!![]()
سزار بیشتر زحمتاش رو پشت دروازشون واسه وقت تلف کنی میکشید
وقت واسه کارای دیگه نداشت
به هر حال امسال رو از دست دادیم
ولی سال آینده باز برمیگردیم
طرفدارهای بایرن هم عقل حکم میکنه راضی باشن از اینکه به جای بارسا با اینتر بازی کنن
Barca is the Best
اگه اشکال نداره، تو بازی رفت که اینتر اینجوری نبود ( تا قبل اینکه 3تا گل بزنه ) چرا اونجا نتونستین مثل آرسنال، 4تا بزنین؟
بازی دادن به ابراهیموویچ اشتباه بود! اصلا ترکیب بازی رفت که فاجعه بود، فکر نکنم جای بحث داشته باشه...
دوست من بازی رفت که اخبارشو گذاشتن خوشبختانه دوستان!!!
ولی بازم یه گل اینتر که اشتباه داووری بود و یکی از 3 گل هم جواب داده شد!!!با همون سیستم به نظر شما اشتباه!!!
و اتفاقا همون سیستم اشتباه بازی رو در دست داشت!
اگر هم به بازیای قبلی بخواهیم نگاه کنیم باید بگیم چرا مثل رئال 6تا بشون نزدیم به آرسنال چی کار دارین؟
بارسا با اون خستگی بازیکنان و سیستم اشتباه بازم سوار بازی بود و 1گلم جبرانکرد
Last edited by runner; 29-04-2010 at 22:53.
شما بارسایی ها دیگه لطفا حرف از داوری نزنین! باشه؟![]()
همه دارن میگن بازی دادن به ابراهیموویچ اشتباه بود و ... اونوقت شما چه قشنگ استدلال میکنی...
اصلا اینا رو بیخیال! تو یه سوال رو جواب بده،در کل اینتر برد، یا بارسا باخت؟! ( امیدوارم متوجه منظورم شده باشی! )
طرفداران بارسا حتما بخوانند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون/کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نه من منظورتو نمی فهمم
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
دوست من ممنون ولی یه خورده دیر گفتی اینو اصلا بعد بازی هم می تونستی ببینی
مهم نتیجست نه بازی در دست داشتن این ضعف تاکتیکیه مربی تیمه که یه راهی باسه فضا ایجاد کردن بین دفاع حریف پیدا نکرد خود پپ خستگی رو عامل باخت ندونست تو بازیم که دیدیم خستگی از بارسا ندیدیم بابا اونجا با ایران فرق میکنه ها قدرت بدنیشون بیشتر از این حرفاست
میگید اشتباه داوری یه آفساید به نفع اینتر گرفت یکی به ضررش (همون که تک به تک بود)
من منچستریم...همه هم میدونن...ولی از این خوشحالم که مشخص شد گواردیولا مربی نیست و بارسا یعنی مسی و ژاوی....پاس های زیاد و باز یشناور ممکنه زیبا به نظر بیاد که میاد..ولی خبری از تاکتیک نمیده...
جان؟؟؟؟فعلا که تعداد قهرمانیاتون با ما یکیه...واسه ما خاطرس؟؟ما 2 سال پشت هم اومدیم فینال نه شما...
تازه پارسالم که با کمک ابر و باد مه و خورشید و فلک و داور و پلاتینی اومدین فینال..ما 40 سال یه بار میایم؟؟
معلومه عقده ندارین..6 تا جام رفته بودین همه جا رو پر کرده بودین..
داداش ما تو لیگ خفن انگلیس تو کمتر از 20 سال بیشتر از 10 بار قهرمان شدیم..الانم که سه سال پشت سر هم اول شدیم...امسالم کمه کمش دوم میشیم...ولی شما تو لیگ ضایع (در مقابل انگلیس) اسپانیا با رئالکشمکش دارین..
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)