تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 674 اولاول ... 384445464748495051525898148548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

در بین بازی‌های ورزشی 2k Sports ،فقط NBA 2K ست که مطرحه و بقیه از جمله NHL 2k در مقابل بازی‌های EA Sports حرفی برای گفتن ندارند. پس لطفا زیادی این شرکت رو بزرگش نکنید
    این شرکت بزرگ هست دیگه ما چیو میخوای بزرگ کنیم!
    تصویر گویای همه چیز هست!!Nba 2K بهترین بازی ورزشی هست که ساخته شده!2011 هم دست نیافتنی هست!زیاد هم در قید و بند امتیازهای سایتها و مجلات نباشین که هیچی بارشون نیست!

2. 2 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

کلاً امسال سایت هایی مثل PESedit خیلی از نسخه 2011 تعریف کرده بودند ولی فکر نکنم بازم بشه روش حساب کرد چون گرافیکش نسبت نسخه 2010 هیچ فرقی نکرده:

VGA : NVIDIA GeForce 6500 GT
    RAM : 512 MB

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

metacritic.com ، افرین ، میدونی این سایت چیه که میانگینو نشون میده ،میدونی برای یه بازی کاملا شبیه ساز نظرا کاملا متفاوته!؟؟فک کنم نمی دونی ،ببین شما یه دست برو تنیس بازی کن (کلی باشگاه هست !!!) بعدم یه سر اینو بازی کن ، هیچ بازی توی سبک ورزشی به اندازه این دقیق شبیه سازی نیست.
    حسین جان حرفت کاملا درسته اما تیکه گرافیکو قبول ندارم به هیچ وجه، گرافیک تاپ اسپین 3 از virtual tennis حتی 2010 اون هم بهتره!!!(برادر atheistboy راستی ما مطمئنیم تو همه این اطلاعاتو داشتی الان توی هیچ سایتی هم نرفتی که اینا رو پیدا کنی!!!)
    در کل بحث ربطی به تاپیک نداره منم معذرت می خوام صحبتی بود مجبور شدم جواب بدم اگه موضوع تاپیک منحرف شد عذر می خوام
    ممنون امین جان معلومه که آشنایی خوبی با این بازی و تکنیکها و حرکات موجود در این بازی داری . اون اشتباه تایپی بود که نوشته بودم V.T 3 گرافیکش بهتره الان درستش کردم . اصلا این تاپ اسپین بود که برای اولین بار عرق کردن بازیکن رو به بازی اضافه کرد با وجود اینکه زودتر از V.T 2009 منتشر شد .
    این شرکت بزرگ هست دیگه ما چیو میخوای بزرگ کنیم!
    تصویر گویای همه چیز هست!!Nba 2K بهترین بازی ورزشی هست که ساخته شده!2011 هم دست نیافتنی هست!زیاد هم در قید و بند امتیازهای سایتها و مجلات نباشین که هیچی بارشون نیست!
    در مورد نمره سایتها منم با شما مهران جان کاملا موافقم . نمیشه زیاد به نقد و اظهار نظرات این سایتها اعتماد کرد اگه برید نقد پارسالی که یورو گیمر و همینطور ویدئو گیمر در مورد نسخه 2010 PES نوشته بود رو بخونید به کم سوادی بعضی از این منتقدین پی میبرید . من فقط به یک نمونش اشاره میکنم .
    پارسال همین سایت یورو گیمر نوشته بود گرافیک نسخه 2010 PES نسبت به نسخه 2009 تفاوت آنچنانی نداره آدم از این حرفشون شاخ در میاره . آخه یکی نیست به اینا بگه کونامی توی نسخه 2010 کلا موتور گرافیکی بازیو عوض کرد و توی این نسخه از بروزترین موتورهای گرافیکی استفاده کرد که بواسطه مدرن بودنش تونست نورپردازی بازیو از حالت استاتیک به به حالت پویا و داینامیک دربیاره که این مساله سبب شد تحول بزرگی در جلوه های بصری و گرافیک بازی ایجاد بشه . یکی از پیامدهای این نوآوری به نقل از سوزوکی گرافیست و مدیر مسئول بخش بصری کونامی اینه که چهره بازیکنان بدلیل سایه روشنهایی که در شرایط مختلف بوجود میاد از فاصله دورتر قابل تشخیص تر باشه . حالا یکی نیست به این منتقدین متخصص این مساله مهم و این نوآوری به روز رو تفهیم کنه .

کلاً امسال سایت هایی مثل PESedit خیلی از نسخه 2011 تعریف کرده بودند ولی فکر نکنم بازم بشه روش حساب کرد چون گرافیکش نسبت نسخه 2010 هیچ فرقی نکرده:

VGA : NVIDIA GeForce 6500 GT
    RAM : 512 MB

در مورد گرافیک نباید انتظار تحول توی این نسخه داشته باشیم چون این بازی جهش خودشو در این زمینه توی نسخه 2010 زد به نظر من که حداقل تا نسخه 2013 لازم نیست زیاد روی گرافیک متمرکز بشن همین گرافیک با این موتور پیشرفته خوبه . بجاش روی بخشهای دیگه مثل انیمیشنهای موشن کپچر و کلا گیم پلی متمرکز بشن .
    راستش من بر خلاف پارسال که ترجمه نقد و بررسی سایتهای مختلفو توی تاپیک میذاشتم امسال زیاد نقدها رو ترجمه نمیکنم چون ترسم از اینه که مثل پارسال که سایتهای مختلف همش از نسخه 2010 تعریف میکردن و آخرش بازی زیاد جالب از کار در نیومد امسال هم همینطوری بشه و مجدد همه رو سر خورده کنه . من این روزها نقدهای زیادی از این بازیو میخونم که همشون بدون استثناء از این نسخه خیلی تعریف میکنن حتی توی بعضی از نقدها نوشته شده که امسال این نسخه فیفا رو جا میذاره . من فکر میکنم اجازه بدیم تا نسخه نهایی منتشر بشه بهتره تا اینکه با اظهار نظر سایتهای مختلف هر روز بیشتر امیدوار بشیم باز آخرش همه رو مایوس کنن .
    Last edited by 4039; 19-06-2010 at 10:28.

5. 9 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران-بندر

پيش فرض

راستی این بازی تو همین تابستان 89 میاد ؟ فیفا چی ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز من کی گفتم بازیهای 2k بهترین بازیهای ورزشیه ؟ من گفتم بستکتبالش خیلی عالیه شما چرا کلمه اول نقل قول منو حذف کردی ؟
    حذف کلمه‌ی NBA کاملا غیر عمدی و تصادفی بود.
    در کل منظورم اینه که بعضی ها فکر می کنند چون NBA این شرکت یک بازی عالیه، در نتیجه اگه این شرکت بیاد فوتبال بسازه، فوتبالش هم مثل NBA عالی خواهد بود. در حالی که من می گم اینگونه نیست و این شرکت بازی بد کم نساخته.

metacritic.com ، افرین ، میدونی این سایت چیه که میانگینو نشون میده ،میدونی برای یه بازی کاملا شبیه ساز نظرا کاملا متفاوته!؟؟فک کنم نمی دونی ،ببین شما یه دست برو تنیس بازی کن (کلی باشگاه هست !!!) بعدم یه سر اینو بازی کن ، هیچ بازی توی سبک ورزشی به اندازه این دقیق شبیه سازی نیست.
    حسین جان حرفت کاملا درسته اما تیکه گرافیکو قبول ندارم به هیچ وجه، گرافیک تاپ اسپین 3 از virtual tennis حتی 2010 اون هم بهتره!!!(برادر atheistboy راستی ما مطمئنیم تو همه این اطلاعاتو داشتی الان توی هیچ سایتی هم نرفتی که اینا رو پیدا کنی!!!)
    در کل بحث ربطی به تاپیک نداره منم معذرت می خوام صحبتی بود مجبور شدم جواب بدم اگه موضوع تاپیک منحرف شد عذر می خوام
    شرم و حیا هم خوب چیزیه! چرا اینجوری حرف می زنید؟! تو خونه مشکل خانوادگی دارید و از شدت عصبانیت میاد تو انجمن به این و اون کنایه می زنید؟! آفرین بر شما با این لحن حرف زدن! میشه بگید شما اطلاعات رو از کجا به دست میارید؟ شاید شما از طریق وحی اطلاعات رو بدست میارید! معلومه که من برای کسب اطلاعات به سایت های مختلف باید رجوع کنم.

تصویر گویای همه چیز هست!!Nba 2K بهترین بازی ورزشی هست که ساخته شده
    باشه قبول! می دونید چیه؟ اصلا NBA 2k بهترین اختراع بشر تا به امروز.

من نمی دونم چرا با کوچک ترین مسئله و اختلاف، بعضی ها قاطی می کنند و حرص می زنند. من نمی‌خوام ارزش بازی های بزرگ 2K Sports رو بیارم پایین. ولی 2K Sports بازی های بد هم داشته. در نتیجه اگه بخواد فوتبال بسازه، حتما یک بازیه عالی درنخواهد آمد.

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

راستی این بازی تو همین تابستان 89 میاد ؟ فیفا چی ؟
    گفته شده نوامبر (آبان ماه) ولی من فکر میکنم زودتر از این تاریخ میاد. یعنی اوایل یا اواسط مهر.

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

حذف کلمه‌ی NBA کاملا غیر عمدی و تصادفی بود.
    در کل منظورم اینه که بعضی ها فکر می کنند چون NBA این شرکت یک بازی عالیه، در نتیجه اگه این شرکت بیاد فوتبال بسازه، فوتبالش هم مثل NBA عالی خواهد بود. در حالی که من می گم اینگونه نیست و این شرکت بازی بد کم نساخته.

شرم و حیا هم خوب چیزیه! چرا اینجوری حرف می زنید؟! تو خونه مشکل خانوادگی دارید و از شدت عصبانیت میاد تو انجمن به این و اون کنایه می زنید؟! آفرین بر شما با این لحن حرف زدن! میشه بگید شما اطلاعات رو از کجا به دست میارید؟ شاید شما از طریق وحی اطلاعات رو بدست میارید! معلومه که من برای کسب اطلاعات به سایت های مختلف باید رجوع کنم.

من نمی دونم چرا با کوچک ترین مسئله و اختلاف، بعضی ها قاطی می کنند و حرص می زنند. من نمی‌خوام ارزش بازی های بزرگ 2K Sports رو بیارم پایین. ولی 2K Sports بازی های بد هم داشته. در نتیجه اگه بخواد فوتبال بسازه، حتما یک بازیه عالی درنخواهد آمد.
    خواهشا بحثی نکنید که انتهاش باعث ناراحتی طرفین بشه .
    حالا هر شرکتی هر کاری میکنه فکر نمی کنم با ما وشما مشورتی داشته باشه.
    اون شرکت برای تست توانایی هاش هم که باشه این کارو انجام میده و این موضوع رو هیچ ربطی به ما و شما نمیده.

داره خودمونی میشه aminbritney's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خفن تو کفشم.تریلری که ازش دیدم خیلی حال کردم.بالاخره پله(دریبل) هم گذاشتن.به نظرم بترکونن.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

برادر فکر کنم یک سو تفاهم پیش اومد من منظورم از اینکه تک تک بازیهای این شرکت نظیر نداره Take Two بود و فقط 2K Sport نگفتم!
    من حرصی نخوردم برادر فقط گفتم به عکس نگاه کنید!و اون همه چیزو به آدم میگه!
    و از شما خواهشمندم که این بحث را ادامه ندیم!

12. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دقیقا تاریخ انتشارش کی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •