تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 71 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام

این سئوال رو از این جهت پرسیدم که من خودم هم از کامپیوترم به همین عنوان استفاده می کنم و چون در گرفتن صدای چند کاناله مشکل داشتم گفتم شاید این سیستمها که به همین عنوان فروخته میشن به صورت پیش فرض دارای پلیر مناسب باشن

اگه این طوری باشه که گرفتن صدای چند کاناله یه مقدار مشکل میشه ( البته فکر کنم به سیستم خانگی فرد هم ربط داشته باشه )

این که میگم چند کاناله منظورم اینه که اگه ایزوی بلوری با فرمت صوتی dts master رو پخش میکنید خروجی امپ سیستم خانگی هم همونو نشون بده ( و گرنه اکثر نرم افزار ها صدا رو چند کاناله پخش می کنند )

-----------------------------------------

رایان عزیز مبارکت باشه امیدوارم که به مشکل من بر نخوری ( فکر کنم اخر مجبور شی یه hd پلیر بخری )
    اگه در این مورد به تجربه جدیدی رسیدی مار و هم بی نصیب نذاری ( به سیستم صوتی وصل می کنی دیگه ؟ )

من اکثر نرم افزارها رو امتحان کردم :

km player
    vlc player
    splash player
    classic .m . player
    gom player

از اینها نتونستم صدای چند کاناله بگیرم ( در پخش ایمیج بلو ری هم مشکل دارن )

دو نرم افزار:
    power dvd
    TotalMedia Theatre

حرفه ای این کار هم هستند و ایمیجهای بلوری رو به خوبی پخش می کنند ولی ممکنه ( مثل من ) کارت گرافیک رو نشناسند و از همه قدرت کارت گرافیک استفاده نکنند ( مثلا کارت گرافیک من 6870 ati تمام صداهای hd رو ساپورت می کنه اما power dvd در حالت hd / dts audio یکی دو تا از از صداهای hd رو نمیشناسه مثل dolbi true hd )
    خیلی ممنون.من هنوز فایل ISO تو دست و بالم ندارم که امتحان کنم ولی هر وقت تهیه کردم حتما نتیجش رو اینجا اعلام می کنم.

2. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

این لینکها حاصل جستجو و پیگیریهای برادرمه

امیدوارم خوشتون بیاد :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

4. 6 کاربر از SMAEIL2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه
    به نظر شما mac mini میتونه برای پخش ایمج بلوری 3D استفاده بشه ؟ کسی تجربه ای در این ضمینه داره ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من فرمت ISO رو با Power DVD پخش کردم و خبر خوب اینکه صدای DTS HD رو به آمپ انتقال میده.البته تو حالت پبش فرض اینکار رو نمی کنه و باید از طریق تنظیمان خود Power DVD گزینه خروجی صدا رو از روی PCM برداشت و روی گزینه دیگه(حالا هر چی بود)قرار داد.
    VLC هم که کلا تو خروجی صدا به نظر من تعطیله.البته زیاد باهاش کار نکردم که ببینم میشه کاریش کرد یا نه.
    KM هم میشه یه کاراییش کرد.امروز خیلی باهاش ور رفتم.وقت نشد ولی به احتمال زیاد میشه کاریش کرد که صدای DTS رو به آمپ انتقال بده چون تنظیمات کاملی داره.

7. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من فرمت ISO رو با Power DVD پخش کردم و خبر خوب اینکه صدای DTS HD رو به آمپ انتقال میده.البته تو حالت پبش فرض اینکار رو نمی کنه و باید از طریق تنظیمان خود Power DVD گزینه خروجی صدا رو از روی PCM برداشت و روی گزینه دیگه(حالا هر چی بود)قرار داد.
    VLC هم که کلا تو خروجی صدا به نظر من تعطیله.البته زیاد باهاش کار نکردم که ببینم میشه کاریش کرد یا نه.
    KM هم میشه یه کاراییش کرد.امروز خیلی باهاش ور رفتم.وقت نشد ولی به احتمال زیاد میشه کاریش کرد که صدای DTS رو به آمپ انتقال بده چون تنظیمات کاملی داره.
    راهنمایی خیلی مفیدی بود . لطفا در مورد پخش 3D از کامپیوتر بر روی TV راهنمایی کنید . مشخصات mac mini رو توی سایت چاره بررسی کنید و نظرتون رو بگید .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

راهنمایی خیلی مفیدی بود . لطفا در مورد پخش 3D از کامپیوتر بر روی TV راهنمایی کنید . مشخصات mac mini رو توی سایت چاره بررسی کنید و نظرتون رو بگید .
    پخش 3D هم خوبه.البته برای اعلام این نتیجه هنوز زوده.باید فیلم های بیشتری ببینم.فقط فیلم 3D Sanctum رو با HTPC دیدم.
    در مورد mac mini هم من اطلاعات رو بررسی کردم.توضیح زیادی نداده.سخت افزار خوبی داره منتهی من نمی دونم که می تونه فایل های ISO رو با توجه به اینکه سیستم عامل OS داره پخش کنه و یا فرمت صداهای High رو می تونه انتقال بده یا نه.من تو این زمینه زیاد وارد نیستم.باید دوستانی که تخصص دارند بیان و نظر بدن.

10. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پخش 3D هم خوبه.البته برای اعلام این نتیجه هنوز زوده.باید فیلم های بیشتری ببینم.فقط فیلم 3D Sanctum رو با HTPC دیدم.
    در مورد mac mini هم من اطلاعات رو بررسی کردم.توضیح زیادی نداده.سخت افزار خوبی داره منتهی من نمی دونم که می تونه فایل های ISO رو با توجه به اینکه سیستم عامل OS داره پخش کنه و یا فرمت صداهای High رو می تونه انتقال بده یا نه.من تو این زمینه زیاد وارد نیستم.باید دوستانی که تخصص دارند بیان و نظر بدن.
    من imac 309 دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    روی imac و mac mini غیر از سیستم عامل OS که خیلی قابلیت های خوبی داره ویندوز هم نصب میشه . از لحاظ نرم افزاری مشکلی نیست . من با imac 309 روی VT30 به راحتی بلوری و بلوری 3D پخش کردم (ISO) اما نمیدونم سخت افزار mac mini مخصوصاً کارت گرافیکش نسبت به imac ضعیفتره یا قویتر ؟ اصلاً برای پخش Blu Ray ISO کارت گرافیک باید قوی باشه یا CPU ؟
    در مورد صدا هم مشکلی نداشتم . با دستگاه WD Media Player Hub
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کاملاً در پخش ISO بلوری مشکل دارم چون هم وسط پخش گیر میکنه هم ساپورت 3D نداره .نصف ایمیج ها رو که اصلا نمیشناسه .
    یک PC هم دارم . بعضی وقت ها با خودم فکر می کنم برم و یک کارت گرافیک با ساپورت 3D بگیرم و به باهاش ایمیج های بلوری رو از روی هارد های اکسترنال روی TV پخش کنم ولی با صدای فن های کیس و سیم کشی کیبورد و موس و کابل شبکه ... مشکل دارم .
    ( mac mini و imac موس و کیبورد و شبکه همه بی سیم هستش ) نظر شما چیه ؟
    این لینک هم که یکی از دوستان گذاشته بنظرم مفیده متاسفانه به زبان انگلیسیه و من سر در نیاوردم .
    Last edited by benyamin2002; 29-12-2011 at 12:03.

12. 2 کاربر از benyamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من خودم لب تاپم apple هستش مدل 374.منتهی شما تو این زمینه به نظرم سراغ mac mini نرید.اولا که ارزون نیست و دوما اینکه سیستم عامل مک داره و اگر شما تو فکر نصب ویندوز در کنار مک هستی دیگه چه کاریه که mac mini بخری.
    به نظر من HTPC جمع کن.شما با این هزینه ای که می خوای بکنی می تونی یه سیستم قوی جمع کنی.این دوره زمونه هم اکثر فن ها silent شده.یکم تحقیق کن و یه سیستم عالی و کم صدا تهیه کن.من خودم سیستم قوی ای ندارم ولی هم کم صدا هستش و هم تو ساپورت 3D مشکلی نداره.فکر کنم صفحه قبل مشخصات سیستمم رو نوشتم.موس و کیبردمم بی سیم هستش و برای کیبرد هم کیبرد مینی گرفتم خیلی سبک و راحت.

---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------

من تونستم صدای DTS رو هم با KM به آمپ انتقال بدم.

14. 5 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من imac 309 دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    روی imac و mac mini غیر از سیستم عامل OS که خیلی قابلیت های خوبی داره ویندوز هم نصب میشه . از لحاظ نرم افزاری مشکلی نیست . من با imac 309 روی VT30 به راحتی بلوری و بلوری 3D پخش کردم (ISO) اما نمیدونم سخت افزار mac mini مخصوصاً کارت گرافیکش نسبت به imac ضعیفتره یا قویتر ؟ اصلاً برای پخش Blu Ray ISO کارت گرافیک باید قوی باشه یا CPU ؟
    در مورد صدا هم مشکلی نداشتم . با دستگاه WD Media Player Hub
    کاملاً در پخش ISO بلوری مشکل دارم چون هم وسط پخش گیر میکنه هم ساپورت 3D نداره .نصف ایمیج ها رو که اصلا نمیشناسه .
    یک PC هم دارم . بعضی وقت ها با خودم فکر می کنم برم و یک کارت گرافیک با ساپورت 3D بگیرم و به باهاش ایمیج های بلوری رو از روی هارد های اکسترنال روی TV پخش کنم ولی با صدای فن های کیس و سیم کشی کیبورد و موس و کابل شبکه ... مشکل دارم .
    ( mac mini و imac موس و کیبورد و شبکه همه بی سیم هستش ) نظر شما چیه ؟
    این لینک هم که یکی از دوستان گذاشته بنظرم مفیده متاسفانه به زبان انگلیسیه و من سر در نیاوردم .
    به نظر منم Mac mini زیاد گزینه ی جالبی نیست. من البته خودم با OS X کار نکردم برای همین نمیدونم ساپورت فرمت های مختلف صداو تصویر توش چجوریه ولی اگه صرفا از لحاظ سخت افزاری بخوایم بگیم میشه با هزینه ی خیلی کمتر سیستم بهتری جمع کرد.

اما خب اگه زیاد با محصولات Apple کار میکنید شاید با OS X راحتتر باشید. ولی باز بنظرم انعطاف پذیری ویندوز بیشتره. اگر هم بخواین آخرش رو mini ویندوز بریزید و ازش استفاده کنید که دیگه چه کاریه. این سری جدیدش هم که DVD drive نداره کلا زیاد جالب نیست. بهتره خودتون یه سیستم جمع کنید.

16. 4 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر منم Mac mini زیاد گزینه ی جالبی نیست. من البته خودم با OS X کار نکردم برای همین نمیدونم ساپورت فرمت های مختلف صداو تصویر توش چجوریه ولی اگه صرفا از لحاظ سخت افزاری بخوایم بگیم میشه با هزینه ی خیلی کمتر سیستم بهتری جمع کرد.

اما خب اگه زیاد با محصولات Apple کار میکنید شاید با OS X راحتتر باشید. ولی باز بنظرم انعطاف پذیری ویندوز بیشتره. اگر هم بخواین آخرش رو mini ویندوز بریزید و ازش استفاده کنید که دیگه چه کاریه. این سری جدیدش هم که DVD drive نداره کلا زیاد جالب نیست. بهتره خودتون یه سیستم جمع کنید.
    از راهنمایی شما خیلی ممنونم . من از محصولات اپل iPhone & imac دارم و از کیفیت ساخت و امکانات آنها بی نهایت راضیم . البته چون تازه با سیستم عامل مک آشنا شدم توی این سیستم عامل کاملاً مبتدی هستم ولی خیلی از ایمیج ها رو که با مدیا پلیر WD و ویندوز نتونستم پخش کنم با سیستم عامل مک باز کردم .
    اما خودم هم با ویندوز راحترم . به هر حال حداقل چند سالی هست که با ویندوز سر و کله زدم . ضمن اینکه دنیا دنیا نرم افزار برای ویندوز وجود داره اما برای مک اینطور نیست .
    اما در مورد اینکه مک مینی DVD Drive نداره من مشکلی ندارم چون با DVD Drive آی مک Share میشه . در موس و کیبرد هم مشکلی ندارم چون از موس و کیبرد imac که بی سیم هستند براش استفاده میکنم .
    ضمن اینکه نظر شما خیلی برام مهمه باید بگم چیزی که منو به سمت mac mini می کشونه کیفیت فوق العاده در ساخت و طراحی زیبای اونه اما هزینه زیادی رو می طلبه و قابل ارتقا هم نیست .
    فعلا همین ها به نظرم رسید .
    از دوستان HTPC خواهشم اینه که فروم رو فعال و زنده نگه دارن و بیان اینجا تجربیاتشون رو بنویسند تا ما استفاده کنیم .
    Last edited by benyamin2002; 31-12-2011 at 13:08.

18. 3 کاربر از benyamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •