دوستان برد وایرلس این مودم چقدره؟در حد قابل قبول هست؟
با پارس آنلاین که مشکلی نداره؟
ممنون
دوستان برد وایرلس این مودم چقدره؟در حد قابل قبول هست؟
با پارس آنلاین که مشکلی نداره؟
ممنون
Last edited by Royce; 30-03-2011 at 00:59.
دوستمون توی همین تایپیک به صورت تجربی امتحان کردن
این مودم مشکلی نداره؛ مگر اینکه پارس آنلاین مشکل داشته باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بردش باید خیلی خوب باشه. دوستان هم که اشاره کردند. من امروز یکی خریدم .41 تومن.
بدون انتن بیرونی و transmit power روی low دو خط انتن در فاصله 1 متری میده.
سلام .
بالاخره بعد از چند ماه توی تاپیک خودم پست دادم
من با وایرلس از 3 تا اتاق فاصله ( حدود 11 متر ) خوب دریافت میکردم .
البته طبیعیه که توی سرعت دانلود و کیفیت سیگنال دریافتی اثر میذاره .
با پارس آنلاین هم مشکلی نداره ( کلا با هیچ ISP مشکل نداره ؛ بچه خوبیه)
دوستان سلام من میخواستم بدونم میشه بااین مودم کلا چند سیستم رو با هم شیر کرد مثلا 3 سیستم رو و یه ری س ی و ر لینوکسی رو
ایا میشه هارد میان این سیستم هارو با این مودم به اشتراک بزارم یا قطعاتی مثل کارت دی وی بی رو
در ظمن سیستم سوم تو مغاذه هستش ومن میخوام از طریق دوتا اکسس پوینت نانو استیشن 5 اینها رو به هم وصل کنم تو مغاذه که مشکلی برای وصل کردن نانو استیشن نیست اما تو منزل که دو سیستم دارم و یه ری سی ور مشکل کمود کارت شبکه دارم ایا میشه اون نانو استیشن رو هم به این مودم وصل کرد ممنون میشم جوابمو سریع بدین
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
واگه میشه چه جوری
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
لطفا یه کوچولو توضیع بدین
بله، شما میتونید 4تا سیستم رو از طریق اتصال کابل LAN و بقیه رو از طریق وایرلس باهم share کنید، و به طور پیش فرض تمام امکانات هر سیستم share میشه، برای مثال با سیستم یک میتونید از پرینتر سیستم 2 استفاده کنید. درمورد کارت --- تجربه ای ندارم و نمیدونم ولی فک نمیکنم بشه چون کارت --- به صورت stream هستش، گفتم که نمیدونم، شاید هم بشه!!
نانو استیشن نمیدونم دقیقا چیه ولی از اسمش پیداست که شبکه ها رو گویا به هم وصل میکنه، در این مورد دیگر دوستان اظهار نظر کنن.
سلام.
ميخواستم بپرسم چطور ميشه روي مودم رمز گذاشت. يعني منظورم اينه که يه رمزي باشه که کس ديگهاي با اتصال به شبکه وايرلس نتونه تنظيماتشو دستکاري کنه.
با تشکر.
Last edited by Honradez; 01-04-2011 at 02:21.
برای رمز ورود به تنظیمات مودم به آدرس زیر بروید:
- 192.168.1.1
- Maintenance
که خودش اتوماتیک سربرگ اول (Administration) رو میاره، اونجا می تونید رمز ورود رو تغییر بدید.
برای رمز وایرلس هم:
- Interface Setup
- Wireless
در قسمت Authentication Type نوع کدگذاری رمز رو انتخاب می کنید و بسته به نوع انتخابی می بایست رمز بدید. برای مثال حداقل 8 کاراکتر و حداکثر 63 کاراکتر اسکی؛ یا 8 الی 64 کاراکتر اعداد و حروف؛،...
با سلام
من مودم TP-LINK TD-W8960N خریدم 67000 تومن و adsl شاتل دارم
حالا مشکل من اینه که مودم در حالت Bridge خیلی خوب کار میکنه ولی در حالت pppoe کانکت میشه و سایتارو هم باز میکنه اما بعضی از سایتارو مثل gmail و google reader رو باز نمیکنه به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه
البته dns server هم از شاتل گرفتم و ست کردم اما بازم جواب نداد
ممنون
با سلام مجدد
راه حل مشکل رو فهمیدم اینجا قرار میدم شاید بدرد کسی بخوره
داخل تنظیمات مودم یه گزینه هست به نام MTU که به صورت پیش فرض دیفالت هست که باید اونو تغییر بدیم روی 1392 البته بعضی از ispها متفاوت که با سوال از isp میشه این عددو بدست بیاریم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)