تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی قهرمان

راي دهنده
253. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال Arsenal

30 11.86%
  • بارسلونا Barcelona

100 39.53%
  • اینتر Internazionale

41 16.21%
  • زسکا مسکو CSKA Moscow

0 0%
  • بایرن مونیخ Bayern Munich

24 9.49%
  • منچستر یونایتد Manchester United

55 21.74%
  • لیون Lyon

1 0.40%
  • بوردو Bordeaux

2 0.79%
صفحه 48 از 49 اولاول ... 38444546474849 آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 486

نام تاپيک: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (نسخه دوم)

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

آره تو که راست میگی هیچ کس ندید با رافائل هم 10دقیقه اول زیر فشار بایرن داشتید میترکیدید!

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

اون 40 دقیقه اول رو نمیگی....اون 10 دقیقه رو میگی؟؟؟تازه اون فشارم طبیعی بود..بعد 3 تا گلی که رفت تو دروازه گشاد بایرن..

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

باشه اشکالی نداره.

نمی خواد برای تیم ما دعا کنی. شما اول برای تیم خودتون دعا کنید
    آقا بی خیال من بایرن مشکلی ندارم. من فقط براساس قدرت و شرایط تیم ها پیش بینی کردم. اصلا یه دفعه دیدید لیون قهرمان شد
    این پستو نقل قول نکنید

آقا بی خیال من بایرن مشکلی ندارم..

آهان همینو می خواستم..!

---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------

داداش پارسالو که یادت نرفته؟؟؟
    یه گل هم نتونستین بهمون بزنین...
    معلومه که اینتر 200 سال دیگه هم منچستر نمیشه...

بلا سر فرگوسن نیومد...فرگوسن تو بازی برگشت بایرن و فن خال و همه رو یه جا لوله کرد با اون برنامش..ولی امان از دست رافائل...
    بلا سر من یو اومد نه فرگی...

اونم تقصیر فرگوسنه.. چرا باید یه بازیکن جوونو بازی بده که جو گیر شه...؟

نظرت در مورد آوردن برباتوف چیه....؟ کار مثبتش اون شب چی بود..؟

نه دوست من اندیشه های ون گال چربید به فرگی...!

---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------

اون 40 دقیقه اول رو نمیگی....اون 10 دقیقه رو میگی؟؟؟تازه اون فشارم طبیعی بود..بعد 3 تا گلی که رفت تو دروازه گشاد بایرن..

حالا که ما داریم میریم فینال.. شما سعی کنین تو کورس با چلسی عقب نمونین..!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

ببین یه خورده با ادب باش در ضمن ما داریم میریم فینال و منچستر هیچ غلطی نتونست بکنه و برو تا سال دیگه هر وقت تیمت توی مسابقات بود بیا کل کل کن آخه نمیدونم داری از چی دفاع میکنی بابا بایرن هر وقت به منچستر میخوره میزنتش بازم بیاد بالا دفعه دیگه میبازید فکر کردید بایرن رمه که 7 تا بزنید اون گل اولیچ و روبن تا آخر عمرت یادت نره دوست من دیگه هم ادامه نده و صبر کن تا دوباره تیمت بیاد بالا سال دیگه اگه عمری بود میام جوابتو میدم!
    رلفائل هم اخراج نمیشد اون گل دقیقه اخر اولیچ تکلیف کار رو مشخص کرد اگه اونو نمیزد میگفتم حرف تو درسته اما بایرن با اون گل پرونده حذف منچسترو بست و معلوم بود بایرن میره بالا!
    بازی رفت هم دوتا زدیم بازم رافائل نبود بسه دیگه اینقدر بهونه نیارید!
    Last edited by Mohammad_666; 24-04-2010 at 11:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هی رافائل..رافائل.. میکنن!!آخه مرد حسابی رافائلم شد بازیکن؟!بود و نبودش چه فرقی میکرد؟؟؟
    مگه ندیدی بعد از اخراج ریبری تو بازی با لیون بایرن داش 10 نفره چه جوری بازی میکرد؟فن بومل و اولیچ و ریبری تو بازی نبودن اما بازم کل بازی دست بایرن بود!
    تیمی که به خاطر اخراج یه بازیکن کوچولو تو زمینش 2 تا بخوره و بعدشم مقابل پرسینگ بایرن له بشه
    که تیم نیس عزیزم

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض ..

فک کنم جواب های محکمی دریافت کردی... پس بهتره تمومش کنی..!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------

اونم تقصیر فرگوسنه.. چرا باید یه بازیکن جوونو بازی بده که جو گیر شه...؟

نظرت در مورد آوردن برباتوف چیه....؟ کار مثبتش اون شب چی بود..؟

نه دوست من اندیشه های ون گال چربید به فرگی...!

حالا که ما داریم میریم فینال.. شما سعی کنین تو کورس با چلسی عقب نمونین..!!!
    شما که به کار فرگی ایراد میگیری باید درستشم بگب..نه اینکه فقط انتقاد کنی..وقتی میگی رافائل رو نباید میذاشت..باید بگی کیو باید جاش میذاشت..
    همین رافائل بود که با والنسیا و نانی نیمه اول اشک بایرنی ها رو دراورده بودن..الانم دلیل اینکه هی میگید نباید تو بازی میبود اینه که ازش خوردین و دوست نداشتین تو بازی میبود..
    تنها مهاجم من یو بود...تعویض بهتر از این داری بگو!!
    تو بازی اول بله...ولی تو بازی دوم فرگی خودشون مثل همیشه نشون داد...

ببین یه خورده با ادب باش در ضمن ما داریم میریم فینال و منچستر هیچ غلطی نتونست بکنه و برو تا سال دیگه هر وقت تیمت توی مسابقات بود بیا کل کل کن آخه نمیدونم داری از چی دفاع میکنی بابا بایرن هر وقت به منچستر میخوره میزنتش بازم بیاد بالا دفعه دیگه میبازید فکر کردید بایرن رمه که 7 تا بزنید اون گل اولیچ و روبن تا آخر عمرت یادت نره دوست من دیگه هم ادامه نده و صبر کن تا دوباره تیمت بیاد بالا سال دیگه اگه عمری بود میام جوابتو میدم!
    رلفائل هم اخراج نمیشد اون گل دقیقه اخر اولیچ تکلیف کار رو مشخص کرد اگه اونو نمیزد میگفتم حرف تو درسته اما بایرن با اون گل پرونده حذف منچسترو بست و معلوم بود بایرن میره بالا!
    بازی رفت هم دوتا زدیم بازم رافائل نبود بسه دیگه اینقدر بهونه نیارید!
    معنی ادبو هم فهمیدیم...
    خوبه خود شما بایرنی ها وقتی به من یو خورده بودین قبل از بازی هیجا پیداتون نبود و اثری از این کری هاتون نبود..خودتونم امیدی نداشتین...حالا که رفته بالا اونم با گل زده اومدین دارین حرف میزنین...حالا منچستر یه چیزی...دیگه بردن فیورنتینا با گل زده خیلی ضایعس....
    آره من یو رو میزنه..مثل فینال 99
    آقاجون شما که تازه یه ساله آبی زیر پوستتون افتاده سریع جو نگیردتون...هر وقت مثل من یو همیشه ثبات داشتین بیاین بحرفین...یادت رفته که همین بایرن رفته بود داشت جام یوفا بازی کرد..(تو لیگ ضایع آلمانم نتونست جز سهمیه آلمان بشه..)
    جالبه حرفتو میزنی میگی دیگه ادامه نده..
    هی رافائل..رافائل.. میکنن!!آخه مرد حسابی رافائلم شد بازیکن؟!بود و نبودش چه فرقی میکرد؟؟؟
    مگه ندیدی بعد از اخراج ریبری تو بازی با لیون بایرن داش 10 نفره چه جوری بازی میکرد؟فن بومل و اولیچ و ریبری تو بازی نبودن اما بازم کل بازی دست بایرن بود!
    تیمی که به خاطر اخراج یه بازیکن کوچولو تو زمینش 2 تا بخوره و بعدشم مقابل پرسینگ بایرن له بشه
    که تیم نیس عزیزم
    اولا که فرق میکرد..همون رافائل والنسیا بودن که نیمه اول هیشکی نتونست جلوشونو بگیره..3 تا رفت تو دروازتون..
    دوما منظور من کمبود بازیکن تو زمین و تاثیر اونه..خیلی فرق داره که 11 نفره یا 10 نفره بازی کنی...
    اون لیون بود داداش...نه بایرن..

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

هوش سرشار مورينيو ما را اميدوار مي‌كند كه در بازي برگشت بازي به مراتب بهتر از اينتر و نيز شاهد تاكتيك‌هاي غافلگيركننده ديگري از او باشيم .

سایت گل -ناقوس مرگ فوتبال فوتسالي بارسا به وسيله بازي فوق مدرن اينتر به صدا درآمد؛ تاتكتيك‌هاي ساده اما موثر آقاي مورينيو پاشه آشيل اين نوع فوتبال را كه در ايران طرفداران زيادي پيدا كرده است به همگان نشان داد.

مورينيو اجازه داد بارسا تا مي‌تواند توپ در اختيار داشته باشد و به قول امروزي‌ها كنترل بازي در دست داشته باشد و حداكثر زماني كه بارسا مي‌توانست توپ را در كنترل خود داشت(68 درصد)؛ اما اين اينتر بود كه با 32 درصد زمان بازي فوتبال بازي كرد. اينتر تمام فضاهاي پشت 18 قدم تا نزديكي‌هاي مركز زمين را كاملا بسته بود در اين منطقه حتي فضا را براي بازي در فضاي كوچك به شدت تنگ كرده اما فضاهاي كناري را براي نفوذ تا آخر بازي باز گذاشته بود و در اوائل بازي با نفوذ از همين ناحيه گلي نيز دريافت كرد . اما این تیم در منطقه تحت كنترل خود بازيكنان موثر بارسا نظير ژاوي و بيشتر از آن مسي را شبيه فوتبال دهه هشتاد با يارگيري من تو من تحت فشار قرار مي‌داد و امكان بازي‌سازي را از ژاوي و تحرك را از مسي گرفت اما در عين حال بازيكنان خط مياني اينتر تا زماني كه بارسا تدارك حمله نمي‌ديد از حمله به بازيكن صاحب توپ و نبرد تن به تن خودداري مي‌كردند و اگر بارسا اقدام به حمله نمي‌كرد مي‌توانست حتي تا 85درصد زمان بازي را نيز تحت كنترل خود داشته باشد.

اين تاكتيك از طرفي به خستگي جسمي و ذهني بارسا منجر شد و از طرف ديگر سبب شد كه دفاع بارسا براي كمك به تيم از دروازه خود فاصله بگيرد. اما به محض هجوم بارسا در اين فضاي به شدت محدود شده توپ را از دست مي‌داد و تيم اينتر اغلب با دو پاس، اولي زميني در طول يا عرض زمين و پاس دوم هوايي و بلند به مقصد پشت خط دفاعي بارسا و در فضاي خالي بين دروازه و دفاع بارسا صاحب موقعیت مي‌شد كه فرارهاي ميلیتو و اشنايدر را به دنبال داشت و در كوتاه‌ترين زمان ممكن تدارك حمله مي‌ديد .البته اين كار با ضدحمله‌هاي رايج در فوتبال امروز كه مبتني بر حركت دادن سريع توپ در طول زمين و مستلزم اضافه شدن نفرات سرعتي است تفاوت ماهوي داشت و به نوعي وام گرفته شده از فوتبال انگليسي و كاملا منطبق بر پاس‌هاي طولي و قطري فوتبال آنگلوساكسون بود . همين امر سبب شد كه خط دفاع بارسا كه به جهت نوع بازي بارسا كمتر خسته مي‌شدند، تحت فشار قرار گرفته و خستگي بر آنها مستولي شود نتيجه اين خستگي دو گلي بود كه در اوائل نيمه دوم اينتر بر آنها تحميل كرد . تا اواسط نيمه دوم اين تاكتيك ادامه داشت و كم‌كم مايكون نيز در دفعات بيشتر به نفرات هجومي اضافه مي‌شد اما گوارديولا اينقدر باهوش بود كه به موقع با تعويض در خط دفاع در صدد ترميم اين ضعف برآمد تا از خوردن گل‌هاي بيشتر فرار كند و با نتيجه بدتر ميلان را ترك نكند.

كارت‌هاي زرد متعددی هم كه خط دفاع و هافبك‌هاي دفاعي بارسا گرفتند نتيجه طبيعي اين تاكتيك هوشمندانه بود و مورينيو با اين ضدتاكتيك توانست بارسا را از تاكتيك اصلي خود كه مبتني بر خسته كردن حريفان و وارد كردن ضربات پي در پي است محروم كند . اينتر تا دقايق آخر بازي سر حال و فوتبالي جاندار و زنده را ارائه كرد و مورينيو با اين كار نشان داد كه اگر چه كنترل بازي اهميت دارد اما چگونگي استفاده از زماني كه تيم صاحب توپ است اهميتي به مراتب بيشتر دارد.

هوش سرشار مورينيو ما را اميدوار مي‌كند كه در بازي برگشت بازي به مراتب بهتر از اينتر و نيز شاهد تاكتيك‌هاي غافلگيركننده ديگري از او باشيم(به ويژه كه بارسا نياز به گل دارد) تا حداقل نظاير اين حقيرکه از دست گزارشگران شيفته بازي بارسا كه براي اين نوع بازي يقه مي‌درآنند و روي اعصاب پياده روي مي‌كنند و مداوماً از تكنيك مسي مي‌گويند و تعداد پاس‌هاي بارسا را مي‌شمرند،خوشحال بشویم. این بازی اثبات کرد پاس جزيي از فوتبال است و همه آن نيست.
    ---------------------------------------------------------------------

به عبارتی دیگه میشه گفت اینتر در دفاع مانند چلسی هیدینک بازی کرد اما در حمله بسیار بهتر از چلسی هیدینک بازی کرد .
    مقاله جالب و قشنگی بود...دستت مرسی...

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

100 تایی شدیم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

شما که به کار فرگی ایراد میگیری باید درستشم بگب..نه اینکه فقط انتقاد کنی..وقتی میگی رافائل رو نباید میذاشت..باید بگی کیو باید جاش میذاشت..
    همین رافائل بود که با والنسیا و نانی نیمه اول اشک بایرنی ها رو دراورده بودن..الانم دلیل اینکه هی میگید نباید تو بازی میبود اینه که ازش خوردین و دوست نداشتین تو بازی میبود..
    تنها مهاجم من یو بود...تعویض بهتر از این داری بگو!!
    تو بازی اول بله...ولی تو بازی دوم فرگی خودشون مثل همیشه نشون داد...

معنی ادبو هم فهمیدیم...
    خوبه خود شما بایرنی ها وقتی به من یو خورده بودین قبل از بازی هیجا پیداتون نبود و اثری از این کری هاتون نبود..خودتونم امیدی نداشتین...حالا که رفته بالا اونم با گل زده اومدین دارین حرف میزنین...حالا منچستر یه چیزی...دیگه بردن فیورنتینا با گل زده خیلی ضایعس....
    آره من یو رو میزنه..مثل فینال 99
    آقاجون شما که تازه یه ساله آبی زیر پوستتون افتاده سریع جو نگیردتون...هر وقت مثل من یو همیشه ثبات داشتین بیاین بحرفین...یادت رفته که همین بایرن رفته بود داشت جام یوفا بازی کرد..(تو لیگ ضایع آلمانم نتونست جز سهمیه آلمان بشه..)
    جالبه حرفتو میزنی میگی دیگه ادامه نده..

اولا که فرق میکرد..همون رافائل والنسیا بودن که نیمه اول هیشکی نتونست جلوشونو بگیره..3 تا رفت تو دروازتون..
    دوما منظور من کمبود بازیکن تو زمین و تاثیر اونه..خیلی فرق داره که 11 نفره یا 10 نفره بازی کنی...
    اون لیون بود داداش...نه بایرن..
    نه اتفاقا اون سال هم که منچستر از مرحله گروهی هم بالا نرفت و از 4تا تیم 4شد رو هم خوب یادمه تازه به جام یوفا هم نرفت دروغ بیخودی هم نکو من قبل از بازی اومدم گفتم بایرن میبره پستشم هست برو جوون هروقت تاریخ رو کامل خوندی بیا حرف بزن کلا شما بایرن رو همون یه بار 99بردید بقیش همش باختید !
    حالا هم برو با فرگی یه قل دو قل بازی کن چون حذفتون کردیم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •