رنگ مشکی هم قشنگه ولی به نظر من مد چیز بدیه،یه سال نقره ای مد میشه،یه سال قرمز مد میشه،یه سال سیاه مد میشه...همه شرکت ها میان %99 محصولاتشون رو به رنگ مد تولید میکنن!...اونوقته که همه مجبور میشن رنگ مد رو بخرن و سلیقه و احساسات شخصی بی اهمیت میشه
رنگ مشکی هم قشنگه ولی به نظر من مد چیز بدیه،یه سال نقره ای مد میشه،یه سال قرمز مد میشه،یه سال سیاه مد میشه...همه شرکت ها میان %99 محصولاتشون رو به رنگ مد تولید میکنن!...اونوقته که همه مجبور میشن رنگ مد رو بخرن و سلیقه و احساسات شخصی بی اهمیت میشه
سلام و با تشکر از دوستان برای نظرات و راهنمایی ها
من مدتی قبل با راهنمایی دوستان 8605 40 اینچ گرفتم و ازش خیلی راضی هستم حالا میخواستم برای یکی از بستگان یک tv و ترجیحا فیلیپس بگیرم. از دوستان که 9705 دارند میحواستم راهنمایی بفرمایند بدون توجه به امکانات و کیفییت ساخت 9705 که بهتر هست ایا کیفیت تصویر این دو مدل با هم فرق زیادی داره؟و ایا از دوستان سری جدید این دو مدل 8606 و 9706 را داره؟ ایا بجز ضبط usb تفاوت فاحش دیگه ای با مدل قدیمی خود دارند؟ ممنون
اساتيد به نظرتون تا 1200-300 که راحت میشه یه led خرید خرید lcd فیلیپس منطقی.
من قیمت 42 سری 5 هزارو 1400 دارم حدودن.
Last edited by amirhosein261; 13-09-2011 at 04:17.
از دوستانی که تلوزیون فیلیپس دارن خواهش میشه اگه براشون امکان داره عکس tv شونو در تاپیک زیر بزارن تا کیفیت نمایش فیلیپس بر همگان اثبات شه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی که عکس تصویر فیلیپس رو تو مونیتور PC ببینه چطور متوجه کیفیتش میشه؟!
واضحه که داره کیفیت مونیتور خودش رو میبینه
کیفیت تصویر فقط با چشم غیر مسلح قابل مشاهدست
شما این قیمتو از کجا دارین ؟
سلام به همه دوستان
من میخام یه تلوزیون 40-42 اینچ بگیرم انتظارمم فقط کیفیت تصویر بالاست و بعد امکانات جانبی.
خودم بین LED 3D SONY 40HX800 و LCD PHILIPS 42" 8404 گیر کردم به نظر شما کیفیت lcd فیلیپس به led های 3d سونی وسامسونگ میرسه وخرید اون با توجه به قیمت بالایش معقولانست؟
سوال دومم اینه که led سری 5 هزار فیلیپس از lcd سری 8000 اون بهتره؟
قیمتها از سایت بانه مارکت
Last edited by amirhosein261; 16-09-2011 at 17:34. دليل: eslah
مطمئن باش که کیفیت تصویر و صدای فیلیپس به سایر برندها ارجحیت داره... اما در مورد این مدلی که شما صحبتشو کردی باید بگم که دیگه 8404 مدل خیلی قدیمی شده...! اصلا از کجا می خوای پیدا کنی این مدل رو...!؟
سوال آخرت جوابش نه هست...! سری 8 به مراتب کیفیت بالاتری نسبت به سری 5 هزار داره.
Last edited by sound.vision; 17-09-2011 at 20:14.
دوست عزیز ممنون از پاسختون تا حدود1300-400 چی پیشنهاد میدین که 40-42 باشه و تو این رنج بهترین.البته میخام از بانه بگیرم چون قیمت نمایندگیش به نظرم خیلی پرته.
بازم تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)