اقایون خداحافظ تا فردا ساعت 4 بعد از ظهر. بنده رفتم سر کار . راستی حسین جان اگه تیمم امشب بازی داشت ترکیب رو همون دیفالت باشه و اگر من باید بازی کنم که باید بمونه برا فردا .
اقایون خداحافظ تا فردا ساعت 4 بعد از ظهر. بنده رفتم سر کار . راستی حسین جان اگه تیمم امشب بازی داشت ترکیب رو همون دیفالت باشه و اگر من باید بازی کنم که باید بمونه برا فردا .
Last edited by Armin 7; 09-02-2010 at 20:28.
باشه من به مسعود میگم ترکیب چینی تیمتو روی حالت دو قرار بده .
ادامه هفته چهارم
آرسنال ---------------------------------------------پورتموث -------------------- ( برگزار شد )
منچستر سیتی -----------------------------------استون ویلا------------------ ( برگزار شد )
برنامه و ترتیب مسابقات هفته پنجممنچستر یونایتد ----------------------------------- هول سیتی ----------------
ساندرلند ------------------------------------------ چلسی ---------------------امشب ساعت 9.30 الی 10
لیورپول -------------------------------------------- تاتنهام ---------------------- امشب ساعت 10الی 10.30
منچستر سیتی ---------------------------------- آرسنال --------------------- امشب ساعت 10.45الی 11.15
اورتون --------------------------------------------- بلکبرن ---------------------- امشب ساعت 11.30 الی 12
حسین جان اگه می تونی بعد از بازی منچستر بازیتو شما زودتر انجام بده تا امشب به من هم بازی برسه![]()
محمد نیومد بنابراین این بازیو به کامپیوتر مسپاریم من کارهاشو انجام میدم .
خب بازی محمد انجام شد .
منچستر صفر هول سیتی 1
الان بازی منه .
خب بازم من با شانس و اقبال بازیمو بردم اونم دقیقه 87 بازی . واقعا برای خودم خیلی عجیبه که توی سه تا بازی از چهار تا بازی فقط با شانس بردم من کلا یک شوت توی چارچوب داشتم همونم گل شد .
این سیو بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینم آمار بازی :
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
ادامه هفته چهارم
آرسنال ---------------------------------------------پورتموث -------------------- ( برگزار شد )
منچستر سیتی -----------------------------------استون ویلا------------------ ( برگزار شد )
برنامه و ترتیب مسابقات هفته پنجممنچستر یونایتد ----------------------------------- هول سیتی ---------------- ( برگزار شد )
ساندرلند ------------------------------------------ چلسی --------------------- ( برگزار شد )
لیورپول -------------------------------------------- تاتنهام ----------------------
منچستر سیتی ---------------------------------- آرسنال --------------------- امشب ساعت 10.45الی 11.15
اورتون --------------------------------------------- بلکبرن ---------------------- امشب ساعت 11.30 الی 12
Last edited by 4039; 09-02-2010 at 22:17.
ویرایش شد .
Last edited by 4039; 09-02-2010 at 22:50.
سلام بچه ها منم بازیمو با دو گل تورس و جرارد بردم فکر کنم یه شوت هم به هم دروازه ی ما نزدند.یه خطا هم نداشتم.یادم رفت از آمار بازی عکس بگیرم. آمار 61 به 39 به نفع من بود.دو گل رو به زیبایی به ثمر رسوندم. شوت تورس پشت 18 که توپ رو هوا بود با این گلش 5 گل در سدر جدول گلزنان و من زیر حسین در مکان دوم هستم در جدول.
سیو بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما عادل كه 10 دقيقه پيش بود؟!!!!!!!!
ميشه برنامه هفته بعدو اعلام كنند
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
من دارم سيو دان ميكنم به محض دان ميرم براي بازي
آره عادل اومد . باشه تا شما بازیتو میکنی من برنامه هفته بعدو توی تاپیک میذارم .
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
بابا شما حرفه ای هستین بعد اونوقت هی میگین بازیها سخته . 61 درصد خیلی زیاده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)