تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 83 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 829

نام تاپيک: طریقه ی UNLOCKING AMD

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

پس قاعدتا باید هسته آنلاک شده مشکل داشته باشه !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منم سی پی یوی
    AMD PHenum II X2 555 black 3.2 gh
    با مادربرد ESC A785GM-AD3
    که بایوسش همون کارخانه ای هست رو با تنظیماتی که گفتین دو تا هسته خاموشو فعال کردم که متاسفانه مادربردهای شرکت ESC به علت پشتیبانی ضعیف در ارائه اپدیتهای جدید بایوس به شدت ناپایدار شده طوریکه یکبار در تسک مننجر 2 هسته و یکبار بعد از ریستارت یا خاموشی کامپیوتر 4 هسته فعال رو نشون میده که کلا از کاری که کردم پشیمونم به هر حال بهتره عواقبشو هم به دوستانی که نمیدونن اطلاع بدین.

3. این کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    CPU من هم AMD PHenum II X2 555 black 3.2 Ghz With 7m هست و مادربورد هم ASUS M4N68T PRO .دیشب برای اولین بار تصمیم به اور و انلاک CPU گرفتم.تو بایوس مادربورد گزینه انلاک CPU CORE رو فعال کردم اما ارور میگرفت و میگفت نمیشه.بعد از کلی ور رفتن در حالت ناامیدی دیدم که به صورت اتوماتیک میاد و Core 3 رو OFF میکنه و بقیه تا Core 6 رو on.منم از حالت اتوماتیک خارج کردم و از کر 1 تا کر 4 رو روشن کردم و کر 5 و 6 رو خاموش و در کمال ناباوری سیستم بوت شد و CPU من شد 4 هسته ای.تا میزان کش هم شد 9 مگ.حالا یه سوال که این دو هسته که اضافه شده مجازی است یا واقعا موجود بوده و کاارخانه برای جلب مشتری و ارزون کرد قیمت این دو هسته رو لاک کرده بوده.لطفآ یکی از اساتید راهنمایی کنه.در ضمن نام CPU هم عوض شده و تبدیل شده به AMD Phenim II X4 B55 Black Edition .با تمام نرم افزارهای تست هم امتحان کردم و همشون میگن که CPU چهار هسته داره.در ضمن مادر بورد به صورت پیش فرض 3 حالت اورکلاک داره که بیشترینش 7 درصد است.وقتی این گزینه رو فعال کردم CPU من شد 4 هسته ای با کلاک 3426 .(خیلی باحال شده بود).اما به صورت دستی من نتونستم بیشتر اورکلاک کنم و همش ارور میگرفت.من FSB از 200 گزاشتم رو 220 اما ارور گرفت بعد اومدم و NB رو رو 12x گزاشتم و درست شد و CPU شد 3520 .اما دیگه حتی 221 هم جواب نمیداد و NB رو هم هرچی عوض کردم نشد.از اونجایی که بار اولم بود دیگه ترسیدم ادامه بدم.حالا یکی از اساتید لطف کنه و راهنمایی کنه که این CPU تا جند درصد حدودآ اور میشه و چه جوری؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

نه هسته ی مجازی نیست و واقعیه
    در مین های amd چیزی به نام fsb نیست منظور شما فکرکنم پل شمالی بود
    برای اور کردن هم هم باید فن خوب داشته باشید و هم پاور خوب باشه و سیستم تهویه ی کیس اول این مسائل رو در نظر بگیرید بعد اور کنید
    همچنین بعد از آنلاک کردن سی پی یو حتما 30 دقیقه تست پایداری با نرم افزار prime95 بگیرید و بعد از اور هم همین تست رو از سی پی یو بگیرید و با نرم افزار hw monitor حین تست دما رو چک کنید تا از 64 درجه بیشتر نشه

6. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه هسته ی مجازی نیست و واقعیه
    در مین های amd چیزی به نام fsb نیست منظور شما فکرکنم پل شمالی بود
    برای اور کردن هم هم باید فن خوب داشته باشید و هم پاور خوب باشه و سیستم تهویه ی کیس اول این مسائل رو در نظر بگیرید بعد اور کنید
    همچنین بعد از آنلاک کردن سی پی یو حتما 30 دقیقه تست پایداری با نرم افزار prime95 بگیرید و بعد از اور هم همین تست رو از سی پی یو بگیرید و با نرم افزار hw monitor حین تست دما رو چک کنید تا از 64 درجه بیشتر نشه
    مرسی دوست عزیز
    CPU بعد از OFF کردن Core 5 و Core 6 به راحتی Unlock شد و الان بدون هیچ مشکلی سیستم با 4 هسته 3.2 داره کار میکنه.منظور من از FSB همون عددی است که تو CPU-Z به نام Bus speed نمایش میده.در ضمن من با پرایم تست کردم همون تست Torture که سنگین ترین تست است حدود 1 ساعت از سی پس یو و رم تا 100 درصد کار کشید.دما تا 68 بالا اومد اما رو 66 الی 67 میچرخید.آیا این دما غیر طبیعیه و ماکزیمم دما برای این CPU چنده؟در ضمن روش اور رو هم اگه ممکنه بگین.مثلآ وقتی Bus speed رو زیاد میکنم(از200 به 230)دیگه باید چه چیزهایی رو زیاد یا کم کنم؟
    باز هم از توجه شما کمال تشکر رو دارم.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مرسی دوست عزیز
    CPU بعد از OFF کردن Core 5 و Core 6 به راحتی Unlock شد و الان بدون هیچ مشکلی سیستم با 4 هسته 3.2 داره کار میکنه.منظور من از FSB همون عددی است که تو CPU-Z به نام Bus speed نمایش میده.در ضمن من با پرایم تست کردم همون تست Torture که سنگین ترین تست است حدود 1 ساعت از سی پس یو و رم تا 100 درصد کار کشید.دما تا 68 بالا اومد اما رو 66 الی 67 میچرخید.آیا این دما غیر طبیعیه و ماکزیمم دما برای این CPU چنده؟در ضمن روش اور رو هم اگه ممکنه بگین.مثلآ وقتی Bus speed رو زیاد میکنم(از200 به 230)دیگه باید چه چیزهایی رو زیاد یا کم کنم؟
    باز هم از توجه شما کمال تشکر رو دارم.
    سی پی یو شو سری BE هست و مولتی پلیر باز هست نیازی نبود که bus speed رو زیاد کنید با زیاد کردن bus speed
    فرکانس رم هم بالا میره و باید حواستون به این موضوع باشه
    شما مقدار bus speed رو به حالت اولیه برگردونید و همون 200 بزارید برید سراغ مولتی پلیر سی پی یو که اسمشم
    فکر کنم cpu ratio باشه که این درواقع همون ضرب کننده است که در bus speed ضرب میشه و فرکانس سی پی یو
    رو به شما میده اگه به این شکل اور کنید سی پی یو رو فرکانس رم هم تغییر نمیکنه
    ممکنه فقط نیاز به یه یا دومرحله ولتاژ دادن به سی پی یو باشه که اونم باید خودتون بفهمید کی لازمه ولتاژ دادن به سی پی یو
    موقعی هایی که لازمه به سی پی یو ولتاژ بدید
    1-سیستم بوت نشد
    2-موقع تست prime 95 صفحه فریز شود یعنی صفحه قفل میشه و فقط موس و کیبورد کار میکنه و هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد
    3- اومدن صفحه ی آبی با کد 101
    همچنین اگه تو تست prime 95 قبل 15 دقیقه اخطار داد به احتمال زیاد از کمبود ولتاژهست
    تست prime95 رو هم رو حالت blend که تست پایداری هست بگیرید که تو تست ها 0error و 0warning باید باشه

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سی پی یو شو سری BE هست و مولتی پلیر باز هست نیازی نبود که bus speed رو زیاد کنید با زیاد کردن bus speed
    فرکانس رم هم بالا میره و باید حواستون به این موضوع باشه
    شما مقدار bus speed رو به حالت اولیه برگردونید و همون 200 بزارید برید سراغ مولتی پلیر سی پی یو که اسمشم
    فکر کنم cpu ratio باشه که این درواقع همون ضرب کننده است که در bus speed ضرب میشه و فرکانس سی پی یو
    رو به شما میده اگه به این شکل اور کنید سی پی یو رو فرکانس رم هم تغییر نمیکنه
    ممکنه فقط نیاز به یه یا دومرحله ولتاژ دادن به سی پی یو باشه که اونم باید خودتون بفهمید کی لازمه ولتاژ دادن به سی پی یو
    موقعی هایی که لازمه به سی پی یو ولتاژ بدید
    1-سیستم بوت نشد
    2-موقع تست prime 95 صفحه فریز شود یعنی صفحه قفل میشه و فقط موس و کیبورد کار میکنه و هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد
    3- اومدن صفحه ی آبی با کد 101
    همچنین اگه تو تست prime 95 قبل 15 دقیقه اخطار داد به احتمال زیاد از کمبود ولتاژهست
    تست prime95 رو هم رو حالت blend که تست پایداری هست بگیرید که تو تست ها 0error و 0warning باید باشه
    مرسی عزیز
    واقعآ توصیه عالی و توپی کردی
    من با توصیه شما bus speed رو به حالت اولیه یعنی همون 200 برگردوندم و مولتی رو زیاد کردم تا 17X بدون مشکل اور شد(3412GHz).البته در حالت دو هسته ای و با پرایم هم 32 دقیقه تست گرفتم و بدون ارور پایدار بود،دما هم تا 57 بالا رفت.اما برای 17x بیشتر پایدار نمیشد و من چند مرحله به CPU ولتاژ دادم تا اینکه تونستم با 18X و ولتاژ 1.475 پایدارش کنم و باز هم با پرایم 30 دقیقه تست کردم و همه چیز عالی بود،دما هم تا 62 بالا رفت .یعنی cpu با ولتاژ 1.475 از 3.214Ghz تبدیل شد به 3.616Ghz . دیگه از 18X بالاتر پایدار نمیشد و من هم ترسیدم به CPU بیشتر ولتاژ بدم چون نمیدونستم که حد ولتاژ چقدره.حالا چند تا سوال:
    1.حد ولتاز برای این CPU چقدره؟
    2.حد دما چقدره؟
    3.به طور معمول چند درصد میشه اور کرد و حد اور این CPU چنده؟
    4.آیا میشه که مولتی رو از 16x کمتر کرد و کلاک رو مثلآ آورد رو 2.8 ؟چون تو حالت 4 هسته( فن من استوک است) دما با کلاک 3.2 تو تست پرایم تا 68 میاد بالا و اگه خطرناک باشه فکر کنم با کم کردن کلاک دما هم کم بشه و من بتونم با همین فن استوک از 4 هسته استفاده کنم.البته من حد دمای این CPU رو نمیدونم.شاید 68 عادی باشه.
    5.استفاده از CPU تو حالت 2 هسته ای با کلاک 3.6 بهتره یا در حالت 4 هسته ای با کلاک 3.0(کدوم حالت قویتره)؟
    در آخر پوزش من رو از این همه سوال بپذیرید(شرمنده،خودم فهمیدم که دارم پررو میشم)

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مرسی عزیز
    واقعآ توصیه عالی و توپی کردی
    من با توصیه شما bus speed رو به حالت اولیه یعنی همون 200 برگردوندم و مولتی رو زیاد کردم تا 17X بدون مشکل اور شد(3412GHz).البته در حالت دو هسته ای و با پرایم هم 32 دقیقه تست گرفتم و بدون ارور پایدار بود،دما هم تا 57 بالا رفت.اما برای 17x بیشتر پایدار نمیشد و من چند مرحله به CPU ولتاژ دادم تا اینکه تونستم با 18X و ولتاژ 1.475 پایدارش کنم و باز هم با پرایم 30 دقیقه تست کردم و همه چیز عالی بود،دما هم تا 62 بالا رفت .یعنی cpu با ولتاژ 1.475 از 3.214Ghz تبدیل شد به 3.616Ghz . دیگه از 18X بالاتر پایدار نمیشد و من هم ترسیدم به CPU بیشتر ولتاژ بدم چون نمیدونستم که حد ولتاژ چقدره.حالا چند تا سوال:
    1.حد ولتاز برای این CPU چقدره؟
    2.حد دما چقدره؟
    3.به طور معمول چند درصد میشه اور کرد و حد اور این CPU چنده؟
    4.آیا میشه که مولتی رو از 16x کمتر کرد و کلاک رو مثلآ آورد رو 2.8 ؟چون تو حالت 4 هسته( فن من استوک است) دما با کلاک 3.2 تو تست پرایم تا 68 میاد بالا و اگه خطرناک باشه فکر کنم با کم کردن کلاک دما هم کم بشه و من بتونم با همین فن استوک از 4 هسته استفاده کنم.البته من حد دمای این CPU رو نمیدونم.شاید 68 عادی باشه.
    5.استفاده از CPU تو حالت 2 هسته ای با کلاک 3.6 بهتره یا در حالت 4 هسته ای با کلاک 3.0(کدوم حالت قویتره)؟
    در آخر پوزش من رو از این همه سوال بپذیرید(شرمنده،خودم فهمیدم که دارم پررو میشم)
    نه خواهش میکنم هرجا که مشکل دارید حتما بپرسید
    توصیه ی اول من اینه که حتما یک فن برای سی پی یو بخرید حالا که اور کردید 64 درجه برای سی پی یو عادیه
    ولی اگه تحت فشار قرار بگیره در دراز مدت ممکنه عمر سی پی یو رو کم کنه
    پیشنهاد من برای فن مدل zalman cnps 9500a led به قیمت حدود 40 تومن هست سعی کنید که همیشه
    دمای سی پی یو رو پایین نگه دارید قبلش هم یه خمیر سیلیکون بزنید
    در مورد اور تا جایی که سی پی یو پایدار باشه و دماش متعادل باشه جا داره
    ولتاژ هم تا جایی که سی پی یو پایدار شد کافیه بیش از حد به سی پی یو آسیب وارد میشه
    خوب طبیعیه هر چه ولتاژ سی پی یو بالاتر بره دماشم بیشتر میشه پس حتما به فکر یه فن باشید و سی پی یو رو خنک نگه دارید
    طبعا 4هسته برای multi tasking و بازی و کارای دیگه کارایی بهتری داره پس آنلاک باشه بهتره
    دیگه هیچی
    Last edited by mehrdad mm; 31-01-2011 at 15:51.

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه خواهش میکنم هرجا که مشکل دارید حتما بپرسید
    توصیه ی اول من اینه که حتما یک فن برای سی پی یو بخرید حالا که اور کردید 64 درجه برای سی پی یو عادیه
    ولی اگه تحت فشار قرار بگیره در دراز مدت ممکنه عمر سی پی یو رو کم کنه
    پیشنهاد من برای فن مدل zalman cnps 9500a led به قیمت حدود 40 تومن هست سعی کنید که همیشه
    دمای سی پی یو رو پایین نگه دارید قبلش هم یه خمیر سیلیکون بزنید
    در مورد اور تا جایی که سی پی یو پایدار باشه و دماش متعادل باشه جا داره
    ولتاژ هم تا جایی که سی پی یو پایدار شد کافیه بیش از حد به سی پی یو آسیب وارد میشه
    خوب طبیعیه هر چه ولتاژ سی پی یو بالاتر بره دماشم بیشتر میشه پس حتما به فکر یه فن باشید و سی پی یو رو خنک نگه دارید
    طبعا 4هسته برای multi tasking و بازی و کارای دیگه کارایی بهتری داره پس آنلاک باشه بهتره
    دیگه هیچی
    مرسی واقعآ عالی بود
    موافقم باید تو اولین فرصت یه فن بخرم.اما هنوز جواب چند تا از سوالاتم رو ندادید.مرسی اگه به اونها هم جواب بدین.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مرسی واقعآ عالی بود
    موافقم باید تو اولین فرصت یه فن بخرم.اما هنوز جواب چند تا از سوالاتم رو ندادید.مرسی اگه به اونها هم جواب بدین.
    نه دیگه شما رو همون ضریب 17x بزارید با کلاک 3.4 با یک فن خوب مشکلی نداره
    میتونی رو 16x هم بزاری منتها اگه کلاک 2.8 رو نمیداد باید با bus speed تنظیم کنی و بعد از اینکه تنظیم کردی
    فرکانس رم رو هم به حالت اولش برگردونی
    ماکسیمم دمای سی پی یو شما بدون آنلاک 70 درجه است و با آنلاک که به مدل 925 یا 920 تبدیل بشه 60 درجه
    این یعنی اینکه نیاز شما به فن به شدت ضروریه اگه اینکارو نکنید عمر سی پی یو میاد پایین
    راستی پاور شما چند واته چون یادمه گرافیکتونم هم اور کرده بودید

15. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •