خب رو ویندوز ، یک آنتی ویروس خوب مثل Kaspersky 2010 نصب کن ، بره پیکارش!
شما ، تعریف نمیکنی ، خود مک اینکار رو براتون میکنه! شما فقط بهش سایز میدید!اصلا چه جوری میشه پارتیشن ویندوز و پارتیشن مکو تعریف کرد؟
موفق باشید ،
امید
خب رو ویندوز ، یک آنتی ویروس خوب مثل Kaspersky 2010 نصب کن ، بره پیکارش!
شما ، تعریف نمیکنی ، خود مک اینکار رو براتون میکنه! شما فقط بهش سایز میدید!اصلا چه جوری میشه پارتیشن ویندوز و پارتیشن مکو تعریف کرد؟
موفق باشید ،
امید
با سلام به شما دوست عزیز و تازه وارد ،با عرض سلام و دست مریضاد خدمت M24 عزیز
حالا ، چرا دست مریضاد ، ؟؟؟؟؟
بزودی ، P30world میشه MacWorld! (باورت نمیشه! فقط صبر کن وببین!)
سعی کنید از آخرین نسخه ی Parallels Desktop استفاده کنید ،
ورژن بوت کمپ ، تو این مورد مهمه ! آیا ۳.۱ ؟؟؟
من ، تست کردم ، مشکلی نداره!
شما ، نمی تونی این کار رو بکنی !دوم این که از پارت مکم ۲ گیگ بیشتر نمونده و یک هارد پاسپورتی سیگیت خریدم و ۲ پارتش کردم یکی را تایم ماشین کردم و وقتی می خوام این رو با پارت مک اچ دی رید کنم درست نمیشه چه کنم؟
اگه محبت کنید و جواب بدید خیلی ممنون میشم.
چون ،سیستم از رو Macintosh HD بوت میشه!
محتوای مخفی: خسته ام
موفق باشید ،
امید
امید شرمنده که این سوال رو بازهم مطرح میکنم ، آخه هنوز جوابشو پیدا نکردم
من مجدد Speed download رو unistall کردم ، اما چون unistall نمیشد با Trash و empty trash اون رو پاک کردم، سپس دوباره این برنامه رو از اینجا :دانلود کردم و مجدد نصب کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارهایی که برای کرک کردن گفته بودی رو انجام دادم: یعنی فایل plist رو در user/library/prefrences کپی پیست کردم و وقتی خواستم فایل speed download رو در فولدر mac os اور رایت کنم این فایل سر جاش وجود داشت اما اون رو delete و مجدد جاگزاری کردم اینطوری :
اما همچنان speed download اعلام میکنه که expire شده و قبل از اون هم این پیغام رو میده :
چند تا s/n و پسوورد رو هم امتحان کردم اما استفاده شده بودند و جواب نداد.
لطفن اگه راهکاری داری راهنماییم کن
یا اگر سریال نامبری که به دردم بخوره بهم معرفی کن
دوستان شما برای پاک کردن ال سی دی تون از چی استفاده می کنید آخه من از دستمال خود اپل استفاده می کنم یا نهایتن یکمی مرطوبش می کنم اما وقتی مک بوکم خاموشه و نور در سیاهی ال سی دی انعکاس پیدا می کنه جای دستمال باقی مونده ، راهنمایی لطفن![]()
من هر وقت میام تهران میرم هیلا پویشگر مواد پاک کننده LCD میخرم (فقط یکم قیمتاش بالاست اما واقعا عالی پاک میکنه). اینم سایتش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول ، speed download رو با ک نرم افزار uninstaller مثل Appzapper پاک کن!
قرار نیست ، فایلی رو delete کنی! باید اوررایت کنی !
شما همونجا paste کن ، بعد بزن replace ، خودش اولی رو پاک میکنه!
موفق باشید ،
امید
منم ، از همون استفاده میکنم! + ها دهان!
میتونی ، هر چند وقت یکبار بشوریش !
محلول هایی که تو بازار هست رو بیخیال شو! چون ساخت برادران چینی هست! وبدرد خودشون می خوره!
موفق باشید ،
امید
امید جان خیلی ممنون از محبتت من منتظر توضیحتون هستم
ورژن کمپم ۲ بود ۳.۱ را با حجم ۳۸۰ مگ دانلود کردم ولی یک فایل exe ویندوزه چه کنم؟
تصمیم گرفتم پاکش کنم دوباره از اول ویندوز بریزم
ممنون
خب پس مشکل همینجاست!
ویندوز رو عوض کن ، بوت کمپ رو از دی وی دی اسنولئوپارد نصب کن! (ورژن ۳.۰)
بعد این فایلی که دانلودکردی رو نصب کن!
بعد برو تو پارالز ، مشکلی نیست!
موفق باشید ،
امید
دوستان سلام...
امروز من یک لپ تاپ مک بوک پرو گرفتم و بزرگترین سوال رو فراموش کردم از فروشنده بپرسم...
این نوت بوک ها فارسی ندارند؟ آفیسشان کجاست؟ من تا به حال با مکینتاش کار نکردم...
نیاز مبرمی به نگارش فارسی دارم...
لطفا کمکم کنید
از لطفتون سپاسگزارم
موفق و برقرار باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)