تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 500 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز من گفتم ، ویندوز رو بهتره فروشنده نریزه! (چون یه جوری میریزه که شما رو مشتری دائمی خودش کنه! ) نگفتم که اصلا ویندوز نریزید!

اتفاقا ویندوز لازمه!

این آموزش نصب ویندوز در کنار مک :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما اکثر نرم افزار های گرافیکی ورژن مک دارند! مخصوصا نرم افزار های شرکت autodesk! مثل 3D Max ، Mya ,....!

ببخشیدا شاید این سوال و این رفتار بچگانه(یا شاید دخترانه) تلقی بشه اما برادر بنده چون لب تابش سونیه شدیدا طرفدار سونیه و با توجه به اینکه بنده واقع بین بوده و معتقدم که دخترا خیلی تو کارای کامپیوتری(نصب و ...) هنری ندارند می ترسم اپل بگیرم و توش بمونم چون می دونم برادرم هیچ کمکی نمی کنه.... اگه اینجام می خوام کم نیارم مطمئنید میشه از پس اش بر اومد ؟ شرایط را در نظر بگیرد بنده پشتیبانی ندارم...اگه ضایع میشم و دائم باید دستم جلوی داداشم دراز باشه ترجیح می دم نگیرم...
    متشکر از توجهتون

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان ميشه موس هاي مجيك موس و مايتي موس رو باهم مقايسه كنيد . چه فرقهايي داره ؟؟؟قيمت مايتي موس چنده ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سوال بازم سوال
    ببخشید من دائم سوال می کنم...الان بازم در مورد مدل لب تاپ مشکل دارم...
    m24ببخشید شما گفتید مدل 13" کش 6 نداره ... من سر رشته ای تو لب تاپ و این قضیه ها ندارم...برام مهم نیست 13" یا 15" چون می خوام باهاش کار کنم...می خوام یه جورایی خرکار باشه و نازنازی نباشه...گفتم من خیلی اهل پی گیری نیستم... میشه تو محدوده قیمت 1700مدلی از اپل معرفی کنی که....(گفتم یه بار برا نصب فوتوشاپ، تری دی مکس، رویت ، کد و ... جواب بده) اگه جاش اینجا نیست که هیچ اگه بود و می دونستی میشه یه مقایسه ای با سونی تو این رنج قیمت بکنی؟(می دونم نباید برندها رو مقایسه کرد اما خب....) راستی من می تونم تا مهر هم صبر کنم اگه ببینم می صرفه(نیس اصفهانیم...)

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ببخشیدا شاید این سوال و این رفتار بچگانه(یا شاید دخترانه) تلقی بشه اما برادر بنده چون لب تابش سونیه شدیدا طرفدار سونیه و با توجه به اینکه بنده واقع بین بوده و معتقدم که دخترا خیلی تو کارای کامپیوتری(نصب و ...) هنری ندارند می ترسم اپل بگیرم و توش بمونم چون می دونم برادرم هیچ کمکی نمی کنه.... اگه اینجام می خوام کم نیارم مطمئنید میشه از پس اش بر اومد ؟ شرایط را در نظر بگیرد بنده پشتیبانی ندارم...اگه ضایع میشم و دائم باید دستم جلوی داداشم دراز باشه ترجیح می دم نگیرم...
    متشکر از توجهتون
    سلام . مطمئن باشيد كه راحت مي تونيد تمام كارهاش رو خودتون انجام بدين . اگر جايي به مشكلي خوردين دوستان كمكتون مي كنند. اصلا نگران نباشيد.

مطمئن باشيد بعد از چند هفته از خريدتون برادرتون هم به اپل ايمان مياره

5. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه raypuor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض MC375LL/A

با سلام، هفته پیش میخاستم MB991 بگیرم، اما یکی از دوستان که در آمریکا اقامت داره میخاد برای تعطیلات بیا ایران. با اون صحبت کردم و قراره مدل MC375 که نسبت به MB991 تا حدودی آپدیت شده رو برام بیاره. اینطوری چند صد تومن هم برام کمتر در میاد ضمن آنکه نسل آپدیت شده MB991 است. نظر شما چیه M24

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

متشکر از توجهتون
    طرز فکر شما برای من آشناست! چون یاد خواهر خودم می افتم! ایشون هم همیشه می خواد از من کم نیاره!

من همیشه بهش میگم : "عزیزم کاری داشتی من در خدمتم! " - میگه! باش تا اموراتت بگذره!  

خب بگذریم ، اما در کل من جوری آموزش میدم ، که یکی که اصلا با کامپیوتر کار نکرده! بتونه ویندوز (یا مک!) رو به راحتی و با حفظ خونسردی ، نصب کنه!

ببینید : "نصب ویندوز در سیستم های اپل به مراتب ساده تر و سریع تر از بقیه است!"

اینو مطمئن باشید!

موفق و پیروز باشید!

M24

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

دوستان ميشه موس هاي مجيك موس و مايتي موس رو باهم مقايسه كنيد . چه فرقهايي داره ؟؟؟قيمت مايتي موس چنده ؟؟
    مایتی موس دو کلید قابل برنامه ریزی و اسکرول چهار طرفه داره که مجیک موس نداره!

از طرفی مجیک موس ، سطح مالتی تاچ داره!

خب ، فکر می کنید چرا تولید مایتی موس متوقف نشد!؟؟؟

چون ، کسانی که مثل من از مک بوک پرو استفاده میکنند! دیگه نمیان مجیک بخرند!! چون ترک پد مک بوک پرو بهترین سطح مالتی تاچ ه! به موسی نیاز دارند که :راحت تو دست جا بشه! ، زیبا باشه ، بیسیم باشه ، و... !

به عبارت دیگه برای مک بوک و مک بوک پرو ، یک موس بیسیم اکسترنال نیاز ه ، نه یک سطح مالتی تاچ!!!

قیمت دقیق ندارم ، ولی مجیک از مایتی گرون تره!

9. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

با سلام، هفته پیش میخاستم MB991 بگیرم، اما یکی از دوستان که در آمریکا اقامت داره میخاد برای تعطیلات بیا ایران. با اون صحبت کردم و قراره مدل MC375 که نسبت به MB991 تا حدودی آپدیت شده رو برام بیاره. اینطوری چند صد تومن هم برام کمتر در میاد ضمن آنکه نسل آپدیت شده MB991 است. نظر شما چیه M24
    به نظر من : یک فرصت طلایی برای شماست!

سعی کنید بهترین استفاده رو ازش بکنید!

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

درسته یعنی تمام کار هایی که من می خوام بکنم هدف اصلی و یا کاربرد اصلی آیپده!
    اما از این می ترسم که رم و گرافیکش کم بیاره!
    آخه رم و گرافیک آنچنانی نداره!
    با تشکر و این که نظریه ی من درسته یا نه؟؟؟؟؟
    من روی تار مویی بین آیپد و مک بوک وایسادم!
    please help me

12. این کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

درسته یعنی تمام کار هایی که من می خوام بکنم هدف اصلی و یا کاربرد اصلی آیپده!
    اما از این می ترسم که رم و گرافیکش کم بیاره!
    آخه رم و گرافیک آنچنانی نداره!
    با تشکر و این که نظریه ی من درسته یا نه؟؟؟؟؟
    من روی تار مویی بین آیپد و مک بوک وایسادم!
    please help me
    ببین ، مشکلی که الان آی پد داره! اینه که هنوز جیلبریگ نشده! و معلوم نیست بشه! (سیستم عاملش هنوز حک نشده!)

بنا براین ، شما باید تمام نرم افزار و باز ی هاش رو بصورت اورجینال تهیه کنی!

برای این کار ، شما باید :

1 - یک کارت اعتباری بین المللی مثل مستر کارت و یا ویزا کارت و یا امریکن اکسپرس و.... داشته باشی!

1-1 - البته از کارت هدیه ی آیتیونز هم میتونی استفاده کنی!

2 - یک اکانت وی پی ان پر سرعت! (رایگان رو بیخیال شو!)

3 - و یک خط اینترنت سرعت بالا (بالای 128) برای دانلود بازی ها از فروشگاه نرم افزار اپل! و فریمور های جدید!

اگر مشکلی نداری ! (ببین من با موارد بالا مشکلی ندارم! ولی شما بهتره اول با خودت رو راست باشی! بعد جواب این سئوال منو بدی : آیا مشکلی هست ؟؟؟)

آی پد بهترین گزینه ، برای شماست!

در غیر اینصورت برو سراغ مک بوک پرو با پردازنده ی Core i7! !

اما اگر آی پد بگیری از نظر رم و گرافیک مشکلی نیست! ! ! !

چون وقتی یک بازی ویژه ی آی پد عرضه میشه ، دیگه امکان نداره آی پد کم بیاره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •