ای بابا فکر نمیکردم اماتور باشی تا این حد
اهاف فهمیدم
حتما نسخه قبلی را بازی نکردی
با این حساب چند تا جای دیگه هم گیر خواهی کرد![]()
ای بابا فکر نمیکردم اماتور باشی تا این حد
اهاف فهمیدم
حتما نسخه قبلی را بازی نکردی
با این حساب چند تا جای دیگه هم گیر خواهی کرد![]()
ایووووووووووووووول
یه چیز بدتر الان هر رمزی میذارم بعد از ۱۵ دقیقه میپره از بازی بیرون
چیراااااااااااااااااااااا
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
آهان یه چیز دیگه قضیه این کرک بازیا چیه
از ما اصلا کرک نداشت همینجوری رفت تو بازی
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
آره نسخه قبلی رو بازی نکردم
اگه میارزه برم بازی کنم
البته آماتور هم نیستم![]()
منظورت چیه از "هر رمزی می زارم بعد از 15 دقیقه میپره از بازی بیرون" !؟
----------
شما به احتمال زیاد وقتی به چپتر 7 برسی از بازی میای بیرون و بازی کرش می کنه
باید آخرین کرک یا همون کرک فیکس رو نصب کنی( تو پست اول تاپیک مشکلات نصب و اجرا )
برای منم بازی با کرک نصب شد...
---------
به نظر من حتما نسخه ی یک رو بگیر و بازی کن، ضرر نمی کنی
سلام
ببین دیسک 1 نصب میشه دیسکه دوم موقع 25 درصد اررور میده و نمیشه نصبش کرد
به نظرت ممکنه موقع بازی وقتی وارد اون چپتری شدم که احتیاج به گذاشتن دیسک دوم باشه اونجاها بازی گیر کنه؟؟
حتمآ بهت توصیه می کنم شماره یکش رو بازی کنی...و الی از داستانش چیزی سر در نمیاری(بیشتر ترس بازی تو شماره یک بهت وارد میشه)آره نسخه قبلی رو بازی نکردم
اگه میارزه برم بازی کنم
فکر کنم منظورش ترینر باشه!منظورت چیه از "هر رمزی می زارم بعد از 15 دقیقه میپره از بازی بیرون" !؟
الان اخه ترینر درست حصابی هم نمیاد واسه بازی چون هنوز تازه اومده(البته ترینر تو ds کلآ معنی نداره چون وقتی قرار باشه نصف بشی از وسط دیگه ترینر تاثیری نداره!: دی)
بچه ها این سایت رو ببینید حتما خیلی جالبه، واکنش چند تا زن نسبتا مسن به صحنه هایی از بازی هستش:
yourmomhatesthis.com
دوستان یک بحث هایی اینجا میکنن که آدم بهشون شک میکنه... یکی که کنترلر بازی رو بلد نیست میاد میگه چیکار کنم ما باید بهش حتمی بگیم که دکمه ی B رو بزن راهو بهت نشون میده... بعضی ها هم که هم یک در باز نمیشه به جایه 1 دقیقه فکر کردن میان P30 ... ماشالله 90% تاپیکم شده چیت و ترینر...
بعد وحید بگو تاپیک کنسول بده... حداقل نوب بازی نیست توش
اگه لطف کنین که هرکسی یکم فکر کنه به جانه خودم ضرری نمی بینین. در ضمن بحث دانلود بازی رو هم اگه بشه تویه همون تاپیک مشکلات دنبال بشه ممنون می شیم.
اصلا فکر نمیکردم سطح تاپیک اینقدر پایین بیاد... ( تو فروم هایه خارجی دارن بحث داستان DS3 و لوگ هایه بازی رو میکنن اینجا ما داریم بحثه کشیدن یک میله به پایین و ترینر و راه و در باز نمیشه و .. میکنیم !! )
بابا ایول به شما حرفه ای
خوب چه انتظاری داری وقتی من نمیدونم مثلا دکمه ای مثل b اون کار رو میکنه {تقصیر از سازنده بازیه که آموزش نمیده اول بازی}
راستی ds3 کی میاد ؟![]()
عزیز اصولا هر بازی ای که شروع میکنین اولین چیزی که باید برین دنبالش Contoller بازی هست و اولین کاری که باید بکنین برین دکمه هایه بازی رو یاد بگیرین!! خیلی از بازی ها Tuturial ندارند مخصوصا نسخه هایه 2وم...
البته یه چیزی بگم وقتی یه زامبی میگیردت رو صفحه می نویسه دکمه E رو بزن اما در مورد زامبی اول بازی این دکمه E خارج از کادره یعنی در زاویه ای که بازی دوربین رو قرار می ده (بعد از اینکه زامبی پرید رو سرت) اون نماد دکمه E رو نمی بینی و باید دوربین رو بچرخونی تا ببینیش...(این یه اشکال کوچیکه)
در مورد کاربرد بقیه دکمه ها هم تو طول بازی بهت توضیح می ده مثلا کاری که الان دکمه B انجام می ده قبلا با دکمه Ctrl انجام می شد پس ربطی به بازی قبلی نداره
Last edited by hamedchtsz; 06-02-2011 at 11:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)