[QUOTE=angello1920;5013415]
در همان دوران جاهليت عده ي زيادي به پيامبر ايمان اوردن و حتي جونشون رو هم فدا كردن.
اينها تشخيص خداوند براي جاهليت بوده!!
خوب اين جاي تامل داره كه چطور تونستيد از تشخيص خداوند مطلع بشيد كه قرآن براي دوران جاهليت بوده و نه هم اكنون! اينطور ديگر نيازي به خواندن قرآن نيست!
همونطور كه قبلا هم گفتم قرآن كتابي نيست براي زمان بخصوصي.توي قرآن اومده قران جز پندي براي جهانيان نيست.(از يك بعد)
و جنس ذات انسان هيچ وقت از زمان بوجود آمدن انسان تا به حال كه خودمون رو متمدن مي دونيم تغيير نكرده .پس مطالب توي قران نيازي به روز شدن ندارن.(مطالب نه افكار و نو انديشي)[/QUOTE]
ترجیح میدم اول چندتا از پستاتونو جای دیگه بخونم تا بدونم ابعاد فکریتون چیه.
ولی فعلا اینا رو میگم.
اگه تونسته باشین لحن منو درست موقع ادا کردن این جمله حس کنید حرفی ندارم.
ولی یک بار دیگه بخونید.منظور من حدس زدن تشخیص خدا نبود.
اگه پیامبریاراهنمایی نبود پس چطور عرب جاهل باید میفهمید که جنگ در راه خدا و شهادت و زنده بگور نکردن و تجاوز به عنف و قتل وغارت وغیره چیه؟
پس به راحتی میشه تشخیصه خدا رو برای یک جماعت وحشی تشخیص داد:
یک پیامبر که دارای اخلاق حسنه باشه امانت دار،راستگو،....ومیدونید که در اون زمان سرودن شعر و مشاعره کردن جایگاه خاصی داشته،پس با قران که بدون هیچ ایراد درتعادل کلمات و رعایت قافیه وغیره هست تونست محمد رو توی این قوم جابندازه.
من هنوز رو حرفم که عرب یک جاهل بوده وهست و میمونه هستم.من هیچ ثبت علمی تحقیقی واختراعی رو از عرب ندیدم مگر اینکه یک رگش ایرانی باشه.
(هر چند پستای من همیشه پاک میشه و یکسری حرفایی میمونه که اینطور سوال میسازه)
اینچیزها برای من حل شده اس.من به وجود راهنما برای هدایت معتقدم ولی آدم پرستی و فرقه و کتاب رو رد میکنم.
باور دارم که در تعامل با جامعه میشه درجات رو از نظر معنوی بالا برد.
نه دنبال خدای تووی تصور عام هستم نه آویزون این کتاب و اون کتاب وشخص پرستی.
همه کتابهای تاریخ مطالب آموزنده زیاد دارن.هرروز میخوام که کتاب جدیدی بیاد که چیز جدید داشته باشه بدون اینکه از جهنم و آتش و غیره (؟؟؟؟)بترسم پامو توی هر مسلکی بذارم.
همه ی ادیان به خود برتر بینی گرفتار شدن و چسبیدن به فرعیات.
در صورتی که یادشون میره منبع اصلی معجزه و کتاب و پیامبر.... چیزی فراتر از این سفسطه بازیهاس.
من میتونم تصورمو از زندگی خدا مرگ امروز فردا....توی یک صفحه بنویسم خیلی ساده.
بدون کلماتی که فقط برای بزرگ جلوه دادن نوشته ام باشه.
ولی کسی نمیتونه بگه چرا؟چون آزادم هرطور میخوام فکر کنم...زندگی کنم..یا از خدا هر برداشتی داشته باشم.
[QUOTE] و جنس ذات انسان هيچ وقت از زمان بوجود آمدن انسان تا به حال كه خودمون رو متمدن مي دونيم تغيير نكرده .پس مطالب توي قران نيازي به روز شدن ندارن.(مطالب نه افكار و نو انديشي [/QUOTE]
منظورتو نو از جنس ذات نفهمیدم
من فکر میکنم ذات انسان یک چیزو میخواد و اون برگشت به ذات الهی هست.ونباید تغییر کنه.
ولی نباید اینقدر پایبند گذشته باشیم.دنیا هرروز در حال نو شدن هست هرروز میشه درس تازه ای گرفت.
سخت ترین کار اینه که خالق بخواد خودشو به مخلوقش ثابت کنه.
ولی میبینیم که خدا با صبر و برنامه داره اینکارو میکنه و ما چسبیدیم به چیزی که برای قوم و زمانه ای دیگه بوده. در گذشته.
ظرف آگاهیه یک انسان قادره در همون مقیاس آگاهی دریافت کنه.
ظرف پیامبروقومش(صرفا ح.محمد وقران منظورم نیست..موسی عیسی و غیره) همون بوده....ما الان پیشرفته تریم.
با یک سفر روح عالی میتونیم به جایی بریم که پیامبر رفت.
اگر ایشون تونست بره معراج برای خویش انضباطی و قوانین انسان متعالی بودنی بود که داشت.
ماهم میتونیم..در پیشگاه خداتمام بنده ها یکسان هستند.این میزان اشتیاق هست که درجات تعالی رو بالا میبره نه حفظ کردن ادعیه و...........یاد گرفتن 4 تا قانون فلسفی و فقهی...
همه توی گردآب جنگ ادیان دور خودشون میچرخن.
زندگی اینقدر سخت نیست.
حذف مثل همیشه.