دوستای عزیز من با تاچ خازنی کار نکردم.
1-این مایلستون صفحش به خط و خش خیلی حساسه؟ اگه بخوایم صفحه یه دو سه سال تمیز بمونه برای محافظت چه میشه کرد؟
2-کیف اساسی و مشتی داره تو ایران؟
دوستای عزیز من با تاچ خازنی کار نکردم.
1-این مایلستون صفحش به خط و خش خیلی حساسه؟ اگه بخوایم صفحه یه دو سه سال تمیز بمونه برای محافظت چه میشه کرد؟
2-کیف اساسی و مشتی داره تو ایران؟
منظورم همون کیبورد توی صفحه نمایش...!
روی کیبورد اصلیش که نداره...!
Verizon Droid Incredible screenshot gallery
2![]()
![]()
<H2>The seven default home screens
![]()
What's in the app launcher
![]()
![]()
<H2>Car Home app and City ID app
![]()
![]()
< >کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fire159; 20-04-2010 at 11:03.
نهjaxi جان کلا واسه آندروید ها باید از نرم افزار های دیگه واسه فارسی نوشتن استفاده کنی.اینجوری که مثلا برنامه ی مربوط به کیبورد فارسی رو باز میکنی,توش مینویسی .روی on screen keyboard اصلی گوشی فارسی نمیاد.
1-صفحش ضد خشه. اما اگه خیلی میخواین مراقب گوشی باشین میتونین از invisible shield استفاده کنین که دو نوع داره یه نوعش فقط صفحه رو پوشش میده و نوع دومش کل گوشی رو, اصلا هم مشخص نیست چون این shield ها با تکنولوژی نانو ساخته میشن و مثل چسب میچسبن به گوشی اما اصلا توی چشم نیستن. من نوع دومش که کل گوشی رو محافظت میکنه استفاده میکنم.
2- فکر نمیکنم. باید از کیف گوشی ها ی دیگه که این سایز رو دارن استفاده کنین.
سلام
فایر جان داستان این چیه؟؟به درد مایلستون میخوره؟؟
من از فارسی ساز نکسوس استفاده میکنم و در on screen keyboard فارسی میاد.
سلام
بچه ها پس قیمت مایلستون دیگه نمی خواد بیاد پایین؟چند وقتیه روی 620 تومن قفل کرده تکون نمی خوره!منم واسه خریدن این گوشی یه 10 روز میشه دارم سخت کار می کنم به امید اینکه گوشی رو با دستای خودم لمس کنم!![]()
Last edited by godaze; 22-04-2010 at 09:25.
580 پایتخت میفروخت 590 هم دفینه
والا كامل نخوندم ببينم چيه اما مال درويد تو ورژن هست و حتما" كار داده كه اين اسكرين شات هاش رو گذاشتن.
اينترنتم شده مثل ديزل - لعنت به خودشون و اينترنتشون
ببينم از شما تا حالا كسي htc sense رو رو ميلستون نصب كرده ! يا يه فيرمور جداست ؟
شايدم اين همون باشه / چون ويدجت weather مثل گوشي هاي اچ تي سي هست
تبريك به اين پشت كارت - ان شالا زودتر ميخريشچند وقتیه روی 620 تومن قفل کرده تکون نمی خوره!منم واسه خریدن این گوشی یه 10 روزهمیشه دارم سخت کار می کنم به امید اینکه گوشی رو با دستای خودم لمس کنم!![]()
گوشي شاپ كه قيمتش از بازار هميشه بالاتره 610 زده بود و در بازار كه دوست خوبمون skuzz توضيح داد قيمت چنده
جانی خبر نداری شما؟؟؟کجایییییییییییییییی یی؟؟
----------------------------------
دلم خوش بود adsl شارژ کردم.فعلا که فرقی با دیال آپ نداره+قطع و وصل فراوون....![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)