تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 472 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

عوض کردن رنگشون کار 20 دقیقا!
    هر رنگی که دوست داری.
    بیرون حدود 15 هزار تومن میگیرن اگه خودت وارد باشی 2 یا 3 تومن بیشتر نمیشه!
    درسته بیرون راحت درستش میکنند ولی از گارانتی در میاد و باید قید اون یک قسمت رو تو گارانتی بزنی
    البته کیلومتر یکی از قطعاتی هست که با طول عمر یک خودرو راحت پیش میره و به این زودیمشکلی براش پیش نمیاد ولی حرف من اینجاست که چرا خودشون سلیقه به خرج نمیدن و این رنگ بد رو عوض نمیکنن و رنگ بهتری جایگزین کنند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

امروز پدرم رفت نمایندگی ایران خودرو که اشنا هم هستند و به پدرم گفتند به هیچ وقت نرو ef7 نگیر..پدر من هم خورد تو ذوقش و پشیمون شد. چون ماشینش یکم مشکل پیدا کرده می خواد عوض کنه که اون ها گفتند این ماشین رو نگیر. گیری کردیم

3. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

امروز پدرم رفت نمایندگی ایران خودرو که اشنا هم هستند و به پدرم گفتند به هیچ وقت نرو ef7 نگیر..پدر من هم خورد تو ذوقش و پشیمون شد. چون ماشینش یکم مشکل پیدا کرده می خواد عوض کنه که اون ها گفتند این ماشین رو نگیر. گیری کردیم

خیلی کم پیش میاد کسی از EF7 ناراضی باشه.
    نمیدونم مامور نمایندگی با تاکید به شما گفته نخرید.
    لابد یه چیزی میدونه.
    اما من که تا الان ندیدم کسی ناراضی باشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

EF7 الان از بازار خوبی برخورداره و میشه گفتن تنها خودرو تولید داخل هست که وقتی از کارخونه تحویل میگیری بیرون و تو بازار آزاد میتونی حداقل 1 میلیون روش سود ببری
    الان قیمت این خودرو تو کارخونه 17500 هست حدودا و برای کسایی که ثبت نام کردند 15700 تا 16 میلیون در میاد و تو بازار آزاد داره به قیمت 17200 تا 17500 (بستگی به رنگ)فروش میره

6. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه artoor32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

پيش فرض

جالبه!! منم از یکی دوتا از دوستان که میخواستن سمند بگیرن که مجبور شدن سمند lx بگیرن , شنیدم که نمایندگی بهشون گفته نگیر! پرسیدم چرا ؟ خودشونم نمیدونستن فقط میگفتن گفته خوب نیست گفتم خوب چرا خوب نیست ؟
    یه نمایندگی که گفته بود با گاز اینجا سازگار نیست
    این شد از اون حرف ها.ولی حتما میخوان تعداد ثبت نامی ها رو بیارن پایین به علت زیاد بودن متقاضی و تولید کم.
    با یه بهونه مردم رو پشیمون میکنن که حتما یه سودی براشون داره,مردم هم که به نمایندگی ها ماشاله خیلی اعتماد دارن.

8. این کاربر از artoor32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

جالبه!! منم از یکی دوتا از دوستان که میخواستن سمند بگیرن که مجبور شدن سمند lx بگیرن , شنیدم که نمایندگی بهشون گفته نگیر! پرسیدم چرا ؟ خودشونم نمیدونستن فقط میگفتن گفته خوب نیست گفتم خوب چرا خوب نیست ؟
    این شد از اون حرف ها.ولی حتما میخوان تعداد ثبت نامی ها رو بیارن پایین به علت زیاد بودن متقاضی و تولید کم.
    با یه بهونه مردم رو پشیمون میکنن که حتما یه سودی براشون داره,مردم هم که به نمایندگی ها ماشاله خیلی اعتماد دارن.
    اخه اشنا بود طرف..کلا گفت تایید نمیشه منم که نبودم بپرسم چرا فقط بابام این رو نقل کرد و طرف گفت که 206 sd بگیر.
    ولی کلا با گاز اینجا هم ناسازگاره اخه دوستان پدرم هم خیلی کم راه میرند با 17 کیلو گاز ..حداکثر 250 تا که میگفت ارزو هست

10. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اخه اشنا بود طرف..کلا گفت تایید نمیشه منم که نبودم بپرسم چرا فقط بابام این رو نقل کرد و طرف گفت که 206 sd بگیر.
    ولی کلا با گاز اینجا هم ناسازگاره اخه دوستان پدرم هم خیلی کم راه میرند با 17 کیلو گاز ..حداکثر 250 تا که میگفت ارزو هست
    ولی مال ما با 16 17 کیلو گاز 350 کیلومتر میره البته تو جاده
    تا الانم حدود 8000 تا باهاش رفتیم مشکلی نداشته

12. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

من EF7 دارم و بازم همین رو میخرم

نمایندگی ها اگه ادم توشون بود با عقل درست و حسابی که یه پراید رو درست و حسابی تعمیر میکردند تحویلت میدادن نه اینکه بری بیرون فرداش برگردی

14. 2 کاربر از REGISTERED-USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

EF7 خودرو خوبیه و هرکس که داشته راضی بوده از این خودرو
    جالبه وزن این خودرو هم + 1400 کیلوگرم هست و نسبت به بقیه مدل های سمند فکر میکنم وزن سنگین تری داره

16. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت amir3997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

6

با سلام خدمت دوستان.من سه ماهي هيت كه EF7 دارم.البته هيچوقت نتونستم مسافت بيشتر از 280 كيلومتر رو با 17 كيلو گاز و سرعت 120 تا برم.نميدونم چطوري دوستان 400 تا رفتن؟؟
    ركورد سرعتمم با گاز 205 و با بنزين 217 بوده.
    سوال دومم اينكه حالا اگه يه روزي نياز شد مكانيك خوب يا نمايندگي دوره ديده براي اين ماشين تو محدوده تهران كجاست؟

سلام من یه ef7 دارم (مدل 88) که تا حالا 20000تا باش رفتم. مال من با 15 کیلو گاز به راحتی 300 تا میره .
    من جاده ماهشهر تا بوشهر ( تقریبا 300 کیلومتر ) با سرعت 120 و تمامی مسیر کولر روشن بود با 16 کیلو گاز رفتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •