وای عجب گرافیکی داره !!!- این بازی تو PC واقعا دیدنییه !!! - البته بنده که با عکس هایی که دیدم گمونم باید با رزولیشن 320.240 و با 3 فریم بر ثانیه بازیو اجرا کنم
![]()
وای عجب گرافیکی داره !!!- این بازی تو PC واقعا دیدنییه !!! - البته بنده که با عکس هایی که دیدم گمونم باید با رزولیشن 320.240 و با 3 فریم بر ثانیه بازیو اجرا کنم
![]()
آره ، این واقعی هست خیلی خوب درست کردن کارشون خوب بوده و خسته نباشن![]()
داداش دمت گرم . واقعا عجب عکس هاییه . کفم برید . واقعا گرافیک تا این حد تا به حال ندیده بودم . حتی از واقعی هم قشنگتره !!
.
راستی دوستان . به نظرتون برا بازی کردن این نیاز به سیستم با چه قیمتی هست ؟ منظورم با بالاترین جزئیات گرافیکی و 30 الی 60 فریم بر ثانیه بازی کردن هست ؟!اصلا کارت گرافیک های حال حاظر طاقتشو دارن ؟.واقعا که با اومدن این بازی استاندارد های جدیدی رو تو ضمینه ی گرافیک به وجود میاد !! . دمشون گرم .
Last edited by SA.JJ.AD; 14-12-2010 at 14:10.
.
در ضمن تو همین لینک هایی که دوستمون گذاشتن . تو یکیشون پایین صفحه یه عکس 26 مگابایتی هست اونو دانلود کنید تا فکتون بیفته . برا من که افتاد . اینا هاش :
.
اینم لینکش دانلودش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این که خیلی کوچیکه باو...!بعدشم اصلآ چیزی دیده نمیشه...ماته!
شاید اشتباه لینک کردی!
قیمت که ملاک نیست واسه اجرای بازیها...فقط بحث این که از چه سخت افزاری استفاده کنید..قیمت سخت افزار هم که بالا پایین زیاد داره و نمیشه گفت حتمآ باید 1م تومان سیستم بخری واسه اجرای بازی..شاید اگر روزی این بازی اومد و سیستم شما نکشید,لازم نیست کل سیستم رو آپدیت کنی..شاید با تعویض کردن کارت گرافیک یا رم اجرا بشه..(البته اینا همش احتمالاته)راستی دوستان . به نظرتون برا بازی کردن این نیاز به سیستم با چه قیمتی هست ؟ منظورم با بالاترین جزئیات گرافیکی و 30 الی 60 فریم بر ثانیه بازی کردن هست ؟!اصلا کارت گرافیک های حال حاظر طاقتشو دارن ؟.واقعا که با اومدن این بازی استاندارد های جدیدی رو تو ضمینه ی گرافیک به وجود میاد !! . دمشون گرم .
من که به شخصه حاضر نیستم به خاطر فقط یک بازی در این سطح الکی هزینه پرداخت کنم...وقتی نیاز به این کار می بینم که اکثر بازیها هم سطح crysis2 باشن...
این عکس ها از مدهای بودن که برای Cry engine 2 ساختن و اصلا ربطی به Crysis 2 نداره ....
Crysis 2 بوسیله cry engine 3 ساخته میشه و نیاز به سیستم انچنان بالایی نداره ...
Delete....
Last edited by Advanced Ali-001; 20-12-2010 at 13:54.
تایید میشه ..از این مدها و آپدیت ها واسه هر موتوری بیرون میدن چند وقت پیش واسه unreal engine 3 هم یه اپدیت بیرون داده بودن که از واقعی هم واقعی تر بود...... .
گرافیک بازی اصلا ربطی به این مد یا آپدیت موتور نداره(البته این که کلا انجین قبلیه)
نیازی به قیام و خونخواهی نیس مدیر شرکت کرایتک آقای یرلی و همینطور مدیر بخش سرگرمی و کسب و کار مایکروسافت یعنی آقای گرینبرگ هر دو اعلام کردن که گرافیک نسخه pc به مراتب بهتر از نسخه کنسولی ملعون و طاغوتیش خواهد بود...... .
در نتیجه شما خودشو ناراحت نکن.......
.
.
Last edited by halflife g; 14-12-2010 at 17:42.
Delete....
Last edited by Advanced Ali-001; 20-12-2010 at 13:51.
مرسی معرفی می کنم(وقتی شما بحث و ادعایی می کنید باید منتظر جواب هم باشید.......طبیعیه چون اینجا فروم....)
+
عزیز دل شما چرا اینقدر جوشی هستین؟؟؟میخوای بیا منو بزن... .
اولا اگه شما با این کنسول مشکل دارین بدونین که ما باهاش مشکلی نداریم(البته شما در مورد کنسول دیگه هم حرفایی زدین که دیگه اینجا ذکر نمی کنم).....
کنسول x360 متولی داره ولی pc پدر همه کنسولا محسوب میشه و در نتیجه از لحاظ بازیسازی متولی نداره اگرم داشته باشه همین شرکت مایکرو تا حدی متولیشه....... .
همنطور که آمار دادم مایکرو از کنسولیزه کردن بازیهاش راضیه(یه سر برین تاپیک اخبار بازیها دو سه روزم نمیشه که خبرشو گذاشتم)
در نتیجه نبرد و کوتاه اومدن و تحریم و شکست و قیام و خونخواهی اینا اصلا معنی نداره هر کی داره راه خودش رو با موفقیت میره هم pc هم کنسول......... .
بازی crysis2 هم بالطبع روی pc لذت دو چندانی خواهد داشت و نیازی به این جر و بحثای من و شما نیس..... .
بحث جدیدی هم راه ننداختم و سوالی نکردم تا این پستای اسپم من و شما ادامه پیدا نکنه و دوستان اخبار خود بازیها رو بخوونن..... .
از بازی کردن لذت ببرین همین..... .موفق باشین
.
Last edited by halflife g; 14-12-2010 at 18:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)