کسی نسخه dvd پیدا کرد ؟ من تا جایی که دیدم cd بود
کسی نسخه dvd پیدا کرد ؟ من تا جایی که دیدم cd بود
من اول سی دی گرفته بودم بعد دیدم میگن دی وی دی هم هست
رفتم گرفتم
ولی همه جا نداشتن
5 جا رفتم یکی ش داشت![]()
توی 3 قسمت اول به نظرم قسمت 2ش واقعا قشنگ و جالب بود ؛ باید منتظر یک رابطه جالب و خاطره انگیز بین انصاری و مدیری در این سریال بود ، کامل از پوسترش مشخصه .
پس DVD هم داره ! بریم بگیریم !
بخش عمده ای از صفحات رو خوندم ...
نظرات برخی دوستان خوب و منطقی بود ...
این سه قسمت با اینکه دیالوگ های طعنه آمیز و طنزی هم داشت ، اما خب اصلاً نمی تونه ملاک قضاوت باشه! در واقع میشه گفت همین ، نوید ادامه ای بسیار خوب و حرفه ای رو میده ، چرا که همه دیدیم در کارهای قبلی ، که مهران پیشرفت کارهاش تدریجیه ، منتظر فیدبک مردم می مونه و به نوعی بر اساس اون کار رو تقویت می کنه ...
و می بینیم که شاهکارهایی مثل نیمه ی دوم پاورچین ، بخش عمده ای از شب های برره و همین طور یکی از بهترین آثار مدیری ، یعنی باغ مظفر (که حتی تبلیغ هاش هم طنز بود و به جد کلیت سریال از ظریف و حرفه ای ترین طنز های این چند ساله بود) خلق میشه ...
اما در کارهایی مثل مرد هزار چهره و همین قهوه تلخ ، مهران نمی تونه منتظر بازخوردهای عمومی باشه! چون چند هفته ای از مخاطب جلوست ... تو همین کار قهوه ی تلخ حدود 12 هفته فیلمبرداری جلوتر از پخشه ...
پس تغییر خاصی رو بر اساس ذائقه و استقبال مردمی نمی تونه در کار انجام بده ، ضمن اینکه مخاطب این کار نسبت به کارهای قبلی افت چشمگیری داره و دیدن اون هم در یک زمان واحد نیست! به عبارت دیگه ، موج یا تب در مورد اتفاقات یه قسمت ایجاد نمیشه! چون x سریال رو امروز می بینه ، y ممکنه هفته ی بعد هم گیرش نیاد !!
اما میشه امیدوار بود به اینکه این ویژگی مهم کارهای مهران ، یعنی اتکا به فیدبک ، همون طوری که در مرد هزار چهره اصلاً نبودش به چشم نیومد ، در قهوه ی تلخ هم همین طور باشه ... در مرد هزار چهره دیدیم که چقدر کار حرفه ای از آب در اومد ، در حالی که روزپخش هم نبودن و کار تقریباً در مراحل پایانی بود ...
انشاالله در قهوه ی تلخ هم شاهد موفقیت قبلی خواهیم بود ...
اما فراموش نکنیم که مرد هزار چهره با وجود پیمان قاسم خانی موفق بود! که این موفقیت در سری دوم این مجموعه و بدون پیمان چندان تکرار نشد ... این کمی مخاطب رو در مورد قهوه ی تلخ نگران می کنه ... آیا الوند و ژوله می تونن خاطرات خوش زوج قاسم خانی - مدیری رو در پاورچین ، شب های برره ، باغ مظفر و مرد هزار چهره تکرار کنند؟!
یه نکته ی مهم که در قهوه ی تلخ مدیری به چشم می خوره ، طراحی لباس هاست ... مطمئناً همه متوجه شدیم که همه چیز به اواخر سلطنت قاجار می خوره! نه اواخر زندیه! از لفظ نظمیه و طرح یونیفرم هاشون بگیرید تا کت و شلوار و کلاه های کاردارهای فرانسه و سایر کشورها ...
اما یه چیزی رو فراموش کردیم! فروزان جلیلی فر اگر بهترین طراح صحنه و لباس ایران نباشه ، قطعاً یکی از 3 نفر برتره! آیا این ریسک رو می کنه که بدون هیچ تحقیق تاریخی ای ، برای همچین پروژه ی عظیمی ، سطحی نگری کنه و فقط به یمن اسم آغا محمد خان قاجار لباس ها رو قجری ، اونم از نوع نزدیک به پهلویش انتخاب کنه؟!!!!!!!
مسلماً پشت این انتخاب تحقیقات گسترده ای انجام گرفته ... تو همون دو سه سال قاجار روی کار میاد! پس با روی کار اومدنش نباید منتظر تغییر شگرف و ناگهانی ای در لباس درباریان باشیم؟! میشه پیش بینی کرد که لباس قاجارها از اوائل تو همین مایه ها بوده ...
اما خب نظمیه چندان برام قابل هضم نیست ... چنین لباس هایی رو فقط در اواخر قاجار و روی کار اومدن رضا شاه کبیر سراغ داریم ... حتی تحکم رییس نظمیه (با بازی خوب و متفاوت عارف لرستانی) به شدت به شخصیت خود رضا شاه شبیه !
از بحث طراحی صحنه و لباس که بگذریم ، میشه به پلات داستانی خیلی خوبش اشاره کرد ... مطرح کردن حفره ی تاریخی (که می تونه واقعیت هم داشته باشه) ، ایده ی نو و جذابی برای بردن ماجرا به اون سمت داشت ...
نکته ی خوب دیگه ی فیلمنامه ، روند تقریباً غیر خطی اونه! احتمالاً متوجه شدید که قهوه ی تلخ با روایت سیامک شروع میشه که حرفاش حاکی از دانای کل بودن داره! وقتی قهوه رو می خوره ، می بینیم که کلیه ی صحنه هایی که گذرونده ، جلوی چشمش متداعی میشن ... پس "برگرد به همون جایی که ازش اومدی" دقیقاً از همین جا نشات می گیره ... این برگشتن یادآوری ای است از تمام آنچه بر نیما زند کریمی گذشته !
اون بخش قرار گرفتن چهره ی محو نیما در نقاشی هم بسیار ایده ی هوشمندانه و زیبایی بود ... کلاً فضای تاریخی رو در حد قابل قبولی ساختن ... در واقع از استاندارد های یه کار طنز خیلی بالاتره ...
در ادامه مطمئناً قصه روند جذاب تری خواهد گرفت ... وقتی بلوتوس تاجر رومی (شاید هم یونانی) وارد قصه بشه ... یا وقتی نیما شروع به نوشتن تاریخ در این حفره ی تاریخی بکنه ...
به شدت منتظر بخش دوم کار هستم ...
مهران مدیری یک اعجوبه است ، از باهوش ترین ایرانی های این مرز و بوم ... کاش همراهی پیمان رو هم با خودش داشت ، اون وقت چی میشد ...
Last edited by Kurosh; 21-09-2010 at 03:10.
یاد داشت جدید رضا رشید پور هم زیباست ...
حتماً بخونید ... :
یکی از دوستان نزدیک من سال هاست که در دفتر ریاست جمهوری کار می کند . چند روز پیش از سفر به من زنگ زد و یک نکته ی بامزه گقت . او هم در مهمانی افطار ریاست جمهوری حضور داشت و از واکنش های جالب هنرمندان در این دیدار حرف می زد …
در میان همه ی اتفاقات هدیه ی مهران مدیری به آقای احمدی نژاد برایش جالب تر از همه بوده . می گفت که مهران مجموعه کامل قهوه تلخ را به ایشان تقدیم کرد و لبخند روی لب حاضران نشست . ظاهرا آقای احمدی نژاد هم چند قسمتی را تماشا کرده و از آن تعریف کرده اند …
راستش را بخواهید من از تماشای چند قسمت اول این سریال هنوز ذوق زده نشده ام و فکر می کنم که در قسمتهای بعدی ماجرا گرم تر و جذاب تر بشود . روش کار مهران همیشه همینطور بوده . رفته رفته نبض مخاطب را پیدا می کند . البته این بارموضوع کمی متفاوت است . چون قسمت اعظم سریال ساخته شده و چیزی به انتهای آن نمانده است .
یادم می آید که زمان پخش پاورچین آقای خاتمی را در جلسه ای ملاقات کردم . ایشان هم از علاقه فرزندانش به کار مهران حرف می زد . انصافا جلب نظر خانواده ی دو رییس جمهور از دو طیف فکری کاملا متفاوت کاری بسیار سخت و طاقت فرسا به نظر می رسد . هنر مهران مدیری در جلب توجه سلیقه های مختلف قابل ستایش است …
خلاصه اینکه … این روزها همه قهوه ی تلخ می نوشند …. شما چطور ؟
یه چیزی هم بگم! خبر این نشست بدجوری درز کرد ، بیشتر هم از سوی رسانه های حامی دولت ...آها پرزیدنت نشسته سریال دیده؟
کلا علاقه شدیدی به خالی بندی داره اگر خوشش اومده دستور بده تو تی وی ملی پخش کنن
شنیده ها حاکی از آن است که شخص مهران مدیری اصلاً در این مراسم حاضر نشده! پک کامل هم از طرف شرکت پخش کننده به رییس جمهور مردمی داده شده ...
کلش که نمیاد به این زودی ها ! هر هفته یه پک میاد که حاوی 3 قسمت جدیده! هر پک 2500 تومان قیمت داره ...راستی یکی قیمت بده چند قیمتش؟ کلشو منظورمه
اگه آخرش جمع ببندیم ، میشه 50 هزار تومن! اما اگه پک کامل رو بعد از تموم شدن بخوان بدن ، مسلماً پایین تر از این حرفا در میاد ...
احتمال زیاد دروغ بوده چون تو تی وی ملی حتما نشون میدادن برای اینکه خرابش کنن مثه افتخاری و دوستانشنیده ها حاکی از آن است که شخص مهران مدیری اصلاً در این مراسم حاضر نشده! پک کامل هم از طرف شرکت پخش کننده به رییس جمهور مردمی داده شده
اینا هم سریالای خارجی یاد گرفتن پس هر پکش دو نیمهکلش که نمیاد به این زودی ها ! هر هفته یه پک میاد که حاوی 3 قسمت جدیده! هر پک 2500 تومان قیمت داره ...
اگه آخرش جمع ببندیم ، میشه 50 هزار تومن! اما اگه پک کامل رو بعد از تموم شدن بخوان بدن ، مسلماً پایین تر از این حرفا در میاد ...
تنکس
بالاخره جواب اس ام اس هم اومد . نوشته کد ارسالی اشتباه است !!!
فرصت شد منم دیدم قسمت سوم بود فکر کنم انصاری تو بازجویی میگه:
بنده آغا محمد خان قاجارم مدرکم دارم یعنی همرامه اگر مایلید ارائه کنم !!![]()
![]()
اس ام اس منم امروز ( بعد از 4 روز) اومد
ولی هر کی امیدوار باشه به قرعه کشی اینا خیلی .... دی:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)