منظورم این نبود که رتبه رو عوض کرده.شاید از یه کانال های دیگه ای خودشو قبول کرده.
منظورم این نبود که رتبه رو عوض کرده.شاید از یه کانال های دیگه ای خودشو قبول کرده.
من چند نفر ديگه هم پرسيدم رتبه هاشونو:
3900:عمران بين المللي قزوين
5600:برق بيو سهند
5500:شيمي محض خواجه
4000:دريا پلي
900:مهندسي شيمي شريف
1420:صنايع علم و صنعت
1770:برق بهشتي
جواب من پلیز
یعنی از کانال های دیگه
منظورت سهمیه ایناس؟؟ یا شاید خانواده ش اینا جز هیئت علمی بودن :/
واقعا مسخره س !
منظورش دامپزشکیه
من رفتم واسه ثبت نام الکترونیک اطلاعاتم رو دادم قبول نکرد.خوب حتما مربوط به ما نیست دیگه![]()
دلیلش اینه که تو این طرح دانشجو رو از همون اول زیر ذره بین میگیرند که ببینن تو کدوم زمینه استعداد بیشتری داره.یک سری از اساتید انتخاب میشن که تو کل مدت تحصیل شما رو زیر نظر میگیرن بعد موقع تخصص بهت میگن به نظر ما فلان تخصص بگیر.بعد اصلا کلا سیستم درس خوندن تو این طرح فرق داره.یعنی مثلا شما یه بار برای بخش قلب میری بیمارستان هرچی داره میبینی.نه اینکه مثل حالت عادی یه بار سر فیزیوپاتو بری یه بار سر استاجری یه بار انترنی و ... . مشکل اساسی همین جاست چون پدر دانشجو درمیاد و فشار درس خیلی بالاست.به همین دلیل هم هست که احتمالا انتقال ممنوعه.چون اگه طرف انتقالی بگیره هر چی زحمت دانشگاه براش کشیده(که اصولا کسی زحمت نمیکشه!) هدر میره.
منم مثل شما. خلی با رتبه های 1500و 1600 مکانیک خواجه نصیر قبول شدن بعدش من با 1399(زیر گروه1:1347) نیاوردم. !!!
یه جیز جالب بچه ها..دوست من با 1100 منطقه 2 مکانیک علم و صنعت تهران رو اوورده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه دوست دیگم با 8000 منطقه 2 تجربی شیمی محض شهرکرد هم نییورده اونم شبانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این یکی رو دیگه مطمینم.بچه ها من قبلا یه چیزی شنیده بودم نمیدونم تا چه حدی درسته ولی کم کم داره صحتش به من ثابت میشه.من شنیده بودم تو رشته های پزشکی و دندون و دارو سهمیه جنسیتی وجود داره و با ضریب بالایی اعمال میشه.الان همین دوستم که 1000 شده بود خواستم از زیر زبونش بکشم چیکار کرده گفت به خاطر پسر بودن قبول شده.حالا درست و غلطش من نمیدونم.
مال منم قبول نکرد.در هر حال صبح دارم میرم دانشکده پزشکی.اگه چیزی فهمیدم بهتون میگم.
سهمیه جنسیتی؟ خب من دخترم و پزشکی تهران قبول نشدم, ولی beh,p که پسره. واقعا نمی دونم امسال چه خبر بوده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)