تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 323 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دی جی کالا از گوشی شاپ این گوشی رو ارزون تر میده و قابل اطمینان هست این سایت ها و اگه تراز نبود گوشی یا اشکال داشت یا اصلی نبود چی کنم ؟
    من خودم اگه چند صفحه قبل رو بخونی میبینی خودم مطرح کردم این موضوع رو و زنگ زدم به سایت ها هم گفتم جای شک و شبهه داره! که چرا دیجیکالا ارزون میده!!!!

بابا ترازه اگه میترسی برو تهران علائ الدین یا پایتخت سرت گول بزنن بخر من چی بگم آخه!
    اون گوشی که مطرح شد سر تا پا جای شک داشت چه برسه به ال سی دیش!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

یکی میگه از 5800 سرعتش تو گالری بالاتره یکی میگه نه نظر صحیح میخوام کی با هر دو کار کرده ؟

---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------

من توی یوم ال شک هستم ان 8 عالی بود ولی بخاطر صداش نمی خوامش اما اگه اومد صداش از x6 بالاتر باشه چی کار کنم و x6 خریده باشم چی ؟
    تو یو الشک باید احتیاط رو بنا بر واجب کرد!

سرعت گالری 5800 بنظر میرسه واسه عکسا و فیلمهای خودش بالاتره ولی اگه اون فیلم و عسکهایی که توسط ایکس 6 گرفته شده رو تو گالری 5800 بریزی اینم کند عمل می کنه! من اصلا دوست ندارم روی 5800 بحث کنم چون ایکس 6 تو بازاره(موقع وجود آب تیمم باطله) چه نیازی هست ایکس 6 به اون توپی رو گذاشت و نشست روی 5800 بحث کرد وگرنه اگه فایل صوتی بریزی تو گوشی تو هردوی این گوشی ها به یه سرعت عمل خواهد کرد! اگه کندی ای تو گوشی ایکس 6 مطرحه چون سخت افزارش و ال سی دی خازنیش با میزان رم و قدرت سی پی یوش هارمونی نداره اینم جز سیاست های نوکیاست تا بتونه ان 8 رو مثلا بفروشه البته متذکر بشم که ان 8 ورژ نسیمبیانش متفاوته شاید هم ورژن سری 60 نوکیا سی پی یو های قوی تر رو ساپورت نمی کنن!

جوری میگی که انگار اومده پشت درتون تو کوچه میفروشن عزیز ایکس 6 اواخر تابستان به بازار جهانی بیاد به زور دو سه ماه بعد میاد ایران که شاید قیمتی حدود 800 الی 800 د اشته باشه بیاد بکشه پایین یه نصف سال طول می کشه تا آخر سال باید فکر خریدشو از ذهن بدر کرد. مسلما صدای ایکس 6 بلندتر از ان 8 خواهد بود با این اسپیکرهای بزرگ و استریو. وی در مورد کیفیت صدا نمی تونم چیزی بگم! با ایکس 6 حال کن تا اینکه ان 8 بیاد.
    من به قطعیت می گم در حالت کنونی گوشی ای بالاتر از ایکس 6 تو نوکیا نمی بینم وگرنه حتما میخریدمش!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

گه با گوشی نشه ور بریم نخریم بهتر هست و چه طور آفلاین کنیم و اگه قرار باشه بمیریم میمیریم به اینها نیست مرگ بای
    بله همینطوره این بحث رو بیخودی دوستان پیش کشیدن!
    تو پروفایل گوشی حالت آف لاین یا فلایت مد وجود داره که با این کار تمام وسائل ارتباطی گوشی ائم از بلوتوث و وای فای و جی پی آر اس و آنتن گوشی خاموش میشه. مناسب واسه اون وقتی که گوشی آنتن نمی ده میخواهی د فقط از واکمنش استفاده کنید و با این کار چون جستجوی شبکه انجام نمیشه تو باطریتون صرفه جویی میشه. تو هواپیما هم میتونین استفاده کنین مثل من!

اونجایی که تو مشخصات گوشی ارائه میدن که مثلا قابلیت پخش 35 ساعت موسیقی رو داره اون زمانی هستش ک ه نور ال سی دی خاموشیه و حالت آفلاین داره

4. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

خبر تازه ای از ایکس 6 دارین بدین! شدیم مرد یکه میدان کلوپ ایکس 6
    تشکر یادتون نره یه تشکر خشک و خالی جای دوری نمی ره ها! بده در راه خدا

6. 3 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

سلا بر همه
    من عصری رفتم تا اطلاعاتم رو در مورد اینکه ساخت کجاست تکمیل کنم که :
    1.واسه این گوشی 4 تا کشور سازنده پیدا کردم! یکی می گفت مجاره . یکی دیگه چین تحت لیسانس فنلاند . یکی میگفت اصل کره هست و جالبه یکی میگفت فنلانده!!! و جالب تر اینکه همشون تو یه سطح قیمت بودن (350000)
    2. اونایی که مجار بودن رو صفحه ال سی دی یه بر چسب آبی رنگی دیده میشدکه روش نوشته بود Comes With Music و یه چیزایی در مورد اینکه می تونین بصورت مجانی آهنگ دانلود کنین و نوشته بود رمز در داخل جعبه!

کلا نمیدونم کدومش اصل هست و بهتره بگم کدومشون لیبل نیست؟
    نوکیا باید خودش اطلاعات دقیقی در مورد اینکه گوشی کجا ساخته میشه بده تا اینطوری سر مردم کلاه نذارن!

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

11 تی تو دانلود

به کرارت از این سایت خرید کردم و هیچ مشکلی ندیدم بخصوص گوشی شاپ! من اونجا با آقای فروغی مسئول گوشی شاپ شرط میکنم و ازم اجازه می گیره که وکیووم و پلمپ گوشی رو بازکنه و به ظاهر گوشی نظر بندازه مشکلی تو ظاهرش نبود میفرسته واسم دو سه بار اینجوری کرده! بله 350 تومن قیمت معقولیه واسه الان. در مورد صورتیش باید بگم که تو سایت farsi.nokia.com از ایکس 6 فقط دو رنگ خاکستری و زرد هستش! شما فکر کنم اگه از اون قاچاقیا بگیری صورتیشو پیدا می کنی! البته صورتیاش پشتشون کاملا سفیده ها مشکی نیست!

ایکس 10 هم گوشی خوبیه ولی ایادات خاصی داره مثل بزرگی بیش از حدش که بزرور تو جیب جا میشه. سیستم عاملش هنوز به اندروید 2.2 آپ دیت نشده که مولتی تاچ و 16میلیون رنگ رو ساپروت نداره. هنوز روت نشده . فارسی رو تو اکسپلولر ساپورت نداره. تو اس ام اس هم باید واسه فارسی نویسی برنامه نصب کرد که راه حل کلی نیست بلندگوشی خیلی کوچیک و ضعیفه در برابر ایکس 6 ولی گوشی فوق العاده ایه ک هقیمت لپ تاپو داره که بجای 650 تومن واسه فول پکش من یه لپ تاپ میخرم!

به کررات گوشی خریدی از دی جی کالا واسه چی مغازه داشتی و گارانتیش اصلی هست و گوشی ها چی اشکال داشتن چی تست میکنه کجا ؟
    فریم ور شدن ؟

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------

به کرارت از این سایت خرید کردم و هیچ مشکلی ندیدم بخصوص گوشی شاپ! من اونجا با آقای فروغی مسئول گوشی شاپ شرط میکنم و ازم اجازه می گیره که وکیووم و پلمپ گوشی رو بازکنه و به ظاهر گوشی نظر بندازه مشکلی تو ظاهرش نبود میفرسته واسم دو سه بار اینجوری کرده! بله 350 تومن قیمت معقولیه واسه الان. در مورد صورتیش باید بگم که تو سایت farsi.nokia.com از ایکس 6 فقط دو رنگ خاکستری و زرد هستش! شما فکر کنم اگه از اون قاچاقیا بگیری صورتیشو پیدا می کنی! البته صورتیاش پشتشون کاملا سفیده ها مشکی نیست!

ایکس 10 هم گوشی خوبیه ولی ایادات خاصی داره مثل بزرگی بیش از حدش که بزرور تو جیب جا میشه. سیستم عاملش هنوز به اندروید 2.2 آپ دیت نشده که مولتی تاچ و 16میلیون رنگ رو ساپروت نداره. هنوز روت نشده . فارسی رو تو اکسپلولر ساپورت نداره. تو اس ام اس هم باید واسه فارسی نویسی برنامه نصب کرد که راه حل کلی نیست بلندگوشی خیلی کوچیک و ضعیفه در برابر ایکس 6 ولی گوشی فوق العاده ایه ک هقیمت لپ تاپو داره که بجای 650 تومن واسه فول پکش من یه لپ تاپ میخرم!
    یعنی صورتیش رو نیست تو سایت دیدم دی جی کالا ؟

---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------

من خودم اگه چند صفحه قبل رو بخونی میبینی خودم مطرح کردم این موضوع رو و زنگ زدم به سایت ها هم گفتم جای شک و شبهه داره! که چرا دیجیکالا ارزون میده!!!!

بابا ترازه اگه میترسی برو تهران علائ الدین یا پایتخت سرت گول بزنن بخر من چی بگم آخه!

ببین وقتی گارانتی اصلی داره تو جعبه و با گوشی همخونی داشته باشه دی جی کالا یعنی اصلی نمیده و تو اهواز زرد و مشکی هست 380 و 32 گیگ هست 460

---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------

تو یو الشک باید احتیاط رو بنا بر واجب کرد!

سرعت گالری 5800 بنظر میرسه واسه عکسا و فیلمهای خودش بالاتره ولی اگه اون فیلم و عسکهایی که توسط ایکس 6 گرفته شده رو تو گالری 5800 بریزی اینم کند عمل می کنه! من اصلا دوست ندارم روی 5800 بحث کنم چون ایکس 6 تو بازاره(موقع وجود آب تیمم باطله) چه نیازی هست ایکس 6 به اون توپی رو گذاشت و نشست روی 5800 بحث کرد وگرنه اگه فایل صوتی بریزی تو گوشی تو هردوی این گوشی ها به یه سرعت عمل خواهد کرد! اگه کندی ای تو گوشی ایکس 6 مطرحه چون سخت افزارش و ال سی دی خازنیش با میزان رم و قدرت سی پی یوش هارمونی نداره اینم جز سیاست های نوکیاست تا بتونه ان 8 رو مثلا بفروشه البته متذکر بشم که ان 8 ورژ نسیمبیانش متفاوته شاید هم ورژن سری 60 نوکیا سی پی یو های قوی تر رو ساپورت نمی کنن!

جوری میگی که انگار اومده پشت درتون تو کوچه میفروشن عزیز ایکس 6 اواخر تابستان به بازار جهانی بیاد به زور دو سه ماه بعد میاد ایران که شاید قیمتی حدود 800 الی 800 د اشته باشه بیاد بکشه پایین یه نصف سال طول می کشه تا آخر سال باید فکر خریدشو از ذهن بدر کرد. مسلما صدای ایکس 6 بلندتر از ان 8 خواهد بود با این اسپیکرهای بزرگ و استریو. وی در مورد کیفیت صدا نمی تونم چیزی بگم! با ایکس 6 حال کن تا اینکه ان 8 بیاد.
    من به قطعیت می گم در حالت کنونی گوشی ای بالاتر از ایکس 6 تو نوکیا نمی بینم وگرنه حتما میخریدمش!
    توی قسمت موزیک و فیلم سرعتش چطوره گوشی ؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

14 تی تو دانلود

قیمت امروز شنبه این گوشی برعکس شده موضوع حالا باید گفت مشکل از گوشی شاپ هست چون گوشی شاپ زدن با گارانتی پارسه 360 هزار و گارانتی نوکیا372 هزار تومان

و دی جی کالا زده با گارانتی پارسه 369 هزار و گارانتی نوکیا 379 هزار تومان و با اشانتیون

مشکل چی هست الان دی جی کالا ارزون تر شده
    به نظرت ارزون تر میشه و از کدامشون بخرم و گارانتی اصلی یا پارسه 10 تومن اختلاف قیمته و صورتی هم هستش و گوشی شاپ اشانتیون چی داره و این گوشی 15 هزار افت قیمت داشته .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلا بر همه
    من عصری رفتم تا اطلاعاتم رو در مورد اینکه ساخت کجاست تکمیل کنم که :
    1.واسه این گوشی 4 تا کشور سازنده پیدا کردم! یکی می گفت مجاره . یکی دیگه چین تحت لیسانس فنلاند . یکی میگفت اصل کره هست و جالبه یکی میگفت فنلانده!!! و جالب تر اینکه همشون تو یه سطح قیمت بودن (350000)
    2. اونایی که مجار بودن رو صفحه ال سی دی یه بر چسب آبی رنگی دیده میشدکه روش نوشته بود Comes With Music و یه چیزایی در مورد اینکه می تونین بصورت مجانی آهنگ دانلود کنین و نوشته بود رمز در داخل جعبه!

کلا نمیدونم کدومش اصل هست و بهتره بگم کدومشون لیبل نیست؟
    نوکیا باید خودش اطلاعات دقیقی در مورد اینکه گوشی کجا ساخته میشه بده تا اینطوری سر مردم کلاه نذارن!
    دوستان بازم سلام!
    اول تکلیفتو با خودت معلوم کن تویی که قراره 350 تومن یا 360 تومن واسه گوشی بدی به حالت فرقی میکنی گارانتی اصلی بگیری و چند تومن اضافی بدی یا نه؟! گارانتی اصلی یعنی اعتبار! یعنی اینکه گوشیت واسه فارسی آمادست! یعنی اینکه گوشیت واردات قانونیه و شماره سریالش ثبت شده! گارانتی اصلی یعنی اینکه تمام اجزای پک گوشیت اصل نوکیاست و دستکاری نشده(ایشلا که اینطوره) و و و .....
    عزیز من همگان هر چی میگن رووولش ببین 23013-021 چی میگه! ببین فروشنده معتبر نوکیا چی میگه! این گوشی با گارانتی اصلی در بازار ایران ساخت چین و کره هستش تمام و کمال و در پک گارانتی های اصلی چون اسپشیال هستن هلدر ماشین و شارژر فندکی اورجینال نوکیا هم موجوده بهمین جهت چند تومنی گرون تره.
    بله منم مجار دیدم با عبارت و برچسب آبی Comes with music ولی اینا فارسی ندارند قاچاقیند باتریشون شاید معیوب دربیاد و مثل اون دوستمون ال سی دیشون یه وریه بله نوشته آهنگ مجانی دانلود کنید دوماهه هستش کدش داخل جعبه و این چرت و پرتا که همه گارانتی های اصل هم این رو دارن! فنلاندی نداریم تو ایران همچنین مجارستانی ها خیلی مشکوک به مجار و لیبیل و ریمارک شده شاید چین یا جای دیگه باشه! وقتی مرکز خدمات مشتریان نوکیاو فروشندگان تو تهران میگن این گوشی چینی و کره ایه چرا ما باید بریم مجار بگیریم! اونم چه مجاری!

11. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

بررسی میزان SAR پرفروش‌ترین‌های بازار موبایل

تاثیر منفی تشعشعات موبایل بر سلامت سالهاست که مورد بررسی است و نگرانی‌ها درباره اثرات امواجتلفن همراه بر سلامت انسان با رشد بیش از حد تلفن‌های همراه بیشتر شده است.این نگرانی‌ها به خاطر این است که تلفن همراه از خود امواج الکترومغناطیسیدر مقیاس مایکروویو ساطع می‌کند و مقداری از این امواج جذب بدن انسان می‌شوند. امواج رادیویی که توسط گوشی‌ها ساطع می‌شوند، می‌توانند تا دو وات قدرتداشته باشند و میزان برونداد امواج گوشی‌ها بستگی به استانداردهای مخابراتیهر کشور دارد.
    افرادی که به میزان بیشتری از تلفن همراه استفاده می‌کنند دچار سردرد یادردهایی در ناحیه آرواره، گردن، بازو و شانه‌ها می‌شوند. بسیاری از محققانمعتقدند امواج الکترومغناطیسی تلفن همراه باعث سردرد، سرگیجه، احساس خستگیو کم‌خوابی در فرد می‌گردد. از این رو توصیه می‌شود که کاربران از هندزفری استفاده کنند و یاگوشی‌های خود را در هنگام مکالمه با فاصله‌ای از گوش قرار دهند.
    از آنجا که انرژی تشعشعات دستگاه‌های رادیویی توسط بافت‌های بدن قابل جذباست، از این رو می‌توان میزان امواجی که بدن انسان از گوشی همراه جذب می‌کند را با مقیاس جذب خاص یا SAR اندازه‌گیری کرد. با استفاده از این مقیاسمی‌توان میزان نرخ جذب بافت‌های در معرض تشعشع را اندازه‌گیری کرد.( SAR عددی بین 0 تا 2 است که هرچه این عدد بالا باشد نشانگر ضرر بیشتر امواج بر بدن می‌باشد. درگوشی‌های قدیمی به دلیل بالا بودن SAR، میزان این امواج بالاتر است.)
    لازم به ذکر است کهSAR هر گوشی متغیر بوده و در مکان‌هایی که آنتن‌های BTS در فاصله بیشتری از هم قرار دارند SAR گوشی نیز برای گرفتن SIGNAL بالاتر می‌رود و میزان آسیب‌رسانی نیز به طبع بالا‌تر می‌رود. به همین منظور توصیه شده که در زمان‌هایی که آنتن‌دهی ضعیف و یا دچار نوسان است موبایل خود را خاموش نمایید.
    در همین راستا به تازگی از سوی کمیته تدوین و تصویب ضوابط فنی و مقرراتاستفاده از طیف فرکانس، مقررات مربوط به حدود تشعشعی (SAR) به تصویبرسید. این مصوبه به منظور تعیین دقیق حدود انرژی تشعشعی جذب شونده مجاز وروش‌های اندازه‌گیری نرخ جذب ویژه SAR براساس استاندارد ملی ایران به نام "پرتوهای غیر یون ساز" تدوین شد. این مصوبه از 5 آبان ماه 1388لازم الاجرااست.
    طبق این مصوبه گوشی‌های موبایل از آبان ماه سال جاری باید گواهی حدودتشعشعی SAR از آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی داشته باشند.
    مدیر کل اداره استاندارد سازمان تنظیم مقررات با اشاره به ممنوعیت ورود گوشی‌های همراه پرتشعشع و الزام وارد کنندگان به ارائه گواهی سلامت‌، جزئیات مصوبه اخیر سازمان تنظیم مقررات در این زمینه را تشریح کرد.ایشان در خصوص این آیین نامه اعلام نمودند که براساس مصوبه سازمان تنظیم مقررات رادیویی، رعایت مقررات حدود تشعشعی SAR برای واردکنندگان گوشی تلفن همراه الزامی شده است.
    وی اضافه می‌کند: براساس این مصوبه تنها گوشی‌های تلفن همراه و دستگاه‌های رادیویی که گواهی تایید آزمایش SAR را از آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی داشته باشند، مجوز ورود به کشور می‌گیرند.در واقع ماموران گمرکی موظف شده‌اند که گوشی‌های وارداتی را از حیث برخورداری از گواهی SAR مورد بررسی قرار دهند، ضمن آن که واردکنندگان گوشی باید برای محصولاتی که وارد می‌کنند، این استانداردها را رعایت کنند.( البته معلوم نیست که هم اکنون این مصوبه به حالت اجرا درآمده یا خیر)
    در خصوص میزان SAR مدل‌های تقریباٌ پر فروش هر برند جدولی تنظیم و میانگین میزان SAR در هر برند مشخص شده است.
    *** انتخاب مدل‌ها بر اساس میزان حضور در بازار و بصورت RANDOM بوده است.

13. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

به کررات گوشی خریدی از دی جی کالا واسه چی مغازه داشتی و گارانتیش اصلی هست و گوشی ها چی اشکال داشتن چی تست میکنه کجا ؟
    فریم ور شدن ؟

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------

یعنی صورتیش رو نیست تو سایت دیدم دی جی کالا ؟

---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------

ببین وقتی گارانتی اصلی داره تو جعبه و با گوشی همخونی داشته باشه دی جی کالا یعنی اصلی نمیده و تو اهواز زرد و مشکی هست 380 و 32 گیگ هست 460

---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------

توی قسمت موزیک و فیلم سرعتش چطوره گوشی ؟

1. نه من تهران نیستم و مطوئن ترین راه برای خرید رو از این سایت ها دیدم مغازه دار نیستم واسه خودم خریدم. اگه به سایت farsi.nokia.com برید و بخش جستجوی فروشندگان و شهر تهران رو انتخاب کنید اونجا آدرس فروشنده معتبر با تلفنش رو زده من دو سه بار از اونجا تلفنی خرید کردم یکدفعه زرنگی کردن و گوشی ای که قابش تو رفتگی داشت فرستادن بعد کشمکش ها پس فرستادم بهشون بهم گفتن باید بره گارانتی گفتم غلط کردین مگه این گوشی توش باتری و سیمکارت خورده که بره گارانتی خودت گوشی خراب فرستادی بعد یه گوشی دیگه فرستادن. یکبار هم فکر کنم جنس تو ویترین روگذاشتن تو پک و پلمب کرده بودن و فرستاده بودن و بعد اون من پشیمون شدم از اونجا بخرم خیلی این بعضی آدما کلاشند! کاریش نمیشه کرد مسلمونه دیگه.

من گوشی ها رو همیشه با گارانتی اصل میخرم تمام.

گوشی ها مشکل نداشتن اگه به بخش بالایی پاسخ هام نگاه کنی چون چشمم از این فروشندگان ترسیده بود و بنظرم این دیجیکالا و گوشی شاپ از این شرکت های فروشنده خرید می کنن میترسیدم میگفتم آقای فروغی گوشی رو بازکنین نگاه کنین خدای ناکرده ایراد ظاهری نداشته اشه مثل مثلا قابش شل باشه و .. که تا به حال مشکلی پیش نیومده

همه گوشی ها فریم ویر جدید و بروز روشون نصب بوده که ساپورت فارسی داشتن و اینکه روی کیپد گوشیها حروف گ چ پ ژ -- شده مال گارانتی اصلی ها و این خیلی عالیه ولی گوشی های قاچاق ندارن اینو

2. فکر نکنم با گارانتی اصلی گیر بیاری چون تو ایران عرضه نشده! بازم پرس و جو کن ضرری نداره! گفتم بدون صورتی و زرد پشتشون کاملا سفیده ها مشکی نیستن حواست باشه!

3.منظورتو نمی فهمم گارانتی اصلی تا حالا هیچ مشکلی تو پکهاش بوجود نیومده لاقل واسه من. 32 گیگش رسما وارد بازار ایران نشده و قاچاقیه شاید هم با گارانتی اصلی نیاد تو یاران میدونی چرا؟ چون گرون دراومد زیاد استقبال نشد درثانی 32 گیگ قبل 16 گیگ معرفی و به بازار اومد ولی به بازار ایران با گارانتی اصلی نیومد شایدم نیاد به احتمال قوی! اگه بیادم که من ندیدم چون امروز تو سایت ها هم زده بود که با گارانتی پارسه هم نداریم.

4. عزیز من گالری این گوشی فقط در بخش گالری عکس یه تاخیر دوثانیه ای واسه لود عکسها داره والسلام این تاخیر ربطی به موسیقی نداره.

15. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •