واقعابهترین بازی که در عمرم کرده بودم IGI 1 & 2 بود
گیمرای جدید که با کرایسیس و کال اف دیوتی بزرگ شدن کل عمرشون در فناست ای جی آی 1 استوره بود . اصلا فاز خاصی داشت که تو هیچ بازیی تکرار نشده
واقعابهترین بازی که در عمرم کرده بودم IGI 1 & 2 بود
گیمرای جدید که با کرایسیس و کال اف دیوتی بزرگ شدن کل عمرشون در فناست ای جی آی 1 استوره بود . اصلا فاز خاصی داشت که تو هیچ بازیی تکرار نشده
کال آف دیوتی و مدال افتخار همون نسخه های نخست و دومشون خوب بود اما هیچی مثل مدال افتخار یک و مرحله ساحل اوهاماش به دلم ننشت با اون گرافیک اونموقعش واقعا حس توی جنگ بودن رو داشتی بهترین بازی عمرم همون بود حتی کال آف دیوتی 2 هم ساحل اوهاماش به پای اون نرسید یادشون بخیر چه دورانی بود چه گرافیک ابتدایی ای داشتن اما زمان خودشون بهترین گرافیک بوده یاد بازی hidden and dangeros هم بخیر ساخته کمپانی به یاد ماندنی take 2
Last edited by FOURTH RETURN; 24-04-2015 at 20:15.
آره به راستی که یادش بخیر توی هیچ بازی مانند آی جی آی اظطراب و ترس دائمی نداشتم بازیهای قدیمی یه چیز دیگه بودن که فقط خود ما قدیمی ها درک میکنیم من چی میگم و گیمرهای کم سن و سال الان هیچ گاه ما رو درک نخواهند کرد
سلام
یکی کمممممک کنه
تو ون مرحله که باید c4 رو بذاری رو پل تا منفجر شه من بمب هم میزارم ولی نمیدونم چجوری باید پل رو منفجر کرد
هر کی میدونه بگههههههههه![]()
در بین اسلحه ها یک کنترل وجود داره . شما باید بعد از بمب گزاری مخفی بشید . وقتی یک سری ماشین نظامی که دارن از روی پل رد میشند در این حین از بین اسلحه ها کنترل رو انتخاب کنید و کلیک موس رو برای انفجار بزنید /
دوستان IGI 2 چرا اسلحه Mp5 هدف گیری نمیکنه قبله با کلیک راست موس هدف گیری میکرد اما اصلا نمیکنه . نمیدونم مشکل کجاست .
بازی I.G.I 3 ساخته می شود ?
اگر دوست دار این بازی هستید و به شدت علاقه مند هستید تا نخسه سوم این بازی IGI ای جی ای 3 ساخته بشه .
خبر های خوبی دارم .
یک صفحه برای درخواست ساخت این بازی در سایت شرکت سازنده بازی IGI یعنی کدمستر Codmaster ایجاد شده . در تاریخ اواخر 2015 میلادی . یعنی ابتدای سال 2016 !!!
فقط کافی هست یک کامنت بزارید و بازی رو درخواست کنید .
آدرس صفحه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما برای نظر دادن لازمه قبلش در سایت ثبت نام کنید .
فرم ثبت نام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه :
هنگام ثبت نام پسورد باید ترکیبی از اعداد + حروف کوچک + حروف بزرگ باشد .
اگه واقعا دیوونه این بازی هستید . کافیه فقط یک نظر ثبت کنید .
باور کنید اگر تعداد درخواست ها زیاد باشه . این بازی حتما ساخته میشه .
این مطلب رو در انجمن های همسایه به اشتراک بزارید و ..... باشد که همه این رو ببینند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)