تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 49 اولاول ... 38444546474849 آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 481

نام تاپيک: مقایسه LED و LCD و Neo PDP

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ماه بعد احتمالا این تلویزیون رو میخرم
    توی 3d های سونی پایین ترینه ولی اگه بخوای به عنوان led ازش استفاده کنی بهترینه
    میشه گفت یه led فوق العاده با یه امکان 3d هم کنارش
    که البته عینک هم همراش نیست 100 تومن باید بدی بخریش
    دانگل برای اتصال به اینترنتم نداره جدا باید بخری حدود 100 تومنم اونه
    از اونجایی که سونی فقط فیلم های MP4 رو نشون میده باید یه دستگاه پخش بلو-ری هم بخری که 200 تا هم پول اونه

2. 3 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اینم تتصویر تلویزیون توشیبای ما که بعدازکلی تحقیقات خریداری شدبه قیمت2800000 سه بعدی اچ دی گیرنده داخلی واینترنت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 6 کاربر از sissis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا نظرتون در مورد تلويزيون 40 سوني مدل EX720 چيه ؟؟؟؟ 3D هست اين تلويزيون ؟؟؟ و آيا LED ؟؟؟؟ كسي از دوستان داره اين تلويزيون رو ؟؟؟ كيفيت تصويرش خوبه ؟؟؟؟ بين اين و ال جي مدل W57000‎ كه 42 و هوشمند است كدوم گزينه رو انتخاب كنم ؟؟؟؟ قيمتها تقريبا نزديك بهم هستن .
    من يك سال است كه از اين تلويزيون استفاده ميكنم و هيچ مشكلي نداشتم.تصويري طبيعي و صدايي صاف و قوي .در نوع خود يكي از بهترينها است.در ضمن تلويزيون منزل پدرم هم كه تازه خريده اند سامسونگ 7770 است در مقايسه اين دو بايد بگم كه تصوير سوني كمي مات تر و طبيعي تر است ولي تصوير سامسونگ شارپ تر است كه البته هر كدام جلوه خاصي دارد.اين را هم بگم كه در تصاوير سريع سوني كاملا برتر است و سامسونگ ضعيفتر عمل ميكند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان و اساتید بزرگوار
    یه نمایندگی پاناسونیک
    v10, رو به من قیمت 2میلیون گفته. 50 اینچه. البته صاحب مغازه آشناست... به نظر شما اساتید بزرگوار برم بخرم؟ ارزش داره؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010. راستی این v10 مونتاژ ژاپن هست. خودم پشتش رو خوندم زده made in japan
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

متاسفانه چند تا تایپیک مختلف ایجاد شده که محتوای همه اونها تقریبا بحث پلاسما ال سی دی هستش که فکر کنم یه طورای جمع بشن بهتره
    ولی تجربه شخصی خود من که از panasonic 50s استفاده میکنم اینه که با تمام حرفها و ریویو های مختلف توی کارکرد عملی و استفاده از منابع غیر دیجیتال و دیجیتال به غیر از اچ دی که متاسفانه فعلا امکان تست مقایسه ای نداشتم پلاسمها بطور محسوس کیفیت چشم نواز تری ارائه میکنن و توی دراز مدت چشم رو خسته نمی کنن یه طورای تصویر پویا تره بر خلاف ال سی دی که شارپنسش ازار دهنده است دوستان که ال سی دی های رنگارنگ سامسونگ و سونی دارن وقتی توی تلوزیون ما مثلا بی بی سی و غیره رو می ببین اذعان میکنن تصویر بهتری رو شاهدش هستن
    هرچند انتخاب اول من مدلی مثل 50v یا 50G بود ولی خوب متاسفانه سیاستهای عجیب غریب بانیان و پی جی اف ما رو مجبور کرد انتخاب دیگر داشته باشم
    سلام...آقا هنوز از تلویزیون پاناسونیکت راضی هستی؟ کنتراستش تو این 2سال کمتر نشده؟ چون من شانسی v10, 50inch نو پیدا کردم...دودلم که اینو بگیرم یا مدلای جدیدترش...البته پولم به vt30 نمیرسه. مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام...آقا هنوز از تلویزیون پاناسونیکت راضی هستی؟ کنتراستش تو این 2سال کمتر نشده؟ چون من شانسی v10, 50inch نو پیدا کردم...دودلم که اینو بگیرم یا مدلای جدیدترش...البته پولم به vt30 نمیرسه. مرسی

فرشاد جان شما از v10 راضی هستی؟

داره خودمونی میشه mishkaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان گرامی
    سلام
    از لحاط کیفیت و امکانات , LED کدامیک بهتره : SAMSUNG یا LG ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من تو بازار بعضی از ال سی دی ها و ال ای دی ها رو مخصوصا سامسونگ دیدم که تفاوت قیمت کمی دارند با هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا برام سوال شده که ایا این تفاوت قیمت کم بخاطره کیفیت پایین ال ای دی ها هست یا نه عادی هست و ال ای دی کیفیت خودشو داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    آقا کسی هست که قیمت پلاسما پاناسونیک vt 30 رو در تهران و بانه رو بهمون بگه ؟

داره خودمونی میشه bi poli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    آقا کسی هست که قیمت پلاسما پاناسونیک vt 30 رو در تهران و بانه رو بهمون بگه ؟
    قیمت 42 اینچش رو توی یک سایت داخلی دیدم که زده بود 4300.توی بانه که عمرا.اونا وی تی 60 رو هم تموم کردن چه برسه به این مدل.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •