تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 106 اولاول ... 384445464748495051525898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1055

نام تاپيک: سریال پنجمین خورشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دقت کردید توی سریال بوم صدابرداری هم توی بعضی از صحنه ها توی تصویره
    بله توی یک صحنه بوم برای یک لحظه اومد پایین فکر کنم که اونجایی بود که منوچهر اگه اشتباه نکنم میگه برو بکم مواد بخر این رفیقمون مهمون ماست ولی من دیدم !!!

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

این مونتاژاشون منو کشته

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

این هما همون شبنم قلی خانی هستش؟ همون حضرت مریم خودمون؟ نشناختمش اصلا البته من زیاد نگاه نمیکنم.بقیه میبینن واسه من تعریف میکنن واسه همین بود نظریه ی اوردن نوکیا ان 95 و پول رو به سال 84 صادر کردم
    راستی کسی اون 2تا سریال دیگه رو نگاه میکنه؟
    Last edited by MohandesMCD; 08-09-2009 at 14:26.

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

=
    ما که توی همین یکیشم موندیم
    با این سریالاشون که یک از یک قهوه ای تره

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

احتمالاً این صورت برنزه خوشرنگ شبنم قلی خانی عزیز برای هر چه ملموستر در آمدن کاراکترش بوده دیگه ! ( تبارک اله ... ) . فقر امکانات جلوه های ویژه ایران توی این سریال به خوبی مشهوده به این صورت که سفرهای زمانی ما نهایتاً میتونه به سال جاری ختم شه وگرنه امکانات ساخت سالهای آتی رو نداریم ! مثلاً اگه اتفاقی سفر ایشون به 124 سال بعد بود به دلیل کمبود امکانات ریجکت میشد ! رسماً همواره و در تمام مسائل به طور شیکی در حال در جا زدنیم !

6. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

من که یه قسمت شبکه 1 رو دیدم..همون تاریخیه..هم بازیگراش بهترین..هم فیلمش...خصوصا که نقش اولشو وحید جلیلوند با اون صدای نازش بازی میکنه....یکی از بهترین مجریای تلویزیونه..
    در مورد این سریالم محسن فکر کنم مخ خانوم دکتر رو بزنه و درو باز کنه..

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

می گم بچه ها این محسنه فک نکرده حالا رفت سال 88 دوباره باید خودش رو به هما خانوم بشناسونه دوباره باید اثبات کنه که از آینده اومده و اوه کلی راه داره تا ...
    تازه چه معلوم هما خانوم اون موقه دوباره ازش خوشش بیاد و بهش جواب مثبت بده؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_magic2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان سلام

میشه خلاصه قسمت دیروز رو بگین که چی شد ؟! اخه نبودم D:

خیلی ممنون

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

دوستان سلام

میشه خلاصه قسمت دیروز رو بگین که چی شد ؟! اخه نبودم D:

خیلی ممنون
    دیروز هیچی
    این یارو تربچه اعتراف کرد که توی ماشینی که هما بوده یه کیف زنونه بوده با یه مهر پزشکی که برا مامان هما باشه (دقت کنید که مامانه دکتر زنان زایما بوده بعد این معتاده برا خودش دارو می نوشته مهر می زده می رفته دارو خونه می گرفته)
    خلاصه از رو آدرس دکتره رفتن و ماممانه رو پیداکنن
    محسن رفت خودش پلیس جا زد که بره عکس مامان و بابای هما رو بگیره که دکتره اونو زندانی کرد و پلیس رو خبر کرد و...
    بقیشم امروز باید ببینیم

11. 2 کاربر از mahsa1469 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تلاش می‌کنیم "پنجمین خورشید" پایانی خوب و مخاطب‌پسند داشته باشد

تهیه‌کننده مجموعه تلویزیونی "پنجمین خورشید" از تلاش شبانه‌روزی کارگردان و عوامل تولید این پروژه برای رقم زدن پایانی خوب و مخاطب ‌پسند برای آن خبر داد. داود هاشمی درباره تولید پروژه "پنجمین خورشید" به کارگردانی علیرضا افخمی به خبرنگار مهر گفت: وقتی افخمی سیناپس این مجموعه را در اختیارم گذاشت، احساس کردم کاری متفاوتی می‌شود و مورد توجه مخاطبان هم قرار می‌گیرد. بعد از ارائه طرح به شبکه سه و موافقت مسئولان پیش‌تولید را آغاز کردیم.
    وی در ادامه افزود: من افخمی را از سال‌های 71 و 72 می‌شناسم و همراه او و بهروز افخمی کارهای مشترک زیادی انجام دادیم. علیرضا افخمی مخاطبان تلویزیون را می‌شناسد و قلم خوبی هم دارد. او در "پنجمین خورشید" دنبال یک قصه تازه رفت و داستان آن با دیگر آثارش که درباره فرشته و شیطان بود، تفاوت داشت.
    این تهیه‌کننده درباره ضعف در پرداخت برخی شخصیت‌ها از جمله هما گفت: گرچه این انتقاد را خیلی از دوستان به من کردند، اما اینطور احساس نمی‌کنم. هما از کودکی به خاطر شرایط در موقعیتی قرار گرفته که با افراد لات رفت و آمد داشته، اما تصمیم می‌گیرد راه دیگری در زندگی‌اش انتخاب کند، به همین دلیل برای بچه‌های بی‌سرپرست سرپناهی فراهم می‌کند.
    هاشمی ادامه داد: از سوی دیگر ایفای نقش هما دشوار بود. بعد از بررسی گزینه‌های مختلف وقتی قلی‌خانی را برای این نقش انتخاب کردیم باز هم تردید داشتیم آیا این نقش درست از کار در می‌آید یا نه. اما بعد از جلسه‌ای که با قلی‌خانی داشتیم و بیشتر درباره جزئیات کار صحبت کردیم، تردیدمان کمتر شد. در مجموع از بازی قلی‌خانی در این پروژه رضایت داریم.
    این تهیه‌کننده درباره مشکلات تولید همزمان با پخش مجموعه "پنجمین خورشید" گفت: این قصه هر سال در ماه رمضان تکرار می‌شود. به هر حال گروه تولید خیلی تحت فشار هستند و در حال حاضر گروه روزی 14 تا 17 ساعت کار می‌کنند تا کار به موقع به آنتن برسد، اما همه گروه از افخمی گرفته تا بقیه دوستان تلاش خود را می‌کنند تا کار ضعف نداشته باشد.
    وی اشاره کرد: ما باید لوکیشن‌های مجموعه را تا پایان کار هر روز در اختیار داشته باشیم، حتی اگر در آنجا کاری نداشته باشیم و این مسئله هزینه‌بر است. در مجموع تلاش می‌کنیم "پنجمین خورشید" پایانی خوب داشته باشد تا بتوانیم نظر مخاطبان را جلب کنیم. مسلماً اگر زمان بیشتری در اختیار داشتیم کار بهتر می‌شد.
    هاشمی در پایان درباره یکی از دیالوگ‌های مجموعه که به "اخراجی‌ها" انتقاد کرده بود گفت: این دیالوگ کاملاً بجا استفاده شد، چرا که "اخراجی‌ها" نه تنها ارزشی نیست، بلکه سوء استفاده از بچه‌های جنگ است. فروش بالای هر فیلم دلیلی بر ارزشی بودن آن نیست. خودم سال‌ها در جنگ بودم و متاسفانه این فیلم بچه‌های جنگ را مسخره کرده و آن دیالوگ هم تعمدی بود.

13. این کاربر از sinath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •