تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 74 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 737

نام تاپيک: ا NVIDIA Geforce 400 & 500 Series ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBARPARS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پیشاپیش از عزیزان سایت عذر خواهی میکنم اگر جای این سوال اینجا نیست .

دوستان کارت GT240 یا کلا سری GT200 . وقتی که تلویزیون LCD را با کابل HDMI به ان وصل میکنیم با هم میتوانیم صدا و تصویر را دریافت کنیم . به این خاطر میپرسم چون که میگفتن سری قبلی های کارتهای NVIDIA مثل ATI قابلیت پخش صدا از طریق پورت HDMI را نداشتند.

با تشکر
    و ارزوی نشاط و سلامتی و موفقیت....

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان فكر ميكنم كارت 460 انويديا كه در دو مدل عرضه شده تونسته بعد از مدتي نظر خيلي هارو به خودش جلب كنه و انويديا يه جورايي با انتشار اين كارت از خواب بيدار شده ......

اين كارت هم از نظر قيمت و هم از نظر كارايي نسبت به ديگر مدلها تونسته خيلي بهتر خواب بده خصوصا در حالت sli كه نتايج اون خيلي جالب هستش

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

یه سوال! چرا من خفن ترین کارت گرافیک با حفن ترین سیستم میبندم و بازی میکنم بازم در برابر PS3 و XBOX کم میاره!!

داره خودمونی میشه masoodregister's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تو بوشهر سیتی

پيش فرض

یه سوال! چرا من خفن ترین کارت گرافیک با حفن ترین سیستم میبندم و بازی میکنم بازم در برابر PS3 و XBOX کم میاره!!
    منم همین نظرو دارم.
    شنیدم گرافیک پلی استیشن3 مدل ارتقا یافته GTX 7800 هستش. منم شبیه ساز پلی 2 رو کامپیوترم که قوی هست اجرا می کنم بازی افت فریم داره حتی در حد پلی 2 هم نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزيز من هردو كنسول ps3 و x360 رو داشتم و مانيتورمم w2261v هستش
    شما وقتي كنسول ها رو با hdmi به w2261 وصل ميكنيد كيفيته خوبيرو ميبينيد (اپ اسكيل شده 720p به 1080p )كه اگه شما با pc مثلا داراي 8600gts بارزولوشنه 1280*720 مياريد به وضوح كيفيت بالاتر و بافتها و البته هيلتره انتي اليازينگ رو كه توسط pc پردازش ميشه رو حس ميكنيد اما وقتي باي گرافيك قويتر مثلا 8800gt شما بازيارو با 1920*1080 توسط pc اجرا ميكنيد ديگه اصلا رو نميكنيد به كنسول نگاه كنيد(امتحان كنيد الاخصوص پلاسما هاي بزرگ 42 اينچ مثل g10 كه اون موقع ديگه حالتون به خاطر وضوح پايين بافت ها و كيفيت پايين تصوير(اپ اسكيل 720p روي 1080p ) به هم ميخوره .

اين تجربه شخصيم بود كلا كنسولها از نظر من كيفيت تصويري در medium جزئيات pc دارن نمونه بارزش metr0 2033 كه حتي جزئيات 360 از medium جزئيات pc هم پايين تر (اصلا افكت هايي مثله voulometric lighting و گذر نور از اشيائ درش وجود نداره و بلور مسخره هاي رويه تصويره(كافيه مقايسه كنيد)

البته من metro 2033 روي بالاترين حالت بازي كردم كه خوب فرمم گاهي به 26 هم ميرسيد (گرافيك بنده gtx480 هستش)

در كل قياس تصويري كه سايتهايي مثله gamespot بين كنسول ها و pc مگذارن اصلا توجه نكنيد حتما خودتون روي يك مانيتور قابل سوئيچ تست كنيد.

در كل من كه ديگه حالم از كيفيت كنسولي(بلا نسبت gow3 و uc2) بهم ميخوره

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

اتفاقاً دیشب خلاف این بهم ثابت شد
    یکی از بچه ها xbox داره و خیلی بهشت مینازید و فک میکرد گرافیکش خیلی از pc بالاتره تا دیشب رفتیم خونه یکی از بچه ها که کارت گرافیکش 9800gtx plus هست (قبلاً مال خودم بود که فروختمش به دوستم) بعد اول moder warfare 2 رو به دوستم که xbox داره نشون دادیم گفت دقیقاً مثله xbox ه
    بعد چندتا بازی دیگه نشونش دادیم دیگه صداش در نیومد مثله dirt 2 اونم با dx9
    assassin 2 و ...
    دیگه آخرش میگفت گرافیک xbox راضی کنندست ... دیگه قبول کرد که گرافیک pc یه چیز دیگست
    بالاترین گرافیک بازیهای xbox در همون حد moder warfar2 هست حالا شاید یکم بیشتر که تو pc گرافیک این بازی اونطورم نسبت به بقیه بالا نیست و بازیهایی هستن که گرافیک خیلی بالاتری دارن

در کل نسبت به قیمت xbox خیلی بیشتر ارزش خرید داره ولی اگه گرافیک خدا میخای pc یه چیز دیگست

7. این کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

اتفاقاً دیشب خلاف این بهم ثابت شد
    یکی از بچه ها xbox داره و خیلی بهشت مینازید و فک میکرد گرافیکش خیلی از pc بالاتره تا دیشب رفتیم خونه یکی از بچه ها که کارت گرافیکش 9800gtx plus هست (قبلاً مال خودم بود که فروختمش به دوستم) بعد اول moder warfare 2 رو به دوستم که xbox داره نشون دادیم گفت دقیقاً مثله xbox ه
    بعد چندتا بازی دیگه نشونش دادیم دیگه صداش در نیومد مثله dirt 2 اونم با dx9
    assassin 2 و ...
    دیگه آخرش میگفت گرافیک xbox راضی کنندست ... دیگه قبول کرد که گرافیک pc یه چیز دیگست
    بالاترین گرافیک بازیهای xbox در همون حد moder warfar2 هست حالا شاید یکم بیشتر که تو pc گرافیک این بازی اونطورم نسبت به بقیه بالا نیست و بازیهایی هستن که گرافیک خیلی بالاتری دارن

در کل نسبت به قیمت xbox خیلی بیشتر ارزش خرید داره ولی اگه گرافیک خدا میخای pc یه چیز دیگست
    گرافیک بازی به سانده مربوطه
    بحث سره FPS هست
    که چون توی کونسول بازی رو 100% با سخت افزار کنسول بهینه می کنن
    با گرافیک بیشتر FPS بیشتری بدست میارند بخاطر همین دست سازنده ها برای گرافیک بیشتر تو کنسول بازه
    اما توی PC اینجوری نیست و یک بازی باید با تمام سخت افزار هایی که از حداقل سخت افزار مورد نیاز بازی قویتر باشند کار کنه
    حالا می خواد مال Intel باشه Nvidia یا ATI فرقی نداره
    پس سازنده مجبور میشه بازیش رو طوری بهینه کنه که با همه جور سخت افزار کار کنه
    کار DirectX هم همینه . بهینه کردن ارتباط بازی و سخت افزار که باعث میشه بازی بهتر بتونه عمل کنه
    اما سازنده برای محصولش توی pc تنظیمات مربوط به گرافیک و اینا رو باز میزاره تا بازی رو همه سخت افزار ها اجرا بشه از 9600 گرفته تا 5970
    البته دست بازی ساز ها در مورد بازی های PC بازتر از کونسول هست
    چون می تونه بازیشو رو هر تعداد دیسک منتشر کنه و در واقع محدودیتش فقط رو سخت افزار اعمال میشهنه روی دیسک
    در صورتی که توی کنسول سازنده مجبوره بازی رو روی 1 دیسک عرضه کنه
    البته با وجود امکان نصب کردن بازی ها روی کنسول به نظرم بازی های کنسول هم کم کم به چند دیسکی بودن بیافتند

9. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ATA FARZADI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

احتمالا برای اینکه بازی برای pc با باگ بیشتری اجرا میشه چون کرک میشه

نمونش قسمتی از بدن کارکتر تو در و دیوار میره

کمی از تکسچر ها عمل نمیکنن

و ...

با تشکر

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

نمونش قسمتی از بدن کارکتر تو در و دیوار میره

کمی از تکسچر ها عمل نمیکنن
    توی کنسول ها بسیار شدید تر از این وجود داره ...

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

Nvidia خیلی بی‌سر و صدا قیمت GTX 460 رو تا 179$ و بعضاً 169$ کاهش داده، که از این جهت این کارت یک انتخاب عالی به‌حساب میاد و بی‌رقیب. باید دید عکس‌العمل AMD به این کاهش قیمت یکباره و دور از انتظار Nvidia چی میشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •