یه 3 گیگ خالی کن بیا دان کن لوس نکن دیگه...
اصولا شما تو چه ژانره ای فیلم رو کامپیوترت داری؟
عکس چی داری؟![]()
یه 3 گیگ خالی کن بیا دان کن لوس نکن دیگه...
اصولا شما تو چه ژانره ای فیلم رو کامپیوترت داری؟
عکس چی داری؟![]()
می خوام همین کارو بکنم !
همه جوره !![]()
ما بریم بازی...
تو ام دان کن ولی از من میشنوی نیا یوزرت رو جار بزن!
کلا با همه ام! به نفعتونه...
بای!![]()
حالا کی خواست بیاد ! : دی
وضع اینترنتم خرابه !
درست شد میام !
سلام، من این بازی رو دارم دانلود می کنم، میشه بگید، بعد از تمام شدن دانلود بازی ، چند تا پچ باید دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودش 2 گیگه چند روزیه داره دانلود می کنه،هنوز تمام نشده!
این عکس با حداکثر تنظیمات گرافیکی هست؟
پست شما رو چون عکسش حجم بالا بود کامل ندیده بودم.
حالا شد در حد 2003 !!
Last edited by mhv_kntu; 30-07-2009 at 13:34.
محمد من ریویو در مورد این بازی زیاد خوندم.کمتر کسی به مشکل خاصی اشاره کرده.راستشو بگم من مشکل خاصی ندیدم.یه نکته خیلی خوبی که خیلیا گفته بودن این بود این بازی تبدیل به cash shop نشده یعنی فقط هدفش فروختن گلد و آیتم و پریمیوم و اینا نیست وبدون پرداختن پول هم بازیکنهای لول بالا تونستن بهترین لباسها و آیتمهای مربوط به خودشون رو بخرن.
خوب review های بقیه گیمر ها رو هم خوندم در کل بازی متوسط به بالا و خوبیه و مثل همه بازی های دیگه نقاط ضعف و قوت خودش رو داره.
بزرگترین مشکلی که این بازی داره سیستم lvl up کردن این بازی که بعد از لول 40 بسیار سخت و کسل کننده میشه.
کوئست ها تکراری و mob هایی که باید بکشین تکراری میشن.
رسیدن به لول های آخر این بازی گفته میشه برای یک گیمر معمولی 2 سال وقت می خوادمن حداکثر تا 1 ماهه دیگه توانایی پشت سیستم نشستن دارم.
dungeon های بازی هم مثل اینکه مشکل دارن و مثل شایا نیست که بیشتر از 10 تا mob رو تانک برات جذب کنه و شما با چند تا skill AoE همشون رو بفرستی هوا. اوضاع dungeon ها کلا فرق داره و فکر کنم اونجا هم باید تک تک بکشین
و یه نکته دیگه اینکه این بازی نتطه قوت خاص و ویژگی منحصر بفرد خوب خاص نداره مثلا:
_سیستم PET مثل بازی Rappelz که روش خوب کار شده.
_سیستم pvp قوی مثل بازی Rohan
به بغل کردن و blacksmith ساختن نمیشه ویژگی خاص خوب و نقطه قوت گفت چون از این جور ویژگی ها و نوآوری ها بازی های دیگه هم زیاد دارن . مثلا سیستم Housing تو بازی Runes of magic رو فقط یه نوآوری می دونم و نقطه قوت نیست.
از 4 عزیزی که دارن این بازی رو انجام میدن خواهش می کنم که جوابی برای اظهارات این آقایی لول 81 بدن:
Comment: lvl 81 on Lost city here
Graphic : 5/10 just ok, nothing amazing there.
sound : 1/10 You're gonna like the 10 billions crickets singing at the same time in the swawp!
pvp : 1/10 basically you get your ass rapped by no-life with mom's credit card. Broken by cash shop items. This game is cleary not designed for pvper.
dungeons : 0/10 Boring. 1 mob at the time lol.
grinding : 5/10 If you like to kill the same mobs 100000000 times, this game is for you!
quests : 1/10 2 words : world quest. Worst quest in rpg history!
cash shop : 1/10 Cloths textures are crap. Won't even talk about the "random" dying system.
راستی علی و برسام هم باید هرچی زودتر سیستمشون رو ارتقا بدن این چه عکس هایی بود که از بازی گذاشتین آخه!؟
جدا با این گرافیک دارین بازی می کنین و حال می کنین؟!!
یکی از نقاط قوت این بازی گرافیکش هست.
اشتباه مي كني !!! D: !!! بايد بلد باشي جه طور از اسبل هاش استفاده كني و جه طوري بويلد ش رو اوكي كني ... من با يكيشون كه فقط 2 لول از خودم بالا تر بود يه دويل زدم ... خيلي ديمج هاش قوي بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)