چرا ... میشه صداشو یکنواخت کرد ولی بهتره رو این حالت بمونه چون بلندگو های گوشی اسیب نمیبینه
چرا ... میشه صداشو یکنواخت کرد ولی بهتره رو این حالت بمونه چون بلندگو های گوشی اسیب نمیبینه
سلام دوستان همه 48 صفحه رو خوندم..............
توی خرید این گوشی موندم چون گوشی های قبلیم همه نوکیا بوده.......
چیزی که من از گوشیم می خوام.
1.دوربین عکاسی خوب(البته این گوشی flash نداره--فکر کنم دوربین f480 و f490 بهتر باشن؟؟)
2.فقط 2 برنامه می خوام روش نصب بشه یکی دیکشنری انگلیسی به فارسی (که کلمات درست بیاد و مشکلی پیشنیاد) و یکی هم نقشه تهران و ایران (چون دائم گم می شم!)
3.مدت زیادی شارج نگه داره (یه n70 دارم 2-3 سال اول هر 5 روز یه بار شارج خالی می کرد ولی حالا هر 8 ساعت باید شارج شه ولی یه 3220 رو 5 ساله دارم بیچاره هفته ای یه بار شارجش می کنم!)
4. زیبا باشه
می خواستم از دوستان بپرسم s5230 می تونه راضیم کنه؟؟!!!
باتشکر
خیلی گوشی ارزون و با امکاناتیه . 170 تومن با گارانتی پارس مایکروتل .
سلام دوستان همه 48 صفحه رو خوندم..............
توی خرید این گوشی موندم چون گوشی های قبلیم همه نوکیا بوده.......
چیزی که من از گوشیم می خوام.
1.دوربین عکاسی خوب(البته این گوشی flash نداره--فکر کنم دوربین f480 و f490 بهتر باشن؟؟)
2.فقط 2 برنامه می خوام روش نصب بشه یکی دیکشنری انگلیسی به فارسی (که کلمات درست بیاد و مشکلی پیشنیاد) و یکی هم نقشه تهران و ایران (چون دائم گم می شم!)
3.مدت زیادی شارج نگه داره (یه n70 دارم 2-3 سال اول هر 5 روز یه بار شارج خالی می کرد ولی حالا هر 8 ساعت باید شارج شه ولی یه 3220 رو 5 ساله دارم بیچاره هفته ای یه بار شارجش می کنم!)
4. زیبا باشه
می خواستم از دوستان بپرسم s5230 می تونه راضیم کنه؟؟!!!
باتشکر
خیلی گوشی شیک و با کلاسی هستش !
فقط من یه قیمت رو اصلاح کنم که با گارانتی اصل میکروتل من 193.000 تومن خریدم و یک رم یک گیگ همون موقع گرفتم 5 تومن !
و اینکه یه مشکلی دارم , چرا نمیشه widget ها رو کاملا حذف کرد و فقط مثلا دوتا گذاشت , الان وقتی همه رو غیر فعال می کنی با چند تا مثل رادیو , پخش موزیک و یکی دیگه که اسمش یادم نیست رو میاره , تا حالا کسی به این موضوع بر خورده !
مطمئنی با گارانتی مایکروتل 170 هستش؟
(من 185 قیمت داشتم).پس بدون گارانتی باید زیر 160 باشه![]()
خوب چطوری میشه؟
کلا" گوشی باحالیه...
ولی اینکه رو جعبه نوشته تاچ ویز ورژن یک حالمو گرفت.
تا تاچ ویز ورژن 3.0 کلی راه مونده....
![]()
Last edited by bashir935; 29-08-2009 at 01:14.
شما اگه این کلوپ رو مطالعه کنی به پاسخ سوالاتت می رسی.
اما در کل بگم استار با قیمتی که داره از هر لحاظ عالیه(بازم می گم نسبت به قیمتی که داره).
خیلی از دوستان می گن مثلا چرا فلان چیزش این جوریه یا فلان چیزش چرا این جوری نیست.به نظر بنده اونا نسبت به هزینه ای که کردن توجه ای ندارن.180-190 پول دادن و انتظار دارن گوشی در حد یک گوشی 400 تومنی کارایی داشته باشه.خوب قدیمیا خوب گفتن که هرقدر پول بدی همون قدر آش می خوری.این گوشی مزایای خودشو داره اما بالطبع معایبی هم داره اما به نسبت قیمتش من می گم واقعا عالیه.
اگه کسی گوشیو از نزدیک ببینه میگه که گوشی 300 می ارزه(کلاسش جوریه که یه جورایی هر کی ببینش فکر می کنه گوشی قیمتش بالای 300 هست).
Last edited by free_touch; 29-08-2009 at 02:10.
یه مزیت خوبی که این گوشی داره اینه که تو حالت پانوراما واسه عکاسی، 6 تا عکس میشه گرفت.
ولی خیلی از گوشی های دیگه فقط 3 تا عکس میتونن بگیرن مثل D980 و F480
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)