این m که اخره گرافیکه لپ تاپ میزارن به چه معنیه؟ یعنی میخواستم بدونم gt555m یا 6770m که میزنه مدله بدونه m هم هست؟ اگه هست چه فرقی دارن؟
ببخشید زیاد سوال میکنم.
این m که اخره گرافیکه لپ تاپ میزارن به چه معنیه؟ یعنی میخواستم بدونم gt555m یا 6770m که میزنه مدله بدونه m هم هست؟ اگه هست چه فرقی دارن؟
ببخشید زیاد سوال میکنم.
نشون دهنده پردازنده گرافیکی موبایل(مخصوص لپتاپ)
دوستان بین این 3 تا گرافیک کدوم به ترتیب کدوم ها هستند؟؟؟
gt540 ddr3 2gb
ati 6750 1gb ddr5
ati 5850 1gb ddr 5
ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان
نظرتون در مورد این کارت گرافیک بر روی لپ تاپ ام اس ای چیست؟
ATI Radeon HD5470/1GB DDR3
دوست من
6990 خیلی قویتر از6770هست؟(من لپ تاپم 6770 هست و یکم نگران شدم)
ممنون
بدرد نمیخوره دنبالش نباش
تو گیم تقریبا 2.5 برابره قدرتش تو بنچمارک های استاندارد تا 5 برابر هم رسیده و حتی بیشتر
ولی من اصلا نمیفهمم مورد نگرانیتونو
دلیلی نداره نگران باشید
6770 خیلی خوبه و بازی های بروز رو به خوبی ساپورت میکنه و بازی های آتی رو هم ساپورت خواهد کرد
گفتم که قیمت لپتاپ های 6990 خیلی گرونه یعنی شما بخوای خارج کشور خرید کنی خالص واست 3 میلیون وای میسته
تو ایرانم که دیگه هیچی
سلام..
لپتاپ من 3گیگ رم و سی پی یو core i3 380m داره و گرافیک Intel HD graphics ..
زیاد اهل بازی نیستم و گاهی بازی میکنم..
به نظرتون گرافیکش در چه حد هست؟
من این بازی هارو تا حالا تست کردم و اجرا شده:
Call of duty MOD3
MOD2.....
Battlefield Bad Company 2
The Cursed Crusade
FIFA 12
Lord of the Rings War in the North
Left 4 Dead
nfs carbon
حتی بازی F.E.A.R. 3 رو امروز داداشم خریده بود واسه کامپیوتر خودش نوشته بود حداقل سیستم 8800gt برای گرافیک .
crysis2 رو نصب کردم با لگ اجرا میشد.
crysis warhead رو تست کردم خوب اجرا میشد یکمی گاهی گیر داشت که رزولیشن رو دستکاری کردم خوب شد.
من نصب کردم راحت هم اجرا شد..
فکر میکنید قدرتش در حد جیفورس 8800 gt هست؟؟؟؟
البته منظورم روی حداکثر رزولیشن و جزئیات نیست..
Last edited by Punisher_2008; 07-12-2011 at 14:07.
سلام
دوستان لپ تاپ lenovo G555 در چه حد برای گیم پاسخگو هست؟
کامپیوتر شما احتمالا از کارت های optimus استفاده میکنه ( البته اگه Nvidia ) باشه یعنی شما در حالتی که از کامیپوتر استفاده ضعیفی داری روی کارت Intel HD graphics هست ولی وقتی توی بازی میری اون کارت گرافیک قوی تره فعال میشه .. یعنی شما وقتی در حالا معمولی که بازی باز نیست بری تنظیمات کارت رو بخونی میبینی نوشته Intel HD graphic 64MB که یه کارت فوق العاده ضعیف محسوب میشه ...
---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------
کارت سری 4200 خیلی ضعیفه .. بازی هایی مثل کرایسس 2 که بی خیال شو .. بازی های دیگه رو اگه هم اجرا کنه در پایین ترین دیتیل ممکن ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)