سلام
ممنون كه زحمت كشيدي
ولي مطمئني كه آدرس را درست گذاشتي؟؟؟؟؟![]()
سلام
ممنون كه زحمت كشيدي
ولي مطمئني كه آدرس را درست گذاشتي؟؟؟؟؟![]()
در مورد سوال ادبیات:
معلم ما گفت خودشون هم فهمیدن جمله غلطی رو نوشتن ولی منتظرن بعداً درستش کنن پس معنی باز آفرینی و آفرینش که در ادبیات 2 اومده کاملاً جا به جاست
در مورد سوال فیزیک:
من خودم حلش نکردم بعداً هم چکش نکردم اما خیلیا میگن غلطه ولی خوب دیگه کار از کار گذشته
در مورد سوال اول شیمی:
یه بار من خوندم که موزلی رابطه فرکانس با بار مثبت هسته رو کشف کرده و رادرفورد با کنار هم قرار دادن اطلاعات موزلی عدد اتمی رو کشف کرده پس سوال درسته
خیلی جالبه اصلا نمیشه این کلیدا رو دانلود کرد چون دقیقا همون قبلی ها هستند!شما تونستید از اول کلیدهارو دانلود کنید؟من که نتونستم!
یعنی چی نمیتونی دانلود کنی مگه میشه همچین چیزی؟![]()
اگه حذف نکرده باشن سطح علمی سوالات را واقعا زیر سوال بردن
خودم خرخره این یارو(عباسی، عباسپور ، عباس زادگان، عباس پرور ، عباس ابادی، ؟؟) رو پاره می کنم![]()
من هنوز که هنوز تا میبینم شما دارین در مورد سوالا حرف میزنید میرم بیرونعجب آدمی هستماااا
![]()
فردوسی که تابلو است صنایع داره![]()
آره میشه وقتی شما قبلا یه فایلو دانلود کردی دوباره نمی تونی همون رو دانلود کنی مگه اینکه بخوای replace کنی
اینا هم دقیقا همون کلیدای قبلی هستن که قبلا دانلود کردیم
شاید اسمشون یکیه حالا با یه اسم دیگه دانلود کنیدآره میشه وقتی شما قبلا یه فایلو دانلود کردی دوباره نمی تونی همون رو دانلود کنی مگه اینکه بخوای replace کنی
اینا هم دقیقا همون کلیدای قبلی هستن که قبلا دانلود کردیم
بیام چی کار کنم؟؟؟؟؟ راستی فردوسی درسته تو مهندسیا اونقدر شاخ نیس ولی تجربی و به خصوص انسانی خیلی شاخه. در ضم فک کنم هوا فضا رو هم فردوسی داره و صنایع رو هم که مطنئنم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)