تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 190 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1899

نام تاپيک: کلوپ ا 5530 Xpress Music ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه planetmercury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

بخاطر سیستم عامل داشتن این گوشی خیلی راحت میتونه ویروسی بشه هرفایلی که شما روش بریزین این احتمال هست!
    حالا اگر گوشی ویروسی شده باشه شما اول باید رم رو فرمت کنید بعد گوشی رو فرمت کنید و برای اطمینان بیشتر بعد از ریست گوشی دوباره رم رو فرمت کنید.

2. این کاربر از planetmercury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

الان که دیگه هارد ریست کردم میبینم بهتره با phoneix بروز کنم ! دیگه همه برنامه های نصبی که بیشترش رفت انگار مسجل شد این کار رو کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا من همین اول کاری به یه مشکلی بر خوردم.. اون حالت shortcut bar از بین رفته.. یعنی پایین صفحه ایکن message و facebook و... از بین رفته خود به خود الکی !!! رفتم تو home screen اونجا تعریف شده بود ولی تو صفحه اصلی نیست.. چیکار کنم؟؟؟ :(
    دوست عزیز نگران نباش برای منم همینجوری شده به نظر یه مشکل از خود گوشیه الان دیگه نمیتون مدیا پلیر رو در دسکتاپ یارم و اهنگها رو جلو یا عقب کنم خوب دیگه نوکیا دیگه.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

worldm جان شاید به خاطر اینه که ویروسی شده! ولی اگر الکی باشه خیلی مسخره هست! به هر حال من هارد ریست کردم درست شد.. الانم میخوام فریمور رو به روز کنم.. امیدوارمبا اپدیت دیگه از این مشکلا پیش نیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه planetmercury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

ورژن جدید ovi suit رو نصب کنید و با اون گوشی رو آپ کنید این نرم افزار های جانبی برای گوشی هایی هست که مشکل پیدا کرده و ممکنه به گوشی آسیب برسونه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمیدونم نرم افزار که زیاد نص میکنم و بعدش هم حذف انتی ویروس هم ندارم حوصله ریست ندارم واینترنتم برای اپدیت با سرعت کافی ندارم در کل من این گوشیو گرفتم تا با تاچ - سیستم عامل و نوکیا اشنا بشم زیاد برام مهم نیست

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

ورژن جدید ovi suit رو نصب کنید و با اون گوشی رو آپ کنید این نرم افزار های جانبی برای گوشی هایی هست که مشکل پیدا کرده و ممکنه به گوشی آسیب برسونه
    من میخوام با Phoenix به روز کنم.. فرمور جدید رو هم دانلود کردم مونده خود برنامه که دانلودش تموم بشه...
    امیدوارم واقعا این آپدیت تاثیر داشته باشه.

داره خودمونی میشه aso.pas.86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

يعني روي در جعبه گوشي كه گرانتي رو زده روي همون پلمپ كرده ديگه ؟ منظور از جاش مهم نيست رو نفهميدم ميشه بيشتر توضيح بدي ؟قيمت روز هم با گارانتي اگه دارين لطف كنيد
    منظورم این بود که اگه این مشخصات رو داشته باشه از هر جایی بگیری خیالت راحته.
    قیمتش هم با ضمانت 12 ماه نوکیا و رنگ مشکی قرمز 214.000
    هستش.

داره خودمونی میشه aso.pas.86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

فرق قیمت 5800 با 5530 فقط 35000 هست.حالا من هنوز موندم که کدومو بگیرم.چون برادرم 5800 داره.
    ولی فکر کنم 5800 بهتره نه؟با 35000 تومن اختلاف ولی امکاناتش خیلی بیشتره از 5530 هست.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

به نظر من 5800 درسته امکانات در چند مورد نسبت به 5530 داره اما خز هست + قدیمی تر+تاچ ضعیفتر..
    اما 5530 جم و جور + تاچ قوی واقعا+95 در صد از قابلیت های 5800 بلکه بیشتر رو هم داره و شیک تر هست..
    این نظر من هست البته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •