اصلن اين جور نيست احتمالا مغاز صوتي تصويري داشته! حالا از كجا مطمئن بشيم از مغازه اي كه توي ايران ميخريم از بانه نيست؟ فقط به خاطر گارانتي؟ گارانتي كه ارزشي نداره؟؟!!
اصلن اين جور نيست احتمالا مغاز صوتي تصويري داشته! حالا از كجا مطمئن بشيم از مغازه اي كه توي ايران ميخريم از بانه نيست؟ فقط به خاطر گارانتي؟ گارانتي كه ارزشي نداره؟؟!!
ما هم به هر حال G10 رو گرفتیم با 1.600
در مورد فیلمهای HD و با کیفیت لازم هستش که حتما اون 3 فیش اضافه رو وصل کنیم یا همون یکی کافیه؟
فیلمها HD رو از کجا بگیریم و از کجا بفهمیم که 100% HD هستش و فروشنده نخواد با یک فیلم یک خورده با کیفیت تو پاچمون بزاره؟
![]()
فیلم های hd در بازار معمولا dvd-rip هستند وفرمتشان با پسوند mkv هست که فقط بر روی کامپیوتر و چند تا از دست گاه های دیگه(western hd-player و....) قابل پخش هستندو در ضمن در قسمت detail فایل میتونید
720pویا 1080p بودنشو چک کنید.![]()
بعید نیست بهخصوص با آدرسهایی که بعضی توی بخش دادن. خوب اون دستپایین یه کاغذی کنارشه. توی همراه کم نبوده، مثل سریهای چندم گوشی 5800 که به خرابی صفحه دچار میشدن. رییس اتحادیه در مورد تلویزیون هم همچین حرفی گفته.
Last edited by m654; 01-11-2009 at 15:28.
اگه از سه فيش كامپوننت(سبز و آبي و قرمز) استفاده كني مسلما كيفيت بهتري ميده سعي كن از فيش معمولي استفاده نكني. من واسه فيلم دايويكس تويه تي وي 21 اينچ هر دو كابلو امتحان كردم كلي فرق داشت چه برسه به فيلم hd تو hdtv اونم g10
در مورد فيلم بهت pm دادم
Last edited by afshin b; 01-11-2009 at 18:17.
afshin b خیلی ممنون دستت درد نکنه
باز هم یک سوال دیگه
شرمنده هستم
این کالیبره میگن یعنی چی همون آب بندی میشه؟
اگه آره چطوری باید این کار رو انجام داد؟
دیگه خبری از ورود V10 به جمهوری اسلامی ایران نشد؟
یه بحثی در مورد فیرم ور این تلویزیون پیدا کردم که نقل می کنم:
Yesterday, 12:11 PM
Firmware 1.28 is now available...
How can we get this new firmware?
Online. Menu, Setup,Network settings, Firmware upgrade.
How do we get the 1.28 firmware if our TV's aren't hooked up to the internet?
You can't until it is posted on the Panny site. Then, yoy can down load it to a SD card.
did you see any picture improvements and/or any issues?
I contacted Panasonic today. They told me that firmware 1.28 fixes some Vieracast issues and no picture related fixes have been included.
این هم جندتا عکس که تا اومدن خبر توزیع این تلویزیون کمی این جا رو از بی رونقی در بیاره
من عاشق نوع نمایش چهره این تلویزیون هستم به عکس آخر توجه کنید
Last edited by Bahram.EE; 03-11-2009 at 14:07.
این هم چندتای دیگه
بچه ها کجا آپلود کنم که لطف دوستان شامل حالش نشده باشه؟
Last edited by Bahram.EE; 03-11-2009 at 14:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)