یه چیز خیلی بد من دیدم که خیلی اعصابم رو خرد کرد.
گاهی پیش میاد میاد که از پشت دیوار تیر میخوری و هی جونت کم میشه.
یه چیز خیلی بد من دیدم که خیلی اعصابم رو خرد کرد.
گاهی پیش میاد میاد که از پشت دیوار تیر میخوری و هی جونت کم میشه.
زیاد جای تعجب هم نداره چون از همون Engine بازی GTA 4 استفاده میکنه !![]()
مسعود جان قبول كن كه هر بازي يه مشكلاتي داره ...
يعني مثلا الان نميشه بازي رو پيدا كرد كه هيچ مشكلي نداشته باشه ( البته بعضي از بازي هاي exclusive شايد هيچ مشكلي نداشته باشند ) .
الان ديگه صفت شاهكار بودن به بازي تعلق ميگيره كه مشكلات كمتري داشته باشه نه مشكل نداشته باشه .
در ضمن تو بازي هاي Open - world هم كه كار سازندگان بسيار سخت تر ميشه ؛ محيط وسيع بازي بالاخره يه مشكلي پيدا ميكنه.
+
البته شايد مشكلات بازي ات مسعود جان به خاطر نصب نكردن بازي رو هارد هم باشه
موتور GTA : Vice City اسمش RenderWare بود ...
در حالي كه RDR دو تا موتور به نام هاي Euphoria و همچنين RAGE داشت كه مخصوصا RAGE كه مخفف Rockstar Advance Game Engine هست بسيار موتور قدرتمند و مخصوص خوده سازنده هست .
د شما منظورت اين بوده اين همون موتور هايي هستند كه در (4)GTA IV استفاده شدند . كه اينطوري درست ميشه . ...
البته شما درست گفتين كه همون موتور GTA 4 ولي بيشتر افراد فكر ميكنند GTA : Vice city همون GTA 4 هست (به GTA 4 معروفه ) براي همين اين توضيح رو دادم .![]()
Last edited by CATALONIA; 19-07-2010 at 12:25.
واقعا نیاز به این همه توضیح بود ؟!
بله من منظورم GTA IV بود !!!!!!!!!!!!!!![]()
مسعود جان من هم داداشم بازی رو تمام کرده
هم خودم تمام کردم رو 97.3 درصد
حتی یک مورد از این مشکلاتی که اشاره کردی رو ندیدم حتی یک بار
همین باعث شد تعجب کنم و پست بدم
فقط یکی دو مورد اونم داخل دهکده ها که تعداد OBJECT ها زیاد میشد frame کم می اومد
اي بابا دو بار تايپ كردم هر دو بارش برقا پريد!!مسعود جان من هم داداشم بازی رو تمام کرده
هم خودم تمام کردم رو 97.3 درصد
حتی یک مورد از این مشکلاتی که اشاره کردی رو ندیدم حتی یک بار
همین باعث شد تعجب کنم و پست بدم
فقط یکی دو مورد اونم داخل دهکده ها که تعداد OBJECT ها زیاد میشد frame کم می اومد
حتي يه جا وس تير اندازي صداي بازي كلا قطع شد و مجبور شدم دوباره لود كنم تا درست بشه
تو اين ويدئو اينايي كه گفتم براي يه بده خداي ديگه هم پيش اومده:
اين يكي خيلي با حاله:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم ديدنش خالي از لطف نيست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كلا مشكلات اين چنيني بازي طوري هست كه نميشه ازشون گذشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه عزيز ندارهشرمنده
نسخه ی کامپیوتر هم داره ؟
یوتیوب که شیلتره. جای دیگه نمیشتاسین؟
خیلی بازیه توپیه مخصوصاً دوئل هاش خیلی مکانیزه9 و پیچیده اند!!!
کلاً خیلی کیف میکنم با این بازی فقط اگر برای PC بود و میشد با موس بازیش کرد بهتر میشد!![]()
خیلی جالب شد
مسعود جان البته به درایو و نوع Dvd هم بستگی داره
شما حتما بازی رو تو HDD نصب کن و بازی کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)