خدا کنه تو این نسخه دیگه کونامی مشکل تماشاگران و تشویق هاشون رو حل کنه............... از سال 2006 تا حالا منتظر حل شدن این مشکل هستم که نشد که نشد!
خدا کنه تو این نسخه دیگه کونامی مشکل تماشاگران و تشویق هاشون رو حل کنه............... از سال 2006 تا حالا منتظر حل شدن این مشکل هستم که نشد که نشد!
درسته ااین حرفم به این تاپیک مربوط نمیشه ولی دیوید راتر مربوط به نسخه های PS3 و X360 میشه! و هیچ ارتباطی بین اون و نسخه PC نیست! البته تا الان که اینطور گفته شده!سلام؛
اولا که به نظر من روتر اومده تا نسخه PC رو نکست کنه.
دوما، EA اگه طراح بهتر از روتر نداشته باشه مگه مرض داره که بیاد یه آدم بدتر رو جاش بذاره!!!
و در نتیجه سوما، امسال هم شاهد برابری نسخه PC به نسخه کنسول نخواهیم بود، چون تیماشون متفاوته. ولی اینکه EA آقای Paul Hossack رو کاملا کنار گذاشته و مسئول پروژه PC آقای David Rutter شده خودش نشون میده که EA یه کارایی داره میکنه.
کونامی زود باش خبر بده![]()
ااااااااااااااااااااااااا ه!!!!!!!!!!!!!
بابا شما چقدر عجله دارین.
بذارین PES2009 عرقش خشک بشه بعدش به فکر 2010 باشین!!!!!!!!!!!
اینقدر عجله کنین تا بازم کونامی توش گند بزنه.
با این خبرهایی که مش شنوم معلومه که PES2010 یه فوتبال خیلی باحالیه.
کونامی نشون داده که میتونه به راحتی FIFA رو کنار بزنه. اگه کونامی مشکلات 2009 رو توی نسخه جدید حل کنه. بازی فیفا دیگه حرفی برای گفتن نداره. فقط امیدوارم کونامی تیم های بیشتری رو لیسانس کنه.
فقط اگه می تونست لیگ های دسته دو یا همون سری ب رو لیسانس کنه خوب میشد
ای بابا هر وقت پستی تو این تاپیک میاد خوشحال میشم میگم الان چی میشد میومدیم تو تاپیک حداقل 15 تا اسکرین شات از این بازی میدیدیم!!ولی........
بابا این کونامی نامرد سال قبل هنگام انتشار اولین جزئیات 10 تا عکس بیرون داد امسال فقط 2 تا آی دارم از خماری میمیرم!!!
آره کاش میشد و کونامی تو لیسانس دسته اولش مونده ، حالا بیاد دسته دو رو لیسانس کنه!
مشکل کونامی اینه که تعداد تیماش کمه و بعد از انجام چند فصل لیگ ، تیم ها تکراری میشن و اون جذابیت اولیه رو ندارن![]()
داشتم تو فروم سایت خارجی میگشتم که به یک مطلب بسیار خیره کننده برخوردم .....
متن خبر این بود ...
It's confirmed Messi do the motion capture before the Champion's league final, my Spanish contact "jjosseca" see a little video of this motion capture with Lionel Messi on "Channel Cuatro" !و
Thanks jjosseca
It's confirmed Messi do the motion capture before the Champion's league final, my Spanish contact "jjosseca" see a little video of this motion capture with Lionel Messi on "Channel Cuatro" !
Thanks jjosseca
مسی برای pes2010 قبل از بازی فینال motion capture رو انجام داده
کاربری بنام jjossecaاین ویدیو کوتاه رو مشاهده کرده از یک شبکه اسپانیایی![]()
امیدوارم فقط مسی نباشه به فکر سایر بازیکنها هم باشن!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)