هم اکنون سایت اپل آپدیت شد!
اینو ببینید :
یعنی دقیقا بعد از پایان مراسم!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویدیو بالا رو ببینید ! خیلی با حاله!
اینو ببینید :
یعنی دقیقا بعد از پایان مراسم!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویدیو بالا رو ببینید ! خیلی با حاله!
واقعا ipad يك شاهكاره .مثل هميشه اپل پيشتازه همه تكنولوژي هاست. خبر اين كنفرانس سريع همه جا منتشر شد. همين الان ياهو هم اين خبرو تو سايتش زده
با اين قيمت راحت ميشه خريدش . اميدوارم هر چه سريعتر وارد بازار بشه .
راستي اگر براتون مقدوره لينك دانلود كل فيلم اين كنفرانسو بزاريد.
بازم ممنونم ازت اميد جان![]()
به نظر میرسه قیمتش خیلی هم بالا نیست و منطقیه واقعا"
امیدوارم كم كم اپل روی مك بوك ها هم كاهش قیمت بده
این ای پد با این قیمت مشتری های خیلی زیادی خواهد داشت و یك نسل جدید رابطه انسان و رایانه خواهد شد
من خودم حدس می زدم اقلا 1000 دلار باشه
یکسری نکته ها که امیدوار کننده هست و برخی هم نکات مثبتی که در مورد مک بوک ها وجود داشت رو از بین می بره ( شاید ! )
اول اینکه جای امیدواری هست اپل باز هم به طراحی و تولید پردازنده های کامپیوتر های شخصی برگشته و اگر این پردازنده معماری داخلی انحصاری داشته باشه و مثل سری های G که قبلا اپل در مک بوک ها استفاده میکرد باشه باید سرعت و قدرت بالایی داشته باشه
هرچند من سرچ کردم فعلا اطلاعات کاملی از مشخصات تکمیلی این پردازنده نیست
اما نکته ای که شاید باعث نا امیدی بشه این که این دستگاه بدلیل اینکه معماری پردازنده اش از معماری محبوب و جا افتاده اینتل به معماری انحصاری اپل برگشته امکان داره که نشه از نسخه های سازگار شده ویندوز 7 برای استفاده از قابلیت های لمسی استفاده کرد که باید منتظر موند .
البته من اینها رو از روی اطلاعات قبلی خودم حدس زدم و چون اطلاعاتی در مورد این پردازنده ندارم ، امکان داره که اپل این مشکل رو برطرف کرده باشه
آقا شرمنده من اسم شما هی یادم میره ، اما فکرکنم پیام بودی!
خب با سلام به آقا پیام ،
ببینید این دستگاه یک مک بوک با صفحه ی لمسی نیست!!! که بخواد ویندوز رو اجرا کنه !!!
این دستگاه در حقیقت بزرگ شده ی آیفون ه ، اگر دقت کنید تو کنفرانس دیشب هم گفته شده که فقط نرم افزار های آیفون رو اجرا میکنه!
چرا که حتی یک پورت 2.0 USB ،یا پورت مانیتور ، و یاحتی ورودی صدا رو نداره ! واز کابل 30pin و خروجی صدا (هدفون) استفاده میکنه!! درست مثل آیفون!
پس این خودش نیازمند یک سیستم ه که مدام روش آهنگ و فیلم و... بریزه!
اما در مورد پردازنده جای امید واری هست ! شاید در iPhone 4G که طبق شایعات جولای معرفی میشه هم به جای Arm Cortex از این پردازنده استفاده بشه!
اما اگر بخواهیم درباره ی این محصول منصف باشیم ! باید خدمتتون عرض کنم که متاسفانه! اونطوری که انتظار می رفت نیست!
Last edited by Microsoft24; 28-01-2010 at 12:35.
ببین لینک این کنفرانس فقط از طریق iTunes قابل دانلوده که اکانت Itunes Store می خواد (که اون واسه من مهم نیست!)! اما به زودی تو نت پخش میشه ، اگه پیدا کردم حتما میزارم!
بهنویس : تبدیل کننده ی فینگلیش به فارسی !!
بهنویس :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی خواهشا این کار رو بکنبد ، چون اینجوری که دارید ایمیل می زنید ویا پیغام خصوصی می فرستید من نمی دونم از کدومش باید شروع کنم!!![]()
سعی کنید فارسی تایپ کنید وتو انجمن هم تایپ کنید!!!
این ای پد تا بیاد مثل ایفون یك چیز قابل قبول بشه
اقلا دو سال باید راه بره
اما نكته جالب اینه كه یك مقداری ر زمینه قیمت داره واقع بین میشه
اگرچه عملا اومده كانفیگها رو طوری ارایه داده كه همه برن گرونه رو بخرن
به نظر میرسه این پردازنده هم تك هسته ای و با فركانس پایین و با مصرف باطری كم مشابه اینتل اتم باشه
كه باید هم همینطور طراحی شده باشه
اما مشكل اینه كه اپل كماكان با جنبه های ظاهری محصول مانور می كنه تا یك قابلیت فنی
اگه درست نگاه كنیم این محصول هیچ معنای خاصی در قیاس با نت بوكها نداره
فقط كیبرد رفته و تاچ اسكرین شده
بیشتر یك نوع نیاز كاذب هست تا یك محصول
با سلام به شما دوست عزیز ،
این که درسته بلاخره هر محصولی تا بیاد جا بیافته طول میکشه!
ببین قیمت محصولات اپل نه فقط در ایران بلکه در همه جای دنیا بالاست! که بالا بودن قیمت هم طبیعی ست ، آخه مگه میشه که قیمت مثلا مک بوک پرو اپل با یک لپتاب وایو و یا دل یکسان باشه! فقط چون کانفیگ تقریبا یکسان دارند!!
به نظر من ، (تاکید می کنم به نظر من!) اپل واسه ماشی های دیگه یه بنزه! پس بنز نمی تونه هم قیمت با ماشین های دیگه باشه!
البته این نظر شخصی منی است که دارم 5 سال با مک سیستم های مک کار میکنم!
شاید اگر شما هم جای من بودید همین نظر رو داشتید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)