دمتون گرم من کلی حال میکنم این تاپیکو میخونم
دمتون گرم من کلی حال میکنم این تاپیکو میخونم
سلام.
کامارو جان این عکسی که گذاشتین رزولیشنش خیلی پایینه مثل عکس آواتارتونه.
باید با رزولیشن بالا بزارید.
=====
در مورد لاستیک هم رفتم دیدم کیان تایره
=====
راستی کامارو جان تصمیم گرفتم باک ماشین رو باز کنم و داخلش رو تمیز کنم چون پر آشغاله.
به نظرتون چیکارش کنم؟یعنی چطوری بازش کنم بعد داخلش رو آب بگیرم یا با چیز دیگه بشورمش.
راستی داخلش 60-70 لیتر بنزینه یعنی همش رو باید بریزم دور؟یا میشه یه کار دیگه کرد؟
=====
راستی یه چیز دیگه....خوشبختانه کامارو من با اینکه خیلی کار داره ولی باهاش تو دست انداز که میرم هیچی صدا نمیده از هر کجا.![]()
راستی آقا یه سوال حیاتی چهار تا لاستیک سالم و خوب پدر بزرگ من داره فقط سایزش 15.
رینگ کامارو من 14
بهش میخوره یا نه؟
سلام و تشکر از شما
در مورد عکس چون سرعت اینترنت اینجا خیلی کمه نمی تونم عکس بزرگ بگذارم.کلی با این مشکل دارم!فکر کنم باید صبر کرد تا ستاره های من بیشتر بشه!
در مورد تایر ها فکر میکنم فعلا نیازی به عوض کردن نداره چون قراره بازسازی بشه.همین کیان که روشه خوبه توی صافکاری و رنگ آمیزی لاستیکهای نو و گران قیمت خراب میشه و حیفه...
لاستیک 15 توی رینگ 14 ممکنه بشه سوار کرد اما ایمن نیست.یا باید رینگ را بزرگتر بگیرید(همان سایز لاستیک) و یا از خیر آنها بگذرین.
من از لاستیکهای مارک مارشال ساخت کره استفاده کردم و خیلی خوب بودن.سایز آنها 205 /75/14 بود البته 215 هم سوار میشه کرد .الان نمی دونم مارشال هست یا نه اما مدلهای دیواره کوتاه هم خیلی خشکه و هم زیبایی ماشین رو خراب میکنه(به نظر من).
در مورد باک باز کردنش زیاد سخت نیست.
اول از همه بنزین را خالی بکن توی یه بشکه و بگذار یه گوشه.اگر ظرف کافی نداری میتونی توی باک ایمپالا بریزی !چرا دور ریختن ؟اونم توی این اوضاع و احوال؟؟!!
باک ماشینهای GMکه تا حالا دیدم توسط 2تا تسمه فلزی که از زیر باک رد میشه به زیر صندوق عقب وصل شده.
یک سر هر تسمه در قسمت پشت سپر توسط یک پیچ بلند که در داخل محل خودش پیچ میشه وصل شده و سر دیگه به حالت لولایی است که کاری با اون نداریم.
اول سر باطری را در بیار ...
درب باک را هم باز بکن.
لوله های لاستیکی بنزین باک را از لوله های فلزی جدا بکن این لوله ها در دوسمت چپ و راست زیر گلگیر های عقب قرار داره و البته قبل باز کردن علامت بزن که بدونی کدوم مال کدوم بوده..
باک رو که خالی کردی این دوتا پیچ رو مساوی باز بکن تا با هم پایین بیاد.وقتی که به انتهای پیچها نزدیک شدی(طول پیچها معمولا زیاده) یه چیزی زیر باک بگذار تا زمان باز شدن کامل پیچها باک روی آن قرار بگیره و روی زمین نخوره چون خود باک کمی از حد عادی سنگینتره و البته سیمهای برق که به سر درجه باک وصل شده کنده یا کشیده نشه.فیش برق باک رو بکش و با بازی کردن و کمی اینور و آنور کردن باک به آرامی گلویی باک رو از داخل محل پشت پلاک خارج بکن(یه کمی لم داره یاد میگیری..)
حالا اگر درجه باک سالمه(که شک دارم) عوض بکن البته چون تجربه نداری این قسمت رو بگذار برای برقکارت تا خودش انجام بده..
اگر خواستی توی باک رو بشوری خوب سرو ته بکن تا آب توش نمونه و البته توی آفتاب بگذار تا حسابی داغ بشه و آبها بخار بشن..البته اگر زیاد کثیف نیست با یه مقدار از همون بنزین هم میتونی این کار رو بکنی..اگر کسی کمکت باشه بهتره هر چند که کسی نبود کمکم بکنه!!
همه این کارها رو برعکس انجام بدی دوباره باک بسته میشه.
مرسی کامارو جان ممنون.
برای این گفتم بنزیناش به درد نمیخوره چون توش پر آشغاله.
ولی یه راه یاد گرفتم که آشغال هاش رو در بیارم.
محمد حتما آشغال بیشتری خاک و این چیزا هستش دیگه میتونی واسه نجات بنزین
یه توری خیلی ریز پیدا کنی از اون رد کنی بنزین رو .آشغالام کمتر میشه
بعدشوم یه سوال ؟
مگه این در باک آمریکاییها توری چیزی نداره؟
اگه نداره میشه یکی ساخت که آت آشغالای بزرگ نرن تیو با اینکه همه میدونیم توی بنزین مملکت ما کلی خاک و رسوبات فلزی هستش.
یه چیز دیگه
محمد تو که داری باک رو باز میمنی یه چیکی بکن ببین سوراخی ترکی چیزی نداره
ببر بده یه باک سازم بهش نگا کنه یا اینکه بده توش رو کارواشی بشورن توش که نمیشه رنگ زد ولی کاش میشد توش رو باز کرد و قشنگ هر چی اکسد شده رو پاک کرد از توش.
در مورد لاستیک هم بگرد یه دست رینگ آمریکایی 15 پیدا کن اگه این لاستیک های بابا بزرگت خوب بودن اونا رو بنداز روش.
رامین به نظرت رینگ فابریکش بهتر نیست؟یه دور رینگی و کاپ وسط هم براش میخرم.
تازه یکی از دوستام برای موستانگش رینگ و لاستیک خرید الان تو دست انداز گیر میکنه به گلگیر مثل سگ پشیمونه.
چشام داره سیاهی میره.....چند ساعته که از اول تاپیک دارم میخونم تا الان.........
خیلی جالب بود.
بالاخره به کجا رسید کار ماشینت؟
سلام بر همه و البته بر Diego !
از کدوم قسمت بیشتر خوشت اومده؟؟؟
آلان کار به اینجا رسیده که به کسری بودجه خورده... ):
چه شعر جالبی....این وصف حال یه عاشقه....
محمد منم میدونم خیلی خوبه رینگای خودشم که حرف ندارن
پس حالا خودت تصمیم بگیر
راستی محمد رینگ 15 مال کدوم ماشینه آخه بیویک داره و کاپریس انگار؟نه؟
پس فعلا دنبال لاستیک نباش چون صافکار نقاشی داری هزار تا چیز دیگه که لاستیک رو خراب میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)