صلوات بفرستيد شبه جمعه اي.
حالا وارد بازار بشه فکر کنم قیمتش خیلی ... باشه.
تجربه نشون داده سیاست قیمت گذاری گوشیهای اس ای افتضاح هست و گوشی رو حروم میکنه. یعنی اولش قیمتس خیلی بالاست ( مثل همه گوشیها ) ولی همینطوری هم بالا میمونه و زود افت نمیکنه. و برا همین موقعی که گوشی برا خودش ابهت داره کمتر کسی میخره با اون قیمت کذاییش! بعد که دیگه از مد افتاد یک دفعه با کله! قیمتش افت میکنه ولی دیگه اون موقع کسی نمیخواد بخره!! مثل W960 و ...
عزیز من گفتم نظر ، یعنی یه چیز شخصی!! پس یه چیز قطعی نیست!!
مقایسه تخصصی بین یه گوشی که خیلی وقته اومده و فریمور جدید واسه ش اومده با گوشی که هنوز نیومده و نسخه پروتوتایپه اصلا معنی نداره (تازه این نسخه ای که دست آقا پیمان بوده نسبت به گوشی که GSMArena دو سه ماه پیش آزمایش کرده بود قدیمی تر بوده!!)
الان نمیشه مثلا سرعت گوشی کیفیت عکس صدای اسپیکر کنتراست صفحه نمایش و کلی چیز دیگه رو مقایسه کرد و فقط میشه یه نظر کلی داد. برداشت منم از جواب پیمان به سوال من با توجه به همین شرایطه
از اون پست من به چیزی که میخواستم رسیدم!!
اصلا هم انتظار نداشتم آقا پیمان بیاد بگه ساتیو بهتر از اچ دیه یا ...
من خودم برای خرید گوشی بعدیم از مدت ها قبل بین اچ دی و ساتیو مردد بودم و اخبار هر دوتا رو کامل دنبال میکردم ولی آخرش به ساتیو رسیدم که کاملا نظر شخصیه
طراحی ساتیو رو خیلی بیشتر دوست دارم و اینکه با تاچ ویز سامسونگ راحت نیستم و Home Screen ساتیو رو بیشتر دوست دارم.عکاسی هم برام مهم بود. مطمئنا یکی دیگه دقیقا برعکسه منه و کاملا طبیعیه!!
و بر اساس همین خواسته ها سوال کردم و به جوابی هم که خواستم رسیدم و برای خرید ساتیو مصمم تر شدم!!
حالا اینکه صفحه نمایش اچ دی بزرگتره و کیفیت بهتری داره ، تاچش حساس تره ، اچ دی فیلمبرداری میکنه و ... رو که همه میدونن
در کل هر کسی با توجه به خواسته ها و سلیقه ها گوشی ای که میخواد میخره!! حداقل خودم اینقدر احمق نیستم که به خاطر تعصب برم ساتیو بخرم که مثلا سامسونگ نخریده باشم!! چون هم خودم و هم جیبم رو دوست دارم!!
حالا هر وقت سونی اریکسون مال کشورم شد ، سهامش مال بابام شد ، بابت تبلیغاتش حقوق گرفتم یا کلهم چیزی از تبلیغات ، خریدن کوکورانه و از روی تعصب ، کل کل با طرفدارای بقیه برندها تو این فروم و فروم های دیگه به من ماسید میرم هر پشکلی که سونی اریکسون زد میخرم و به به و چه چه میکنم واسش تبلیغ میکنم!!
تا اون موقع خودم و جیبم اولویت داره! حالا اگه کسی نظرش غیر اینه و متعقده که دارم شر میگم بگه شر میگی ...
آقا بحثی نیست .. مقایسه کردی تموم شد رفت پی کارش دیگه ادامه ندید .. اونچیزهایی رو مقایسه میکنن که شرایط یکسان داشته باشه.. گوشی سامسونگ الان چند ماهه تو بازاره یکی دو تا آپدیت فریمور اومده براش رو با گوشی که در مرحله تسته پورتوتایپه اونم قدیمی مقایسه کار درستی نیست .. در حد اطلاع بد نیست ولی در حد کل کل ارزش نداره .. اینقدر هم کل کل بیخود نکنید وقتش شد خبرتون میکنیم . ما تجربمون تو این کارها زیاده
اینقدر هم تعصب رو این چیزهای بیخود نداشته باشید راه به جایی نمی برید ! با هر چهار طرفه روی سخنم![]()
سخني چند از پير دير SE.
راست ميگه حميد ديگه.
بزاريد نسخه اصلي بياد اون موقع ميشه قضاوت كرد.
آخه رو میز هیچ پسری اینقد کرم این جور چیرا نیستمیگم رو چه حسابی حالا به من گفتی خانوم؟؟؟!!!! اسم من پیمان هستش
اختیار داری آقا سعید. چرک لا ...یم.راستی این سعید بارسا کارش تو کل کل خیلی درسته ها
پروندش پر پره چندین بار هم تا مرز ... پیش رفته و برگشتهشما سروری
آقا مقایسه کردتمام شد و رفت. اون هرچی بگه درسته ولی ما حق نداریم بگیم درسته فلان گوشی از فلان گوشی که هنوز از نزدیک ندیدیمش بهتره. اون هر 2تاشو دیده پس میتونه نظر بده. هر کی هم از SE در مورد باطری نظر داد گفت طبق شواهد و سوابق. ok شد؟ دیگه بیخیال شید که حوصله ندارم. احترام پیشکسوت رو نگه دارید. به بهراد و حمید میگمامنم گفتم مقایسه کنید ایرادی داره ؟ !![]()
راست میگه بنده خدا,هرچی نباشه ازما چندتا بیشتر گوشی شکونده.
فکر کنم دقیقا 1ماه دیگه رلیز میشه,درسته؟
بلی
زمانی که خود سونی اریکسون برای ریلیز ساتیو و آینو و یاری گفته بود 28 سپتامبر بود ...
سلام به همگی
به جز سامسونگ satio یه رقیب خفن دیگه هم داره
Nokia N900
به جز دوربین از همه نظر از SAtio سرتره . من که تا الان تعصب خاصی رو سونی داشتم امروز که این گوشی رو دیدم Satio از چشمم افتاد .
پخش DVd ، کیبورد ، سیستم عامل Maemo که اپن سورسه ،HSPDA 10 mbps از امکاناتشه که هیچکدومشونو Satio نداره . مخصوصا این که اپن سورسه رو دیگه نمیشه کاریش کرد .
نظر شما چیه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)