تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 97 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

به نظر من همه چیز جور در میاد اگه این تئوری رو در نظر بگیریم:
    رشد بیش از حد قارچ یا میکروب یا باکتری یا هر میکروارگانیزم دیگه ای ===> مشکلات گوارشی نا شناخته===> عدم تشخیص از طرف متخصص گوارش===> مشکلات عصبی و روانی===> نا امیدی از درمان.

خوردن آنتی بیوتیک یا قطره ضد قارچ یا کلا کم غذا خوردن و روزه گرفتن (که باعث میشه غذای کمتری برای تغذیه میکروارگانیزم تامین بشه) ===> کاهش موقتی رشد میکروارگانیزم===> کاهش موقتی علائم===> احساس غلط درمان شدگی.
    الان من 5-6 روز هست که حالم خیلی بهتره - شاید تا 90% بهتر از قبلم - هر از گاهی اینحوری میشه - هیچ قرصی هم نخوردم اینبار ! یعنی این قارچا دارن استراحت میکنن ؟ - رژیم غذایی خاصی هم ندارم - ورزش هم نمیکنم - فقط گاهی همون پرشی که بهتون گفتم اونم کم انجام میدم و اینکه غذا رو اروم میخورم . البته میدونم اینا دلایل اصلی نیست و فقط کمک کننده هست . یعنی این قارچا دارن استراحت میکنن ؟
    ببین انقدر علت میتونه داشته باشه که تو امروز گفتی به علت قارچ هست این مشکل - دو روز دیگه میای میگی علت اصلی عصب های معده و رودس - 3 روز دیگه باز نظرت عوض میشه ... واقعا هر چیزی میتونه باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

الان من 5-6 روز هست که حالم خیلی بهتره - شاید تا 90% بهتر از قبلم - هر از گاهی اینحوری میشه - هیچ قرصی هم نخوردم اینبار ! یعنی این قارچا دارن استراحت میکنن ؟ - رژیم غذایی خاصی هم ندارم - ورزش هم نمیکنم - فقط گاهی همون پرشی که بهتون گفتم اونم کم انجام میدم و اینکه غذا رو اروم میخورم . البته میدونم اینا دلایل اصلی نیست و فقط کمک کننده هست . یعنی این قارچا دارن استراحت میکنن ؟
    ببین انقدر علت میتونه داشته باشه که تو امروز گفتی به علت قارچ هست این مشکل - دو روز دیگه میای میگی علت اصلی عصب های معده و رودس - 3 روز دیگه باز نظرت عوض میشه ... واقعا هر چیزی میتونه باشه
    آره، نمیگم 100 درصد از قارچه، اگه اینطوری بود دلیلش پیدا میشد و یه هدف و جهتی بهمون میداد. گفتم علائمی که این قارچه ایجاد میکنه خیلی به علائم (حداقل من) نزدیکه. بهبودی موقت رو هم میشه به مصرف کمتر قند و نشاسته و عمل دفع خوب توی این چند روز (که باعث میشه جمعیتشون کم بشه) نسبت داد.

یه چیزی رو نمیدونم، دفع نامنظم باعث افزایش زیاد جمعیتشون میشه یا افزایش زیاد جمعیتشون، دفع رو نا منظم میکنه! (یا هیچ کدوم، یا هر دو ).

شما میتونید الان دو لیوان شیر و شکر یا دو تا بستنی (که هم شکر داره هم شیر، و بسیار غذای خوبی برای قارچهاست) میل کنید و تاثیر منفیش رو ببینید. شاید دکتر ها به اشتباه بگن شما ممکنه تا حدی به لبنیات حساسیت داشته باشید و کلا لبنیات نباید مصرف کنید.

کاری که دوست دارم بکنم اینه که مثل تئوری مولکولی یه جوری این مشکلات رو توجیه کنم که با عقل جور در بیاد و تا وقتی نقض نشده، مورد قبول باشه. خود مولکول و اتم رو کسی ندیده و تئوری مولکولی هم تا وقتی جواب مسائل رو میده مورد قبوله، اولین موردی رو که غلط جواب بده، دانشمندا ردش میکنن، میرن سراغ کوانتوم، استرینگ و از این جور چیزا یا تو موقعیت های مختلف، تئوری های مختلف رو قابل اعمال میدونن.
    Last edited by SLZ; 15-07-2013 at 10:23.

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

آره، نمیگم 100 درصد از قارچه، اگه اینطوری بود دلیلش پیدا میشد و یه هدف و جهتی بهمون میداد. گفتم علائمی که این قارچه ایجاد میکنه خیلی به علائم (حداقل من) نزدیکه. بهبودی موقت رو هم میشه به مصرف کمتر قند و نشاسته و عمل دفع خوب توی این چند روز (که باعث میشه جمعیتشون کم بشه) نسبت داد.

یه چیزی رو نمیدونم، دفع نامنظم باعث افزایش زیاد جمعیتشون میشه یا افزایش زیاد جمعیتشون، دفع رو نا منظم میکنه! (یا هیچ کدوم، یا هر دو ).

شما میتونید الان دو لیوان شیر و شکر یا دو تا بستنی (که هم شکر داره هم شیر، و بسیار غذای خوبی برای قارچهاست) میل کنید و تاثیر منفیش رو ببینید. شاید دکتر ها به اشتباه بگن شما ممکنه تا حدی به لبنیات حساسیت داشته باشید و کلا لبنیات نباید مصرف کنید.

کاری که دوست دارم بکنم اینه که مثل تئوری مولکولی یه جوری این مشکلات رو توجیه کنم که با عقل جور در بیاد و تا وقتی نقض نشده، مورد قبول باشه. خود مولکول و اتم رو کسی ندیده و تئوری مولکولی هم تا وقتی جواب مسائل رو میده مورد قبوله، اولین موردی رو که غلط جواب بده، دانشمندا ردش میکنن، میرن سراغ کوانتوم، استرینگ و از این جور چیزا.
    هم دفع نامنظم باعث افزایش زیاد جمعیتشون میشه هم افزایش زیاد جمعیتشون، دفع رو نا منظم میکنه - هم استرس باعث صدا میشه هم صدا باعث استرس - هم ....
    من شاید باورت نشه ولی تقریبا هر روز یک بستنی میخورم از بچگی اینجوری بود - ولی شیر اصلا نمیخورم - جدیدا یکیم شروع کردم شیر خوردن - شیر و بستنی شیری هیچ تاثیری رو صدای شکم من نمیذاره - کلا من ماده غذایی خاصی رو هنوز پیدا نکردم که رو صدای معده و رودم تاثیر بذاره - من جتی گاهی شده هیچی نخورم بازم صدا هست ...
    چه رشته ای درس خوندی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

هم دفع نامنظم باعث افزایش زیاد جمعیتشون میشه هم افزایش زیاد جمعیتشون، دفع رو نا منظم میکنه - هم استرس باعث صدا میشه هم صدا باعث استرس - هم ....
    من شاید باورت نشه ولی تقریبا هر روز یک بستنی میخورم از بچگی اینجوری بود - ولی شیر اصلا نمیخورم - جدیدا یکیم شروع کردم شیر خوردن - شیر و بستنی شیری هیچ تاثیری رو صدای شکم من نمیذاره - کلا من ماده غذایی خاصی رو هنوز پیدا نکردم که رو صدای معده و رودم تاثیر بذاره - من جتی گاهی شده هیچی نخورم بازم صدا هست ...
    چه رشته ای درس خوندی ؟
    اگه اینطوریه، میشه این فرضیه رو ریخت دور! ولی نمیدونم چرا برای من درست کار میکنه. من زبان خوندم.

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من یه روزانپزشک پیدا کردم - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - ; تو تلویزیون هم زیاد دیدمش - کسی میدونه کارش خوب هست یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

یادم رفت بگم که مصرف ویتامین میتونه کمک کنه بهتون - البته ویتامین ها رو هم نمیشه بو صورت زیاد مصرف کرد و باید کنترل شده باشه .
    قرص روی هم خیلی کمک کننده هست - کلا روی واسه بدن خیلی نیاز هست - من هنوز حالم خوب هست به غیر از 2-3 بار که رودم صدا داد ولی در کل خیلی بهترم از قبل - البته میگم , هر از گاهی خوب میشم ولی در حد 4-5 روز ولی دوباره بر میگرده اما الان شاید 2 هقته هست که خیلی بهترم - من قرص zink هم مصرف کردم قبل از این چند روز که حالم خوب باشه . شاید یکی از دلایلش همون باشه ولی هنوز منتظرم ببینم واقعا خوب شدم یا نه دوباره بر میگرده
    یادم رفت بگم که مصرف ویتامین میتونه کمک کنه بهتون - البته ویتامین ها رو هم نمیشه بو صورت زیاد مصرف کرد و باید کنترل شده باشه .
    قرص روی هم خیلی کمک کننده هست - کلا روی واسه بدن خیلی نیاز هست - من هنوز حالم خوب هست به غیر از 2-3 بار که رودم صدا داد ولی در کل خیلی بهترم از قبل - البته میگم , هر از گاهی خوب میشم ولی در حد 4-5 روز ولی دوباره بر میگرده اما الان شاید 2 هقته هست که خیلی بهترم - من قرص zink هم مصرف کردم قبل از این چند روز که حالم خوب باشه . شاید یکی از دلایلش همون باشه ولی هنوز منتظرم ببینم واقعا خوب شدم یا نه دوباره بر میگرده
    البته بعضی ها میگن که قرص zink ضرر هایی هم داره اما خیلی ها به من پیشنهاد کردن که مصرفش کنم . من قبلا هم ویتامین و ... مصرف میکردم احساس میکردم حالم یکم بهتر میشه ولی زیاد پیگیرش نشدم .
    کسی هست که با مصرف ویتامین احساس بهتری بکنه ؟
    Last edited by orp; 20-07-2013 at 15:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

البته بعضی ها میگن که قرص zink ضرر هایی هم داره اما خیلی ها به من پیشنهاد کردن که مصرفش کنم . من قبلا هم ویتامین و ... مصرف میکردم احساس میکردم حالم یکم بهتر میشه ولی زیاد پیگیرش نشدم .
    کسی هست که با مصرف ویتامین احساس بهتری بکنه ؟

ویتامین ها به من هم کمک میکرند، مخصوصا ویتامین B12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من همچنان با این بیماری دست و پنجه نرم میکنم. داروهام را مصرف میکنم کمی هم رژیم غذاییرعایت میکنم مثلا لبنیات نممیخورم از شیر بدون لاکتوز استفاده میکنم و ماست پروبیوتیک... الان حدود ۲ ماه هست که داروهای اعصاب استفاده میکنم خیلی وضعیتم بهتره. نظر دوستان را در مورد قارچ و .... خوندم. نمیتونم ردشپن کنم اما تایید هم نمیکنم چون میتونم با اطمینان بگم لااقل بیماری من از استرسه. البته منکر بیماریهای قارجی و... نمیشم و قبلا هم گفتم دوستانی کع این مشمل را دارن برن پیش متخصص گوارش اگر با داروهایی که داد خوب نشدن و دکتر هم دلیل قانع کنده ای نداد مطمتن باشین مشکل گوارش ندارین چون اگر از باکتری باشه تو آزمایش نشون میده و در آن صورت میتونید بگید مشکلتون گوارشیه اما اگر مثل بنده همه جور آزمایشی دادین آندوسکوپی کردین و.... در آخر هم دکتر گفت چیزی نیست و ورمه روده است مطمتن باشین مشکل شما عصبیه چون وقتی دستگاه گوارش سالم باشه مشکل از اعصابه. پس دوستان اول گوارش را چک کنن اگر سالم بود و دکتر جواب قانع کننده ای نداشت مثل دکترهایی که من رفتم گفتن چیزی نیست. شاید روده هات تنگه. شاید معده ات حساسه. شاید باکتری باشه. شاید غذای نفاخ میخوری. شاید ورم باشه.شاید..... اما هیچ کدوم ازاین شاید ها حتمی نشد چون من همه وزمایشی دادم رژیم غذایی خیلیییییییییی سختی گرفتم و.... اما بازم مشکلم حل نشد. الان تحت نظر روانپزشک دارم دارو مصرف میکنم و بهم قول داده ۶-۷ ماه دیگه خوب میشم. البته اگر بیشتر هم بشه بازم قبول دارم همه از استرس و اعصابه چون در حال حاضر بهترم. خوبخوب نشدم اما بهتر شدم لااقل استرسم کمتر شده. من خیلی استرسی هستم خیلییییی. به دوستانی که استرسی هستن توصیه میکنم سریعتر خودشون را درمان کنند چون مشکل اول و آخر مابه نظر بنده استرسه. موفق باشین.

ارسال شده از XPAD-2 با استفاده از تپاتالک 2

9. این کاربر از Mehdi.sasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ویتامین ها به من هم کمک میکرند، مخصوصا ویتامین B12.
    یکی از مواد غذایی سالم و مفید که البته اعتدال در مصرف آن می تواند باعث رفع مشکلات عصبی از جمله استرس و افسردگی شود، تخم مرغ است.
    گفتنی است املت و غذاهایی که از تخم مرغ در آنها به میزان زیاد استفاده می شود سرشار از ویتامین B است.
    بررسی ها نشان می دهند، ویتامین B یکی از ویتامین های ضروری بدن است که کمبود آن می تواند باعث اختلالات عصبی در مغز شود.به همین دلیل پزشکان برای رفع مشکلات عصبی و افسردگی ها گونه های ویتامین B را به بیماران تجویز می کنند.
    البته باید دقت شود تا در مصرف تخم مرغ زیاده روی نشود زیرا باعث افزایش کلسترول خون و بروز مشکلات قلبی-عروقی شود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من همچنان با این بیماری دست و پنجه نرم میکنم. داروهام را مصرف میکنم کمی هم رژیم غذاییرعایت میکنم مثلا لبنیات نممیخورم از شیر بدون لاکتوز استفاده میکنم و ماست پروبیوتیک... الان حدود ۲ ماه هست که داروهای اعصاب استفاده میکنم خیلی وضعیتم بهتره. نظر دوستان را در مورد قارچ و .... خوندم. نمیتونم ردشپن کنم اما تایید هم نمیکنم چون میتونم با اطمینان بگم لااقل بیماری من از استرسه. البته منکر بیماریهای قارجی و... نمیشم و قبلا هم گفتم دوستانی کع این مشمل را دارن برن پیش متخصص گوارش اگر با داروهایی که داد خوب نشدن و دکتر هم دلیل قانع کنده ای نداد مطمتن باشین مشکل گوارش ندارین چون اگر از باکتری باشه تو آزمایش نشون میده و در آن صورت میتونید بگید مشکلتون گوارشیه اما اگر مثل بنده همه جور آزمایشی دادین آندوسکوپی کردین و.... در آخر هم دکتر گفت چیزی نیست و ورمه روده است مطمتن باشین مشکل شما عصبیه چون وقتی دستگاه گوارش سالم باشه مشکل از اعصابه. پس دوستان اول گوارش را چک کنن اگر سالم بود و دکتر جواب قانع کننده ای نداشت مثل دکترهایی که من رفتم گفتن چیزی نیست. شاید روده هات تنگه. شاید معده ات حساسه. شاید باکتری باشه. شاید غذای نفاخ میخوری. شاید ورم باشه.شاید..... اما هیچ کدوم ازاین شاید ها حتمی نشد چون من همه وزمایشی دادم رژیم غذایی خیلیییییییییی سختی گرفتم و.... اما بازم مشکلم حل نشد. الان تحت نظر روانپزشک دارم دارو مصرف میکنم و بهم قول داده ۶-۷ ماه دیگه خوب میشم. البته اگر بیشتر هم بشه بازم قبول دارم همه از استرس و اعصابه چون در حال حاضر بهترم. خوبخوب نشدم اما بهتر شدم لااقل استرسم کمتر شده. من خیلی استرسی هستم خیلییییی. به دوستانی که استرسی هستن توصیه میکنم سریعتر خودشون را درمان کنند چون مشکل اول و آخر مابه نظر بنده استرسه. موفق باشین.

ارسال شده از XPAD-2 با استفاده از تپاتالک 2
    منم اندوسکوپی کردم - بعد از چند وقت که دوباره رفتم پیش دکتر , اصرار کردم بهش کولونوسکوپی هم بکن گفت لازم نیست- با این علائمی که تو داری به کولونوسکوپی نیازی نیست . اندوسکوپی و ازمایش خون منم هیچ مشکلی رو نشون نمیداد ولی پیش هر دکتر گوارشی رفتم همشون یه انتی بیوتیک تو نسخشون بود بعضی ها هم انتی قارچ دادن در کنار انتی بیوتیک . بازم میگم اگه مشکل تنها استرس بود من با خوردن این داروهای یه مدت خوب نمیشد.
    الانم که حالم خوب هست نمیدونم اگه تو جمع هایی که قبلا قرار میگرفتم دوباره قرار بگیرم ایا استرس باعث میشه مشکلم برگرده یا واقعا بهتر شدم . چون من الان چندین وقت هست که با همه دوستا و اشناهام قطع رابطه کردم حتی تا اونجا که بتونم گوشیم رو هم خاموش میکنم که کسی زنگ میزنه نیاز به جواب دادنو ... نداشته باشم . فعلا سعی میکنم یکم دیگه این روند رو ادامه بدم تا چجوری میشه ... ولی شدیدا نفخ پیدا کردم ! خیلی عجیب هست !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •