اگه پروداکت کدو عوض کنم میتونم با خود گوشی دوباره آپدیت کنم؟؟؟
آخه من شنیدم که اگه عوض بشه دیگه گوشی بالا نمیاد که بشه با خود گوشی آپدیت کرد
حالا این حرف صحت داره
اگه پروداکت کدو عوض کنم میتونم با خود گوشی دوباره آپدیت کنم؟؟؟
آخه من شنیدم که اگه عوض بشه دیگه گوشی بالا نمیاد که بشه با خود گوشی آپدیت کرد
حالا این حرف صحت داره
ورژن 1.04 نسخه رسمی نیست...منم تو پست 1 قرارش نمیدم...ضمن اینکه فقط رو FP2 جواب میده...
1- اونو پاک کن...اینو نصب کن:
پچ هارو از E:/Patches بردار که بعد جایگزین کنی...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- گوشی هک شده...مطمئن باش...با سوییچ کردن بین دو حالت میتونی تو فایل های سیستمی تغییر ایجاد کنی...
3- خیر...فقط حدود 10 بازی رو میتونید فول نصب کنید که لیستش تو بخش N-Gage هست...
شاد باشید
یونس ! آقا یونس
هیچ میدونستی تو چه قد خوبی
این رام پچره نصب شد و اجرا هم میشه .
مرسی آقا یونس
اینجا جاش نیست...تو بخش برنامه ها درخواست بده...
تو CDگوشیت هم باید باشه...
شاد باشی
سلام آقا یونس
اون 10 تا بازی رو که رو N96 فول اجرا میشد ، بدون هیچ مشکلی نصب و اجرا کردم . دستت درد نکنه
حالا دو تا سوال داشتم :
1. آقای اماستیاف رو که که میشناسید. ایشون هم مثل منN96 دارن ولی تونسته بودن بازی ONEرو که جزء این 10 تا بازی نیست ، به طور فول اجرا کنن!
میشه به من هم بگید چه جوری میتونم بازی one را رو گوشیم به صورت فول داشته باشم ؟
2. در مورد برنامه رام پچر یکم توضیح میدید؟ میدونم که اگه آبی باشه فعاله و اگه سبز باشه غیر فعال ،ولی نمیدونم از این برنامه کی باید استفاده کنم ؟ و تازه، بین اون سه تا گزینه که داره
( N96open4all / installserver fp2 /installserver-N96 ) کدامیک را باید فعال (apply) کنم ؟
بازم مرسی
سلام
به سلامتی...
1- اونو من بهش اکتیویژن کد دادم تا بازی رو فعال کنه...الان بازیه مصطفی کاملا" قانونیه و کرک نشده...کد هم دیگه گیر نمیاد...
2- اون پچ اینستال سروری که از تاپیک مخصوصش دانلود کردی رو یه بار apply کن...open4all هم واسه اینه که بتونی تو فولدر های سیستمی دستکاری کنی..البته از رو اصول...: دی
شاد باشی
آقا یونس آیا با این روشی که در پاییت paste میکنم میشه بازیهای جدید مثل one و evil رو به صورت فول بازی کرد ؟خلاصه یعنی ارزش این را دارد که این را دوباره روی گوشیم امتحان کنم؟(گوشیم میتواند اون 10 تا بازی را اجرا کند و هک شده)
بالاخره با هک شدن سیستم FP2 توسط هکر گرامی جناب Drakkarious امکان نصب بازی های N-Gage 2 بر روی N78 و N96 و دیگر گوشی های جدید نوکیا FP2 فراهم شد. با ارایه این روش جدید هک گوشی که به روش Drakkarious معروف است می توان بازی های انگیج را بر روی تمام گوشی های OS نوکیا نصب کرد.
شرکتنوکیا هم ورژن جدید کلاینت انگیج خود را وارد بازار کرد که بشیاری از باگ ها و ایرادات ورژن قبلی برطرف شده است ولی تنها مشکل آن یه سری محدودیت های امنیتی جدید نوکیا بر روی این ورژن بود که به لطف گروه هکر BinPDA این مشکل حل شد و با نام N-Gage Fixes v1.10 (1318) BiNPDA سازگار با تمامی گوشی های S60v3.x Os9.x نوکیا آماده دانلود کردن می باشد.
دوستانی که از ورژن قبلی کلاینت استفاده کرده اند برای جایگزینی این ورژن برنامه تنها کافی است :
ابتدا برنامه N-gage installer v1.10 را بر روی ورژن قبلی نصب کنید
پس از نصب آن شروع به نصب N-gage Fixes کنید
سپس N-gage patch را نصب کنید.
این 3 برنامه را می توانید از لینک زیر دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش نصب بازی های N-Gage 2 روی N78 و دیگر گوشی های FP2 (در لیست آخر مشاهده می کنید)
اول از همه باید گوشی شما هک بشه . برای این کار باید از روش Drakkarious یا همون HelloCarbide معروف که قبلا فقط برای FP1 و Pre-FP1 بود ولی با تلاش دوستان هکر امکان هک کردن FP2 هم فراهم شده استفاده کنید .
1-از لینک رپیدشیر بالا کلاینت N-Gage رو ، روی گوشیتون نصب کنید .
2-X-Plore رو هم باید داشته باشید. می توانید از (( اینجا )) دانلود کنید.
3-(( این )) فایل را هم دانلود کنید.
4-طبق آموزشی که هم به صورت متنی و هم تصویری در پی سی کلیک مشاهده می کنید مراحل رو دنبال کنید .
آموزش متنی :
1. X-Plore رو اجرا کنید دکمه "0"رو از صفحه کلید بزنید و هر چهار گزینه اول رو تیک بزنید اگر قبلا اینکار رو انجام داده اید نیازی به تکرار نیست
2. بدون بستن X-Plore به منو برید و برنامه HelloCarbide رو اجرا کنید
3. داخل برنامه HelloCarbide گزینه Options و Menu1 و Yes رو انتخاب کنید ( گزینه ی Yes گزینه ی سمت راست خواهد بود )
4. به X-Plore برگردید و از مسیر C:\----.rar فایلهای CProfDriver_SISX.ldd و installserver.exe در مسیر c:\sys\bin از حالت زیپ خارج کنید (extract) کنید و Overwrite All رو Yes کنید .
5. گوشی رو توسط برنامه ی X-Plore و از منوی Tools ریستارت کنید .
6. روی برنامه ی CapsOff کلیک کنید .
7. از دنیای بازی های کرک شده ی N-Gage 2 لذت ببرید !
آموزش تصویری :
و اما نحوه ی Landscape کردن (نمایش افقی) بازی های انگیج برای تمامی گوشی ها :
(( این )) فایل را دانلود کنید. در آن یک سری فایل تکست هست . بگردید دنبال اسم گوشیتون بعد آن را به 20001079 تغییر نام دهید و در مسیر C:\private\10202be9 کپی کنید.
-------------------
Devices list:
Pre-FP1 devices:
-------------------
Nokia N77
Nokia E61i
Nokia E65
Nokia N93i
Nokia N91 8GB
Nokia E62
Nokia E50
Nokia 5500
Nokia N93
Nokia N73
Nokia N80
Nokia N71
Nokia N92
Nokia E70
Nokia E60
Nokia E61
Nokia 3250
FP1 devices:
---------------
Nokia 6124 classic
Nokia N82
Nokia N95-3 NAM
Nokia E51
Nokia N95 8GB
Nokia N81
Nokia N81 8GB
Nokia 6121 classic
Nokia 6120 classic
Nokia 5700 XpressMusic
Nokia 6110 Navigator
Nokia E90 Communicator
Nokia N76
Nokia 6290
Nokia N95
FP2 devices
-------------
Nokia 5320 XpressMusic
Nokia N78
Nokia N96
Nokia 6210 Navigator
Nokia 6220 classic
Specific devices
-------------
Nokia 3250 v4.14
Nokia 3250 v4.60
Nokia 5500
Nokia E50
Nokia E51
Nokia E61
منبع ما: p30click.ir
این روش واسه عهد تیر کمون شاهه...جواب هم نمیده...پستتم به زودی پاک میشه...اینا جاش اینجا نیست...باید تو بخش انگیج مطرح میکردی...
شاد باشی
آقا یونس
اینجوری که به نظر میاد من هیچ راهی برای داشتن بازی کامل one ندارم
میشه حدودا بگید کی برای گوشی من(N96 ) ،هک یا روشی که بشه این بازیهارو بازی کرد میاد؟
ممکنه تا دو ماه دیگه هم نیاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)