سلام
تست کردم میشه.
سلام
تست کردم میشه.
سلام
ممنون،آخرش به کوکی جون رسیدم
1.نه پخش نمیکنه،یه بار یه ام پی 4 لینکشو گذاشتن من ریخنم ساپورت نکرد ولی همونو با یه کانورتور استاندارد موبایل کانورت کردم پخش کرد ولی divx فکر نکنم.
2.بازیا یه خودش با شتاب سنجه و لمسیه.ماشین سواری فکر نکنم داشته باشه روش.باید بازیایه مخصوص خودشو بریزی تا از شتاب سنج و تاچ بودنش تو بازی استفاده کنی.
عکس هم چند صفحه قبل با گوشی انداختم میتونی بری ببینی البته لینک گذاشتم.
خواهش میکنم.
سلام kalepook جان .
این لینک بازی high speed 3d هست که بنظر جالب انگیزناک میومد . لطف میکنی دانلود و تستش کنی و نتیجه رو از لحاظ کنترل بازی و همچنین عملکرد شتاب سنج کوکی بگی .
حجمش هم حدود 1 و نیم مگ هستش .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمت گرم
الان تست کردم صدای کوکی و 6500،خوب در یه حد بودن ولی 6500 صداش بم بود نسبت به کوکی هم کیفیتش پایین بود،بازم باید با گوشیهای دیگه کیفیت تست بشه،بلندیش که بلنده ولی باکیفیت اگه اسپیکر جدا داشت چه میکرد.![]()
سلام
اجرا کرد،ولی چون رزولیشنش نمیخورد بی کیفیت بود،شایدم گوشی جواب نداد،ولی ربطی به تاچ یا شتای سنجش نداشت،بازیایه خودش با حرکت گوشی انجام میشن یا با لمس صفحه گوشی.
خواهش میکنم.
گزارشات ویوتی تو اینباکس میره ولی کوکی جدا تو گزینه سنت یه مهر میخوره که دلیوری شده.
Last edited by kalepoook; 07-05-2009 at 11:25.
عزیز
میشه ادرس دقیق جائی که گوشیتو ازش گرفتی بدی ... اگه شماره تلفن مغازه رو هم داشته باشی که چه بهتر راستی رنگ طلائی هم داشت ؟؟؟
ممنون
عزيز، ويوتي MMS ميفرسته ولي EMS را نشون ميده ولي نميفرسته...
در مورد دومي دقيقا درسته، توي Inbox دليوري مياد...
سلام
برای شما پیغام دادم خصوصی،خواهش میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)