دوست عزیز ممکنه دلیل قانع کننده بیارید چون من میخوام دل 19 این شرکت بگیریم
یا سامسونگ1933 را پیشنهاد میکنید
دوست عزیز ممکنه دلیل قانع کننده بیارید چون من میخوام دل 19 این شرکت بگیریم
یا سامسونگ1933 را پیشنهاد میکنید
پیشنهاد میکنم اگه واسه چشمات ارزش قائلی وقت بزار خوب مطالعه و تحقیق کن تا بعدا مثل من پشیمون نشی
اول از اول تا آخر این فورم رو بخون
دوم در نظر بگیر چه کسانی دفاع میکنند و چه کسانی نقد میکنند و چه کسانی رد میکنند.
سوم کار از محکم کاری عیب نمیکنه
چهارم پولت رو بیشتر کن 22 بردار
پنجم به گارانتی ال جی مادیران توجه کن و تحقیق کن ببین چه قدر از بقیه برندها سره
ششم اینها نظر شخصی منه
امید وارم مانیتور خوبی خرید کنی و امید وارم با رضایت کامل این فورم رو ترک کنی
شاید وضوح بالاتر بهتر باشه ـ 2261 یا امثالش.
والا فعلا به نظر می اد v22 و 2261v انتخاب خوبی باشه. فروشنده aoc خیلی بد رفتار کرد اولش گفت لب تاب بیار تست کن بعدش وقتی رفتیم بخریم دبه کرد حتی حاضر نشد تستش کنه ببینیم روشن می شه یا نه. فعلا دست نکه داشتم . ولی احتمالا lg بخرم. تستش تو سایت زیر از مدل 30000:1 آن بهتر بوده تازه 16:9 هم هست و 1080p . از aoc v22 verfino هم خیلی تعریف شده ولی این جا تو شیراز ندارن و می گن اگر مطمئن باشیم می خرید برا تون سفارش می دیم. خوب lcd هم بدون دیدن تصو یرش که نمی شه خرید. البیه این lg ها یک کم رنگ قرمزش می زنه.در ضمن من شنیدم این مدلی که مادیران ارائه می کنه چینی هست ولی به اسم پنل اندونزی میده . یعنی پسوند PF را آخرش اضافه می کنه.(w2261v-pf). حالا اگر خودم این رو خریدم بررسی کامل می کنم و این جا اعلام میکنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما كاملا اشتباه ميكنيد؟
پس چرا من كا750 را ديدم كه موند زير تاير پيكان و هنوزم كار ميكنه؟
چرا كا320 ديدم كه به عنوان چكش ازش استفاده ميكرد يه نفر؟
و چرا كا800 خودم كه نزديك 2 سال داشتمش و هزار بار فلش كردم و هك كردم و از دستم هم افتاد و يه بار كوبيدمش زمين ولي هيچي نشده و هنوز كار ميكنه؟
اين از اين
و امادر مورد ال جي و يا سامسونگ
زياد مطمئن نباش
چون كه اونا هم همشون ساخت ايران و يا مونتاژ ايران هستند
بگير من تازه خريدمش
خيلي خفنه ...
اگر به aoc اطميناننداري برو LG2261 بگير
هم قيمتشون يكيه تقريبا و هم مشخصاتشون تقريبا يكين
دوستان عزیز من نه نماینده مادیرانم و نه تبلیغ کننده AOC . الان دقیقا 4 ماهه دو مانیتور AOC مدل 2230 و
203 Vw دارم و از ساعت 10صبح تا 9 شب (حدودا روزی 9-8 ساعت) روشنه و کار میکنه شدیدا از هردوشون راضی هستم . 15-14 فقره هم برای دوستان خریدم همگی هم قبلا 17 اینچ الجی و یا سامسونگ داشتن و یا باهاشون کار کرده بودن یه نفر نشد بیاد بگه از کیفیتش ناراضیه و یا مانیتورش معیوب شده باشه. جالب اینکه چند نفر که حرفه ای بودن و روی تصویر مانیتور خیلی حساس از کیفیت تصویر و زاویه دید عالی این مانیتور متحیر شدن (با امکانات اضافیش کاری ندارم) و فکر نمیکردن با پرداخت 170 هزار تومان یه مانیتور 20 اینچ ال سی دی با این کیفیت و یکسال گارانتی مادیران داشته باشن . فقط یه مورد پیکسل سوخته داشتم که روز بعد نمایندگی تعویضش کرد.
توصیه میکنم دوستانی که به این مانیتور اعتماد ندارن از برند الجی و سامسونگ خریداری کنن .
موفق باشید![]()
2230 که قیمتش 230 تومن است نه 170 تومن![]()
یک سوال برای من پیش امده
اونایی که 22 اینچ دارن جواب بدن
من از چند نفر پرسیدم میگن
22 اینچ بدرد نمیخوره برای کار کردن و فقط بدرد فیلم میخوره
درسته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه من 50 درصد برای کار میخوام و 50 درصد هم برای فیلم و بازی
مدل 203 Vw+ رو گفتم 170 تومان .![]()
البته من تازه 22 اینچ خریدم
اما به نظر من هم به درد فیلم میخوره و هم به درد کار
البته من HP گرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)