تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 82 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    من یه هارد اکسترنال توشیبا یو اس بی 3 از مالزی سال 90 خریدم دیروز دادم به یکی از دوستام الان که بهم پس داده باید با دست اون قسمتی که کابل به هارد می خوره بکشم بالا تا هارد وصل بشه و یه چیزی بذارم زیرش تا وصل بمونه فکر کنم برد داخلی رو شکونده راهی هست که بشه درستش کرد ؟ با یه کابل دیگه هم امتحان کردم درست نشد چیکار باید بکنم الان ؟ نسوزه هی قطع و وصل میشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

هارد اکسترنال من (seagate 500gb) مدتها با پسوردی که از طریق بیت لوکر گذاشته بودم کار میکرد بعد از چند وقت اخطار زیر رو داد و باز نشد

BitLocker Drive Encryption failed to recover from an abruptly terminated conversion.
    This could be due to either all conversion logs being corrupted or the media being write-protected.

بعد از این هاردو به ویندوز اکس پی وصل کردم کهدرخواست فرمت داد و من کوئیک فرمت کردم.
    آیا امکان بازگردوندن اطلاعات هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام
    من میخوام یه هارد اکسترنال 1 یا 2ت بخرم شما چی پیشنهاد میدید؟
    سرعت و ضد ضربه برای من خیلی مهمه

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من میخوام یه هارد اکسترنال 1 یا 2ت بخرم شما چی پیشنهاد میدید؟
    سرعت و ضد ضربه برای من خیلی مهمه
    سلام .

1. قبل از هر چیزی دقت کنید که هارد دیسکها با توجه به اجزاء ظریفی که دارند بایستی با دقت نگهداری و استفاده کرد . ضد ضربه بودن این هارد دیسکها بیشتر در زمانی مطرح هست که در حالت non operating هستند . ضربه دیدن هارد و یا حتی جابجا کردن در زمانهایی که روشن هست میتونه آسیبهای جبران ناپذیر به آن وارد کند .

2. اکثر هاردهای اکسترنال ضد ضربه در بازار از انواع پرتابل و حداکثر حجم این مدلهای ضد ضربه یکترابایت هستند . از برند adata مدل SH14 یا HD710 و از برند silicon power مدل Armor A80 یا Armor A15 میتونید انتخاب کنید .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام .

1. قبل از هر چیزی دقت کنید که هارد دیسکها با توجه به اجزاء ظریفی که دارند بایستی با دقت نگهداری و استفاده کرد . ضد ضربه بودن این هارد دیسکها بیشتر در زمانی مطرح هست که در حالت non operating هستند . ضربه دیدن هارد و یا حتی جابجا کردن در زمانهایی که روشن هست میتونه آسیبهای جبران ناپذیر به آن وارد کند .

2. اکثر هاردهای اکسترنال ضد ضربه در بازار از انواع پرتابل و حداکثر حجم این مدلهای ضد ضربه یکترابایت هستند . از برند adata مدل SH14 یا HD710 و از برند silicon power مدل Armor A80 یا Armor A15 میتونید انتخاب کنید .
    متشکرم بابت راهنمایی
    من هم مد نظرم در حالت non operating تا روشن بودن
    من چون علاقه بیشتری به 2ت دارم واین که منبع تغذیه مجزا نداشته باشه (فقط USB) خیلی برام مهمه و همینطور گارانتی خوب و معتبری داشته باشه
    میتونید تو همچین رنجی یه برند خوبی رو بهم پیشنهاد بدید البته سرعت هم مد نظر قرار بدهید
    در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم
    هارد ها مشخصه خاصی باید داشته باشه؟از نظر سرعت میگم
    Last edited by mr-hamed; 30-07-2013 at 20:30.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متشکرم بابت راهنمایی
    من هم مد نظرم در حالت non operating تا روشن بودن
    من چون علاقه بیشتری به 2ت دارم واین که منبع تغذیه مجزا نداشته باشه (فقط USB) خیلی برام مهمه و همینطور گارانتی خوب و معتبری داشته باشه
    میتونید تو همچین رنجی یه برند خوبی رو بهم پیشنهاد بدید البته سرعت هم مد نظر قرار بدهید
    در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم
    هارد ها مشخصه خاصی باید داشته باشه؟از نظر سرعت میگم
    2TB پرتابل (بی نیاز به آداپتور) در بازار ایران بیشتر wd my passport هست . البته برندهای دیگری هم هستند که هارد اکسترنال پرتابل 2TB داشته باشند مثل توشیبا ولی این مدلها ضد ضربه نیستند و همچنین قیمت بالاتری هم دارند (حدود 460 هزار تومن) . از لحاظ پرفورمنس و سرعت هم مشکلی ندارند .

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

پس شما wd my passport رو پیشنهاد میدید؟چون شنیدم میگن my passport زود معیوب میشه صحت داره؟
    از نظر کیفیت کدوم برند بهتره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس شما wd my passport رو پیشنهاد میدید؟چون شنیدم میگن my passport زود معیوب میشه صحت داره؟
    از نظر کیفیت کدوم برند بهتره؟
    با توجه به اينكه 2TB پرتابل ميخواهيد انتخاب ديگري نداريد (مدلهاي پرتابل 2TB بشدت محدود هست) . از لحاظ كيفيت WD my passport مشكلي نداره بلكه نحوه طراحي و ساخت آن (مثلاً usb on board بودن) و قابليتهايي كه اين هارد داره (مثل hardware encryption) موجب ميشه در صورت خرابي شانس ريكاوري و تعمير آن نسبت به انواع عادي كمتر باشه . اگر در استفاده و نگهداري دقت كنيد احتمال خرابي كمتر هست (هيچ وقت احتمال خرابي حتي در بهترين مدل و برند به صفر نميرسه) .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام به همه دوستان من به تازگی یه هارد اکسترنال wd my passport 1 Tr usb 3 خریدم وقتی که به کامپوتر وصلش می کنم خیلی راحت جواب میده ولی به موبایلم گالگسی اس 4 9505 هستش وصلش می کنم نمی شناسه
    چون تو کامپیوتر مثله یکی از هاردها می شناسه نه مثله فلش مموری ولی وقتی فلش مموری رو وصل می کنم به گوشی سریع می شناسه ولی هارد فقط تو pc قابل شناسایه. راهی هست بتونم وصلش کنم به موبایل؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان من به تازگی یه هارد اکسترنال wd my passport 1 Tr usb 3 خریدم وقتی که به کامپوتر وصلش می کنم خیلی راحت جواب میده ولی به موبایلم گالگسی اس 4 9505 هستش وصلش می کنم نمی شناسه
    چون تو کامپیوتر مثله یکی از هاردها می شناسه نه مثله فلش مموری ولی وقتی فلش مموری رو وصل می کنم به گوشی سریع می شناسه ولی هارد فقط تو pc قابل شناسایه. راهی هست بتونم وصلش کنم به موبایل؟
    سلام .

وصل کردن هاردهای اکسترنال به گوشی موبایلها بنظرم کار درستی نیست . یکی از مهمترین علت این هست که هارد دیسکها برخلاف گوشی موبایها با توجه به ساختاری که دارند نسبت به جابجا کردن ، ضربه وارد شدن ، تکان دادن در زمانهایی که روشن هست حساس هستند و احتمال بالایی هست که آسیب ببینند . مگر اینکه تا قبل از اتمام کار با هارد اکسترنال گوشی موبایل را در جایی ثابت نگه دارید .

به هر حال قبل از هر چیزی مطمئن بشید که آیا جریان کافی به هارد اکسترنال میرسد یا خیر ؟ بعبارت دیگر آیا موتور هارد دور برمیدارد یا خیر ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •