آره دوست عزیز کار می کنه منم امتحان کردم کار می کنه وقتی p رو می زنی تصویر ی جوری تغییر می کنه (مثل اینکه به تصویر ی جلوه ی خاصی میده یکمی مات می کنه)خودتون امتحان کنید میفهمید چی می گم
آره دوست عزیز کار می کنه منم امتحان کردم کار می کنه وقتی p رو می زنی تصویر ی جوری تغییر می کنه (مثل اینکه به تصویر ی جلوه ی خاصی میده یکمی مات می کنه)خودتون امتحان کنید میفهمید چی می گم
===============================================
عزیز منم همینطور ولی میتونم پبرسم رمت چیه و باسش چنده چون من یه تیکایی رو تو بازی بازم دارم !!!
اقا شرمنده ها این سوال رو میپرسم ولی این پچ که میگین چیه منظورتون همون کرک رازو هستش ؟!!!
دوست عزیز اون تیکه ها که مشکل 90% از بازی چون روی قویترین سیستم ها هم افت فرم دیده می شه
------------
درضمن منظور از پچ کرک نیست ی فایل 32 مگی که باید دانلود کنی و بعد اونو در مسیری که بازی رو نصب کردی بریزی اجرا کنی
سلام محسن جان
اگه این پچ همون پچ اصلیه، پس چرا موقع بازی کردن با دسته مشکل دوربین دارم؟
شما باید پچ رو اجرا کنید , خودش محل فایلا رو شناسایی میکنه و تموم
lمشکل دوربین رو با کرک باید حل کنید ! البته با پچ حل میشه !اگه این پچ همون پچ اصلیه، پس چرا موقع بازی کردن با دسته مشکل دوربین دارم؟
اول کرک بعد پچ کنید!
یه دوست دیگه هم گفته بود که "این بازی به CPU خیلی احتیاج داره" ! و قبل ترش هم یکی گفته بود که "فقط کارت گرافیک"! اما این بازی به همه چیز نیاز داره! اما حتی روی بهترین سیستم هم تا آخرین حدش (اونطوری که تو PS3 اجرا شد) اجرا نمیشه چون درسته بسیار بد پورت شده اما انصافا اون چیزی که من توی PS3 دیدم همون موقع فهمیدم که توی کامپیوتر باهاش مشکل پیدا میکنم. اصلا یکی از دلایلی هم که تا حالا Emulator (شبیه ساز) PS3 نیومده همینه. بالاخره یه PS3 چیزی گفتن!
این پچ کار خاصی نمیکنه تازه واسه بعضیا بدترش هم میکنه!
برای بیشتر از بعضی ها هم تاثیر خوبی داره !
واسه ما نه تاثیر داشت ، نه بازی رو خراب کرد !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)