کاش هوای برفی و بارانی هم تو بازی وجود داشت
کاش هوای برفی و بارانی هم تو بازی وجود داشت
اون وقت علاوه بر اینکه قاتی باقالیها میشدی هیچ قاتیه چیزای دیگه هم میشدی...........![]()
با اين كرك بازي درست ميشه؟با كرك قبلي كه يكي از دوستامون گزاشته بودن درست نشد.
لينك بالا هم برا من ف ي ل ت ر هست.
دوستانی که بعد از race اول بازیشون هنگ می کرد این فایلو دانلود کنید مشکتون 100% حل میشه:
بعد از دانلود فایلها رو در فولدر system در محل نصب بازی کپی / پیست کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by amita; 22-12-2009 at 23:37.
زمانی رو شیشه جلو آب میریزه که شما ...از دوربین داخل خودرو بازی کنید...برا یه لحظه هنگ میکنی...
و جالبیش اینه که آب هم فیزیک خاص خودش رو داره....
موقعی که با سرعت از توش رد میشین....تمام شیشه گلی و خیس میشه...اما وقتی سرعتت پایینه یه مثلا یه لاستیکت میره تو آب...فقط همون قسمت آب خورده خیس میشه
.......
برا اون دوستمون که گفتن چطوری فرمون بدن....باید بگم ....حتما انیمشین cars رو نگاه کن...
آخه اونجا دستوری میده که میفهمی چی کار کنی
برای پیچیدن تو مسیر خاکی( این دستور العمل در واقعیت نیز کاربرد دارد) .... قبل از رسیدن به پیچ و به نسبت سرعتی که دارید..سعی کنید به سمتی که پیچ پیچیده...فرمون رو بچرخونید ( بعضی وقتها که پیچ خیلی بسته است یا U هست...باید از دستی هم کمک بگیرید) ...تا سر ماشین به سمت پیچ بچرخه....زمانی که سر خودرو هم راستای پیچ شد...سریعا فرمون رو مخالف پیچ بچرخونید( به قول اون ماشینه توی انیمشین ماشینها : وقتی پیچ به سمت راست رفت...تو به چپ به پیچ ...و بالعکس)
خودروی شما الان وارد پیچ شده و شما لزوما فرمون رو باید مستقیم بگیرید و پا رو تا جایی که میشه بکنید تو موتور تا بوی جوراب هاتون بلند بشه( کنایه از گاز دادن)
موفق باشید راننده های رالی
اه اه اینم شد بازی
اخه هیچکس نمیاد ازش انتقاد بکنه مثلا بگه گرافیکش پایینه یا صداگذاریش مشکل داره فقط همه میگن چرا وقتی از توی اب میریم اب روی شیشه میریزه , فکر کنم این بزرگترین اشکال بازیه.
از اونجایی هم که خیلی از این بازی بدم میاد روزی 4 یا 5 ساعت بیشتر بازی نمیکنم
اه اه اینا هم دیگه شورش رو درآوردن اخه بازیم اینقدر قشنگ میشه؟
Last edited by sir payman; 23-12-2009 at 01:08.
این مشکل افت فریم را چگونه برطرف بنماییم ؟
مگه این بازی افت فریم غیر طبیعی هم داره؟؟
اگه شما افت فریم داری ممکنه از سی پی یوت باشه چون من که یه دو هسته ای amd 5600 دارم وقتی بنچمارک سی پی یو رو می بینم هر دو تاش تا خرخره پره!!
(شخصا اولین بازیه که می بینم تا این حد هسته ها رو مشغول کرده)
سلام
دوستان کسی نیومد بگه که وقتی تموم میشه چه اتفاقی میوفته. بنده رو 99 درصد و لول 70 رفتم. و تمام شهرها و ریس ها و xgame و world tour خا رو رفتم کلا هرچی بازی بود دیگه اما هیچ اتفاقی نیافتاده و هیچی تیتراژی یا پایانی نیمومده برای دوستانی که تموم کردن هم به این شکل بوده یا که باید کار خاصی کرد.؟
با تشکر...
دمت گرم واسه من كه درست شد
من بازي رو با فرمان انجام ميدم تا حالا تو هيچ بازي ريس فرمان به اين شكل حال نميداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)