من همون ثانیه اول اپ کردم. در مورد بن شدن هم حتما بن میشید ولی مهم زمانشه که 7 یا 8 ماهه دیگست پس برید لذتش رو ببرید.
من همون ثانیه اول اپ کردم. در مورد بن شدن هم حتما بن میشید ولی مهم زمانشه که 7 یا 8 ماهه دیگست پس برید لذتش رو ببرید.
با این اپدیت ban در کار نیست , چون حتی flag هم نمیکنه که بخوان 7 / 8 ماه دیگه ban کنن .من همون ثانیه اول اپ کردم. در مورد بن شدن هم حتما بن میشید ولی مهم زمانشه که 7 یا 8 ماهه دیگست پس برید لذتش رو ببرید
نترسون بروبکس لایو باز رو![]()
برا چی 8 ...7 ماه دیگه ؟؟؟ یعنی موقعی که wave جدید بیاد ؟؟؟
واقعا عجب لذتی داره بن شدن !!!
مطمئن ؟؟؟جون من ؟؟؟با این اپدیت ban در کار نیست , چون حتی flag هم نمیکنه که بخوان 7 / 8 ماه دیگه ban کنن .
نترسون بروبکس لایو باز رو![]()
بار اول تو ماه may اومد .برای بار دوم و سوم وچهارم همه ماه نوامبر بودند تو سه تا از این موجا من بودم. موج
بعدی بن هم به احتمال زیاد همون موقع است یعنی 7 یا 8 ماه دیگه. (همه بن میشن مطمنا مایکرو یه راهی تا
اون موقع براش پیدا میکنه(از کجا معلون تا الان پیدا نکرده باشه)). هر جوری باشه بن میشین
پس برین
لایو کیف خودتون رو بکنید.
سلام خسته نباشید
ببخشید این آپدیت جدید که می گید بازی رو از روی فلش اجرا می کنه آپدیت داشبورد است یا آپدیت درایو (فریمور )؟
آیا باز هم برای بازی از روی هارد لازم هست دیسک بازی در دستگاه باشه؟
مرسی
دشــبورد هست..
بله.
بله ... مایروسافت داره همه رو به خاطر کپیرایت بن میکنه اونوقت بیاد کاری کنه که بشه بدون دیسک بازی کرد !!!
فعلا که با این lt و بازیهای full stealth دستش از ban کردن کوتاه شدهاما روزی میرسه که میزنه هممون رو ban میکنه
![]()
اقا شما گیمر تگت mamad021 نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)