تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 170 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

Giant Boulder SE به قیمت 420 تومن؟
    چه خبره؟ عجب آدم هایی هستندها!
    من حدود 1 ماه قبل از گمرک توی تهران این دوچرخه رو خریدم 265 تومن.
    یه زنگ بزن به این فروشگاه: فروشگاه محمدی - 02155658255
    ارزون ترین قیمت این دوچرخه توی تهران همینجا است که من گرفتم 265 تومن، وگرنه جاهای دیگه 290 می دادند. دوچرخه شون هم همه چیزش درسته و هیچ تقلبی تو کارشون نیست.
    زنگ بزن بهشون بگو یه دونه برات بفرستند. اگر شهرتون تی پاکس داشته باشه می تونه با تی پاکس بفرسته براتون همون شیروان که هزینه اش هم برای دوچرخه Boulder SE که زیر 10 کیلو است کمتر از 10 هزار تومن در میاد.
    اگر هم شهرتون تی پاکس نداشته باشه می تونه برای بجنورد تی پاکس کنه و بعد شما از بجنورد تا شیروان رو بذاری توی بار اتوبوس و با اتوبوس ببریش.
    قبل از هر کاری هم زنگ بزن به اطلاعات تلفن شهرتون و بپرس شماره شرکت تی پاکس (ترن پارت) شیروان چنده؟ اگر گفتند شیروان تی پاکس نداره شماره تی پاکس بجنورد رو بگیر. زنگ بزن و اطلاعات کامل بگیر. این هم شماره یکی از دفاتر تی پاکس در تهران: 02122744457
    در ضمن من از این دوچرخه خیلی راضیم. هم عالیه و هم خیلی خوشگل. حتما هم بگو قرمزش رو برات بفرسته، از آبیش یه سر و گردن قشنگ تره.
    موفق باشی.
    سلام
    ماهی جان من به این فروشگاه زنگ زدم .
    ببین یه فرقهایی هست.
    اون دوچرخه ای که تو شیروان من دیدم boulder se با این چیزی که شما گرفتی فرق داره. اون ست لوازمش sram x4 هست در حالی که چرخ شما acera است و قیمتشون فرق میکنه.
    نمایندگی مدل شما رو میده 290 که یه تخفیف جدیدا خورده میدن 270 . مدلی که من گفتم رو نمایندگی میده 380 که بشه 355 هم ازش خرید ولی بازم ممنون چون شیروانیه گرون میداد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان دوچرخه ای که الان دارم به مشکل خورده .شافت چرخ عقبش تا موقعی که فابریک بود مشکلی نداشت یعنی کج نمیشد و تاب بر نمیداشت تا اینکه فابریکش شکست ومن رفتم یه دونه تایوانی روش نصب کردم کارای دوچرخه رو قبلا یه تعمیر کار بود که انجام میداد بعدا تصمیم گرفتم کاراشو خودم انجام بدم .الان دقیقا مشکل اینجاست من چرخ عقبو باز کردم و ساچمه هارم دراوردم ولی شافت از توی توپی در نمیاد فکر میکنم اچار مخصوص میخواد که باید چرخ دنده های عقب باز بشن ...
    در ادامه را درمونده شدم نمیدونم باید چیکار کنم.مدله دوچرخه هم FIRST RGC PEUGEOT 800

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوستان دوچرخه ای که الان دارم به مشکل خورده .شافت چرخ عقبش تا موقعی که فابریک بود مشکلی نداشت یعنی کج نمیشد و تاب بر نمیداشت تا اینکه فابریکش شکست ومن رفتم یه دونه تایوانی روش نصب کردم کارای دوچرخه رو قبلا یه تعمیر کار بود که انجام میداد بعدا تصمیم گرفتم کاراشو خودم انجام بدم .الان دقیقا مشکل اینجاست من چرخ عقبو باز کردم و ساچمه هارم دراوردم ولی شافت از توی توپی در نمیاد فکر میکنم اچار مخصوص میخواد که باید چرخ دنده های عقب باز بشن ...
    در ادامه را درمونده شدم نمیدونم باید چیکار کنم.مدله دوچرخه هم FIRST RGC PEUGEOT 800
    دوست من شما ب مدل چرخت کاری نداشته باش مدل توپی رو بگو
    اگه برام عکس بذاری که چیکار کردی میتونم کمکت کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام
    ببین یه فرقهایی هست.
    اون دوچرخه ای که تو شیروان من دیدم boulder se با این چیزی که شما گرفتی فرق داره. اون ست لوازمش sram x4 هست در حالی که چرخ شما acera است و قیمتشون فرق میکنه.
    نمایندگی مدل شما رو میده 290 که یه تخفیف جدیدا خورده میدن 270 . مدلی که من گفتم رو نمایندگی میده 380 که بشه 355 هم ازش خرید ولی بازم ممنون چون شیروانیه گرون میداد.
    100% این لوازم هست که تو قیمت تاثیر میذاره
    حالا شاید یکی بدون گارنتی بخواد درضمن اگه گارانتیشون خیلی هم معتبر بود تمام قطعات گارانتی میکردن نه فقط تنه حالا اینا به کنار تیم پارساله اهواز تو یکی از مسابقاتش که یادم نمیاد دوچرخه سوارش خورد به درخت که اتفاقا دوچرخه هم کورسی جاینت بود و شرکت هم تقبل نکرد شاید منظور از گارانتی تنه این بوده که مثلا رضازاده بشینه روش و تنه بشکنه اونوقت عوض بکنه.(زحمت کشیده) بعدشم همون گارانتی مریدا هم داره ولی دوچرخه های مریدا قیمتشون به خارج از ایران نزدیکتره.
    با تشکر .حالا من دوباره سعی میکنم پیداش بکنم se3
    مریدا یه مدله دیگه هم داره که بین 600 تا 800 تومنه وسیستم دندش doere xt اسمشم sub60 d or v اگه زحمتی نیست اینم بررسی کنید .یه سواله دیگه هم داشتم فرق deore با deore xt در چیه به غیر از ظاهر.بازم تشکر
    دوست من نه اینجا نه هیچ جای دنیا لوازم گارانتی نداره
    دوما لطفا نام هیچ شرکتی رو بد نکنید همین جاینتی که شما میگی من 3 تا تنه شکسته دادم تنه گرفتم
    من موندم دوچرخه کورسی چه جوری خورده تو درخت
    بعدم این اشکال تنه نیست که شکسته اشکال دوچرخه سواره اگه قرار باشه شما خودت تنه رو بشکونی بهت تنه بدن که دیگه هیچی
    در صورتی تنه به شما میدن که اشکال در استحکام یا الیاژ یا نقص ساخت باشه
    نه اینکه با دوچر خه کراس کانتری بری 1 متر بپری این جوری باشه جاینت که هیچی oreba هم بهت هیچی نمیده

5. 3 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

1

سلام
    ببین یه فرقهایی هست.
    سلام.
    من دیشب به پست شما جواب دادم، ولی نمی دونم چرا نیومده!
    این مشخصات دوچرخه بولدر اس ای هست توی سایت اصلی (قسمت Full Specs رو بزن). من چیزی از sram x4 توش نمی بینم. فکر می کنم اصلش باید لوازم Acera باشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از mahi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان سلام من بعد کلی تحقیق بالا خره خریدم.
    GIANT ALIAS
    هنوز دستم نرسیده ولی مشخصاتش از چند نفر از دوچرخه سوارها پرسیدم از IGUANA DISK بهتره.
    1- دسته دنده و شانژمان SRAM X7 .
    2- ترمزها دیسک هیدرولیک شیمانو.
    3- دوشاخ ROCK SHOCK 2 با قفل کن و لاکپشت و خرگوش.
    4- تنه هم از این مدلهایی که میله بالای اون کجه باعث تغییر محل مرکز ثقل میشه.که ظاهرا تو سرپایینی تسلط آدم بیشتر میشه.

9. این کاربر از journalist1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوستان سلام من بعد کلی تحقیق بالا خره خریدم.
    GIANT ALIAS
    هنوز دستم نرسیده ولی مشخصاتش از چند نفر از دوچرخه سوارها پرسیدم از IGUANA DISK بهتره.
    1- دسته دنده و شانژمان SRAM X7 .
    2- ترمزها دیسک هیدرولیک شیمانو.
    3- دوشاخ ROCK SHOCK 2 با قفل کن و لاکپشت و خرگوش.
    4- تنه هم از این مدلهایی که میله بالای اون کجه باعث تغییر محل مرکز ثقل میشه.که ظاهرا تو سرپایینی تسلط آدم بیشتر میشه.
    چرخ خوبیه
    قیمت؟

11. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من امروز با یک عدد پژو 405 تاکسی متصادف شدم !

علتشم استفاده از ترمز جلو ئ افتادن تو چاله چوله های شهرداری محترم ( )

ترمز جلو محکم گرفتم ( چون ماشین جلویی یهو وایساد ) کله شدم ! بعد خودمو کنترل کردم چرخ دوچرخه ( عقب ) روی گلگیر بقل 405 فرود اومد !!!!

راننده عصبی پیاده شد ، ترک بود ، زیر لب یه چیزی میگفت نمیفهمیدم ، حدود 15 ثانیه وحشت کرده بودم گفتم حالا بد بخت شدم و اینا .... بعدش که نیگا کردم دیدم هیچی نشده ماشین ! فقط یکم لاستیک روش مونده که با دست پاک میشه !!!!

گفتم حاجی این پاک میشه هیچی نشده ، من میرم ! دستمو گرفت گفت کجا میری وایسا پلیس بیاد !!!!
    گفتم اوکی ، نشستم روی میله ی دوچرخه ( بعد از صاف کردن فرمون ! ) شروع کردم سوت زدن ، یارو یک کمدی بود ! به شعاع ده متری ماشین میرفت هی اینور هی اونور دستشو تکون میداد میگفت ســـــرکار !!! منم داشتم میترکیدم از خنده

یکی دو نفر آدم جمع شدن دورم ! طرف اومد گفت گند زده به ماشنی دیگه درست نمیشه ، برا چی ولش کنم ؟ حالا اگه من زده بودم منو دار میزد و .... + یه سری چیزا که سر در نیاوردم !

بعد از 15 دقیقه سرکار اومد اینجوری : ، بعد یه نیگا به ماشین کرد اینجوری : ، بعد یه نیگا به من کرد اینجوری : ، بعد یه نیگا به راننده کرد اینجوری : ، بعد گفت الله هم صلی علی ... ، گذاشت رفت !!!!

دیگه پیشو نگرفتم سوار رخشم شدم رفتم ! ولی شانس آوردم چیزی نشد مگرنه تقاضای قصاص میکرد

خدا وکیلی خیلی خندیدم ، روز خوبی بود !

-
    نکته اخلاقی: به هیچ عنوان ترمز جلو رو نگیرید ، حتی با تاخیر بعد از ترمز عقب !!!!

دوچرخه هم سالمه ، فقط از طوق جلوش یه صدایی میاد هرچی نگا کردم چیزی نبود ، شاید یچیزیش شل شده ، باید یه آچار کشی بکنمش !
    Last edited by e.khafan!; 17-08-2009 at 11:00.

13. 3 کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

e.khafan!......
    کلی خندیدم....دمت گرم.
    دوچرخه سواری توی شهرهای بزرگ خیلی دردسر داره!مخصوصا تو تهران!

15. 2 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

قیمت 623 با تخفیف مخصوص نمایشگاه مشهد.
    جالبه رفتم مشهد دیدم زده نمایشگاه دوچرخه آخرین روز نمایشگاه با 7 درصد تخفیف.
    حالا تصور کن من بعد 20 سال ( اون قدیما یه 28 قدیمی انگلیسی داشتم نخندین ها!)میخوام دوچرخه بخرم تو شیروان گرونه بعد میرم مشهد یهو میبینم نمایشگاه دوچرخه گذاشتن که احتمالا هر 20 سال یه بار برگذار میشه اونم روز آخرشه .
    جالبتر اینکه این دوچرخه alias یه دوچرخه خاص سفارشی هست که ظاهرا تو کاتالوگ giant هم نیست و جالبتر ابنکه تو نمایندگی ( من از نمایندگی خریدم ) مشهد فقط یکی موجود بود.
    iguana هم داشت 670 میداد. ولی هرچی گشنم xtc se3 نبود. چند تا دوچرخه سوار حرفه ای هم اون اطراف بودن به من اینو پیشنهاد کردن گفتن بهتره.
    gitane , merida هم بود .

حالا سائو سائو جان چندتا سوال داشتم :
    1- دیگه چی لازم دارم ؟و چه لوازمی توصیه میکنید.؟
    2- شما sram x7 رو چطور میبینید. و در مقایسه با deore شیمانو کدوم بهتره؟
    3- در مورد خرگوش لاکپشت یه توضیح میدید؟

یا تشکر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •