کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک dl رام k2
Password: 4pda.ru
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک dl رام k2
Password: 4pda.ru
Last edited by RealRed; 02-12-2008 at 22:36.
می دونم...
اما خب اینم تجربه ایه ، بگیم تاچ فلو رم تجربه کردیم
وگرنه تو اینکه تاچ فلو سرعتش پایینه شکی نیست
با عرض شرمندگي براي من زير ديپلم چند سوال پيش آمده.اگر كسي جواب بده مارو شرمنده كرده.
1- سافت ريست چيه؟
2- اگر ويدوز موبايل خراب شد بايد چه كرد؟
3- دفترچه راهنماي اومنيا رو از كجا بياريم؟
4- چجوري اينترنت همراه اول رو راه بندازم؟
ممنون.
![]()
-- ام پي 3 هايي كه توي my device\my documents\ringtones كپي كني ميان تو ليست زنگ تماسها
--ام پي 3 هايي كه توي my device\my documents كپي كني ميان تو ليست زنگ اس ام اس ها
-- ام پي 3 هايي كه توي my device\my documents كپي كني همچنين ميان تو ليست زنگ آلارمها
1-يعني يه ريست معمولي )خاموش روشن كردن(
2-بايد ريكاور كرد. يا با اپديت رام يا هارد ريست.
3-سايت سامسونگ. قسمت امنيا
4- از سايت mci.ir ولي نكني بهتره. گرون و بدرد نخوره
ميشه بگي فرقهاي اين نسخه چيه و سازندش كيه؟![]()
دوست خوبم real red !
میشه بفرمایید که کجا میشه توضیحاتی درمورد ROM های جدید ارائه شده خوند. مثلا اینکه چه چیزی رو تو گوشی بهبود میدن؟
حسام جان ممنونم
ولي خوب حالا سوالام عوض شد.شرمنده
1- چجوري ريكاور ميشه كرد؟
2- دفترچه راهنماي اومنيا رو از كجا بياريم؟ من كه سايت سامسونگ. قسمت امنيا رو پيدا نكردم.
3- پس براي اينترنت چه كنم؟
4- براي راه انداختي gps بهترين و ارزانترين روش چيه؟
ممنون.
هیچی گوشی W960 i سونی اریکسون نمیشه
من با امنیا کار کردم زیاد چنگی بدل نمیزند
بخاطر همین فقط گوشی W960 i سونی اریکسون رو دوست دارم
میشه passworde رام k1 رو که تو سایتت گذاشتی رو بدی؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید میشه بگید توی رام k1 چه چیزایی بهبود بخشیده شده
بازم سلام
1- راحت ترین راه اینه که گوشیتو ریست کنی و بلافاصله دکمه های چپ و راست (قطع و وصل) را با هم نگه داری ، بعد می پرسه که فرمت بکنم یا نه. اون موقع دکمه سمت راست رو بزن و!!!! ویندوزت مثل روز اول میشه ، فقط حواست باشه همه برنامه هایی که نصب کردی پاک میشه و هرچی تو my device ریخته باشی پاک میشه ولی my storage دست نمیخوره.
2-
3- اینترنت همراه اول تقریبا پول خون هستش و بدرد نمیخوره ( yahoo.com = 380 toman باز کردن) من خودم اینترنت adsl رو share کردم با wifi. اگه adsl داری بنا به نیاز ، یا یه کارت وایرلس بگیر share کن یا access point....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4- بهترین برنامه ای که من دیدم ، و اینجا هم از بزرگان شنیدم بهترینه Garmin هستش. من خودم یه پک خیلی کامل از این برنامه که با قابلیت مسیریابی ، سخنگو و دارای تمام نقاط عمومی تهران هست جمع کردم (این برنامه هی میشه بهش قابلیت های مختلف اضافه کرد) در اولین فرصت آپ میکنم میذارم اینجا که همه دوستان استفاده کنند.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)