تا اونجایی که من میدونم و امتحان هم کردم(البته یک سال پیش)برای دسته اکس باکس درایور نمیخاد.خود
ویندوز میشناسه.تو سایت download.microsoft.com یه سرچی بکن ببین چیز هست.
تا اونجایی که من میدونم و امتحان هم کردم(البته یک سال پیش)برای دسته اکس باکس درایور نمیخاد.خود
ویندوز میشناسه.تو سایت download.microsoft.com یه سرچی بکن ببین چیز هست.
اون آدرس و گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
Last edited by alipc9000; 22-09-2009 at 21:49.
من الان sp3 رو دستگام نسبه اما دسته رو نشناخته
چیکار کنم؟
برید به صفحه ی زیر و متناسب با ویندوزتون درایور رو دانلد کنید :من الان sp3 رو دستگام نسبه اما دسته رو نشناخته
چیکار کنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من بالاخره دسته saitek cyborg rumble pad pc/xbox 360 رو خریدم . 45000 تومن از مجتمع تجاری پایتخت
الان چند تا بازی رو باهاش امتحان کردم .
needforspeed-shif و farcry 2 عالی کار کردن .
fifa 09 هم که همیشه باگ زیاد داره با دستکاری توی فایل devdata خیلی خوب کار میکنه .
کلا ساپورتش فوق العادست و بازیهای جدید رو خوب ساپورت میکنه .
الان هم میخوام resident evil 5 رو نصب کنم و امتحان کنم .
دوستان بازی resident evil 5 رو هم امتحان کردم و ساپورت کرد در حد توپ
اصلا خودش تنظیمات داشت برای دکمه اش .
من امروز رفتم توپخونه و بالاخره دسته ی XBOX360 مایکروسافت رو گرفتم. با قیمت 28 هزار تومن. نصبش خیلی راحته. تو Windows 7 کافیه فقط دسته رو به درگاه usb 2 وصل کنید. همین ! و نیازی هم به درایور نیست.
تنها روی FIFA 09 امتحان کردم. به راحتی شناخت و مشکلی نداشت .
در کل توصیه می کنم حتما از دسته های معروف و استاندارد استفاده کنید .درسته که گرونه. ولی دردسرش بسیار کمتره و ویندوز و بازی ها به راحتی این گونه دسته ها رو میشناسند.
به روز رسانی!
دسته رو در بازیهای GTA IV ، Batman -AA و GRID امتحان کردم. از لحاظ سازگاری عالیه و شوک ( Vibration ) دسته به نحو احسنت در هر سه بازی کار کرد. نکته ی مهم اینه که تمام این بازیها این دسته رو با نام Xbox360 Controller for Windows میشناسند و تمامی کلیدها رو متناسب با این دسته تنظیم می کنند.
Last edited by Yi Yi; 23-09-2009 at 17:13.
دوست عزيز من از وست كرج قيمت كردم 38000 تومن بود!دوستان من بالاخره دسته saitek cyborg rumble pad pc/xbox 360 رو خریدم . 45000 تومن از مجتمع تجاری پایتخت
يه عكسي ازش ميزاري يا مدلش رو مينويسي.فراسو هستش؟من امروز رفتم توپخونه و بالاخره دسته ی XBOX360 مایکروسافت رو گرفتم.
فراسو نیست. بلکه اصله مایکروسافته. در واقع دسته ی اصلی سیم دار دستگاه XBOX 360 .يه عكسي ازش ميزاري يا مدلش رو مينويسي.فراسو هستش؟
مدل نداره. مایکروسافت فقط یک دسته ی سیم دار داره. یعنی وقتی میرید فروشگاه کافیه بگید دسته ی XBOX 360 سیم دار می خوام. همین!
این هم عکسش :
و دسته ی فراسو :
دسته ی فراسو بسیار متفاوته. و جزو دسته های استاندارد که اغلب بازیها میشناسند نیست. قیمتش هم پایین تره .تنها شباهتش با دسته ی Xbox 360 فقط نحوه ی چینش دکمه هاست.
با سلام به خدمت دوستان . راستش یه سوال داشتم الان قیمت یه دسته ی 360 سیم دار اصل چنده . من می خوام از یه نفر اکبندشو 42 بگیرم . فکر می کنید خوبه یا زیاده ؟ مرسی ی ی ی ی ی ی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)